Δώδεκα εμπειρίες στο Χονγκ Κονγκ πρέπει να δοκιμάσετε

Το Χονγκ Κονγκ είναι μια πόλη εμπειριών. Από το εστιατόριο Dim Sum μέχρι το γύρο γύρω από το λιμάνι σε ένα σκουπίδι, τα πράγματα που κάνουν στο Χονγκ Κονγκ είναι ατελείωτα. Έχουμε διαλέξει δώδεκα από τα καλύτερα.

Είτε θέλετε να γνωρίσετε την παραδοσιακή σειρά της πόλης, δείτε τους ουρανοξύστες ή το γενναίο dai pai dong, έχουμε μια συλλογή από τα καλύτερα Χονγκ Κονγκ που έχει να προσφέρει.

Παραδοσιακό Χονγκ Κονγκ

Το Χονγκ Κονγκ παραμένει μια πόλη βαθιά ριζωμένη στην παράδοση.

Ενώ η κινεζική ηπειρωτική χώρα κατακλύστηκε από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο, οι πρόσφυγες που έφτασαν στο Χονγκ Κονγκ έφεραν τις παραδόσεις τους μαζί τους. Από τις τακτικές αναθηματικές φεστιβάλ μέχρι τις τάξεις Tai Chi που γεμίζουν τα τοπικά πάρκα, τα Χονγκ Κονγκ είναι βαθιά παραδοσιακά. Είναι μέρος του χαρακτήρα της πόλης που αξίζει να εξερευνήσετε.

Πάρτε ένα δωρεάν μάθημα Tai Chi
Ένα τοπικό πάθος, χαλαρώστε και ανανεωθείτε με μια τάξη Tai Chi την αυγή. Οι ηλικιωμένοι συχνά πηγαίνουν στα πάρκα της πόλης για να τεντώσουν τα άκρα τους. Εάν μπορείτε να σηκωθείτε αρκετά νωρίς για να τους ενώσετε, θα είναι πολύ χαρούμενοι να σας δείξουν τα σχοινιά.
Αφήστε χαλαρά σε ένα κινεζικό Φεστιβάλ
Χτυπάμε με θόρυβο και χρώμα, υπάρχουν φανταστικά φεστιβάλ σχεδόν κάθε μήνα του έτους. Το κινεζικό νέο έτος και το φεστιβάλ του μεσαίου φθινοπώρου είναι για το καλύτερο.
Κάντε μια βόλτα σε ένα ανεπιθύμητο
Αυτά τα φανταστικά κατασκευασμένα σκάφη μόλις φράξουν το λιμάνι. Πλοηγηθείτε στη λωρίδα μνήμης μέσα σε ένα από τα λίγα λιγοστά αριστερά.

Φουτουριστικό Χονγκ Κονγκ

Παρά την παράδοση της πόλης, η εικόνα των περισσότερων ανθρώπων του Χονγκ Κονγκ είναι κάτι από το Blade Runner. Οι εικονικοί ουρανοξύστες και ο υπέροχος ορίζοντας βοηθούν, αλλά η σταθεροποίηση του Χονγκ Κονγκ για το μέλλον είναι βαθύτερη από τους ουρανοξύστες. Απλά ρίξτε μια ματιά στο μακρύτερο υπαίθριο σύστημα κυλιόμενων σκαλοπατιών στον κόσμο, το οποίο παίρνει από το κρεβάτι τους τα κρεβάτια τους στα γραφεία τους, βροχή ή λάμψη.

Βλέπε Εκρηκτικά Ουρανοξύστες της Κεντρικής
Περισσότεροι ουρανοξύστες από τη Νέα Υόρκη ή οπουδήποτε αλλού για αυτό το θέμα, αυτό είναι το επιχειρηματικό τέλος κάθε ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ.
Κάντε ένα ταξίδι στην κυλιόμενη σκάλα μεσαίου επιπέδου
Ένα καταπληκτικό κατόρθωμα της μηχανικής που ανεβαίνει στο βουνό. Υπάρχουν πολλά καφέ, εστιατόρια κατά μήκος της διαδρομής.
Πιάστε το περίφημο αστικό τοπίο του Χονγκ Κονγκ από την κορυφή
Ο εικονικός ορίζοντας, όπως έσπασε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά ποτέ καλύτερα από ό, τι βλέπουμε κοντά. Το Peak σας προσφέρει μια άποψη birdseye για το ποιο είναι το μεγαλύτερο αστικό τοπίο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ψώνια μέχρι τελικής πτώσης

Το Χονγκ Κονγκ ανταποκρίνεται στη χρέωση του ως προορισμού αγορών. Η πόλη είναι εμμονή με το να πάρει πολλά, και υπάρχουν εμπορικά κέντρα και αγορές, μπουτίκ και ευκαιρίες γεμάτο σε κάθε διαθέσιμη γωνιά. Οτιδήποτε θέλετε, το Χονγκ Κονγκ το έχει ... συνήθως σε πολύ αξιοπρεπή τιμή.

Τα καλύτερα εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ
Οι ταχύτερες μπουτίκ μπορούν να βρεθούν μέσα στα πιο ελκυστικά εμπορικά κέντρα. Απλά μην περιμένετε ότι η πιστωτική σας κάρτα θα βγει ζωντανή.
Οι κορυφαίοι πέντε Ράπτες στο Χονγκ Κονγκ
Ταιριάζουν και εκτοξεύονται από τους καλύτερους ραδιοερασιτέχνες του κόσμου σε τιμές νίκης.
Πάρτε μια διαπραγμάτευση στην αγορά Mongkok
Το Χονγκ Κονγκ δεν είναι πλέον το υπογευματινό υπόγειο του κόσμου, αλλά μπορείτε ακόμα να πάρετε μια κλέψιμο στην τοπική αγορά.

Πάρτε χτυπήστε κάτω τιμές Cheongsams και χτυπήστε τσάντες και παπούτσια.

Γιορτή σε κλασική καντονέζικη και κινέζικη κουζίνα

Ίσως το καλύτερο πράγμα για το Χονγκ Κονγκ είναι το φαγητό. Μιμούμενο από το Λονδίνο στη Λίμα, το καντονέζικο φαγητό εδώ είναι το καλύτερο στον κόσμο. Από το πανηγύρι που είναι ένα Dim Sum για μεσημεριανό γεύμα μέχρι τα pick και point σνακ που προσφέρονται στο Dai Pai Dong, οι οπαδοί της Καντόνας θα χαλάσουν για επιλογή. Σαν να μην ήταν αρκετό, ο οδηγός Michelin πέταξε πάνω από λίγα αστέρια γύρω από την πόλη.

Βάλτε το στο Dim Sum
Μια γιορτή σε τροχούς, απολαύστε μερίδες μεγέθους δαμάσκηνου από ροδάλια, γαρίδες γαρίδας και χοιρινό μπάρμπεκιου. Ιδανικό για κοινή χρήση με λίγους φίλους.
Πιάσε μερικά φαστ φουντ σε ένα Dai Pai Dong
Πάρτε μια κατσαρόλα γεμάτη πικάντικες χυλοπίτες για μια μικρή τσέπη της αλλαγής. Το Dai Pai Dongs έχει εξυπηρετήσει στο δρόμο τροφίμων στο Χονγκ Κονγκ εδώ και δεκαετίες.


Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα αστέρι Michelin Star
Τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης έχουν ντους με αστέρια. Είτε θέλετε γαλλικό φαγητό τριών αστέρων είτε τα καλύτερα κινέζικα πιάτα στη γη, τα εστιατόρια Michelin του Χονγκ Κονγκ που έχουν εγκρίνει τα εστιατόρια είναι απαραίτητη.