Πλήρης κατάλογος εστιατορίων στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο με αστέρια Michelin

Το σπίτι στο πρώτο κινεζικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin (τώρα έχει τρία), το μόνο ιταλικό εστιατόριο τριών αστέρων εκτός Ιταλίας και το street food με πρωταγωνιστές, όπου μπορείτε να μάθετε τι σημαίνει η Michelin με αλλαγή τσέπης, κάνουν το Χονγκ Κονγκ ένα από τα καλύτερα χώρους για να δοκιμάσετε κάποια κουζίνα Michelin.

Παρακάτω παρουσιάζουμε όλα τα εστιατόρια Michelin τριών αστέρων του Χονγκ Κονγκ και ονομάζουμε το όνομα κάθε νικητή σε όλες τις κατηγορίες αστέρων.

Όλα τα εστιατόρια τριών αστέρων επιστρέφουν σε εστιατόρια, αλλά υπάρχουν μερικές ντουσιέδες σε ένα και δύο αστέρια.

Το 2017 τα κυριώτερα σημεία περιλαμβάνουν το Beef Bar (ένα αστέρι), όπου θα βρείτε ένα μοναδικό μενού από πιάτα ταρτάρ και κάποια κορυφαία μπριζόλα. Αλλού, το μενού 8 πιάτων που σερβίρεται σε μόλις 25 θέσεις έχει γυρίσει τα κεφάλια για την ποιότητα του φαγητού και την οικειότητα της εμπειρίας. Για φθηνότερο τρόφιμο Michelin, ο Tim Ho Wan είχε κρατήσει τα αστέρια του και τη φήμη του για το Dim Sum για λιγότερο από $ 10.

Τρία αστέρια εστιατόρια Michelin στο Χονγκ Κονγκ

Bo Καινοτομία
Αγνοήστε τη χρεοκοπία όπως η κινεζική κουζίνα X'treme, ο σεφ Alvin Leung έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τους καταλόγους των καλύτερων εστιατορίων στο Χονγκ Κονγκ, χάρη στη συνεχή αλλά προσεκτική νίκη της καντονέζικης κουζίνας με διεθνείς γεύσεις.

L'Atélier de Joël Robuchon
Τα φωτισμένα φώτα, τα καθίσματα στυλ μπαρ και οι αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα σε μαύρο φόντο είναι το στυλ υπογραφής των σύγχρονων γαλλικών μπρασερί του Joel Robuchon.

Βρείτε τμήματα μεγέθους τάπας με κλασικά γαλλικά πιάτα που παρουσιάζονται με ένα κομμάτι γαλλικής γεύσης.

Ο βασιλιάς του πνεύμονα βασιλιά
Το πρώτο κινέζικο εστιατόριο που θα απονεμηθεί σε ένα αστέρι της Michelin, ο Lung King Heen ήταν κορυφαίος για το πακέτο εστιατορίων του Χονγκ Κονγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μεγάλες καρέκλες και τα φρέσκα λουλούδια κάνουν αυτό πιο σύγχρονο από το μέσο Cantonese εστιατόριο σας, αλλά το μενού σε μεγάλο βαθμό το παίζει ευθεία με μια συλλογή από παραδοσιακά πιάτα από Guangdong.

8 1/2 Otto e Mezzo
Αυτή είναι η ποιότητα των δυτικών chef που προσελκύονται στο Χονγκ Κονγκ ότι πριν από λίγα χρόνια ο Otto e Mezzo έγινε το πρώτο ιταλικό εστιατόριο έξω από την Ιταλία για να κερδίσει τρία αστέρια της Michelin. Δεν έχει κοιτάξει πίσω με ένα μενού από σύγχρονα ιταλικά πιάτα που κλίνουν προς τη μιενέζικη κουζίνα.

Sushi Shikon
Το ιαπωνικό μαγείρεμα είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο Χονγκ Κονγκ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το να βρούμε ένα εστιατόριο αφιερωμένο στη γη του ανερχόμενου ήλιου με τρία αστέρια. Τα μενού δύο ωρών που προσφέρονται προσφέρουν ένα ταξίδι μέσω πιάτων σούσι και ψητών θαλασσινών που προετοιμάζονται από τους σοβαρά αναζητούντες σεφ στο τραπέζι σας.

T'ang Court
Για μια παραδοσιακή απόλαυση στην υψηλής κατηγορίας καντονέζικη κουζίνα, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το T'ang Court. Από τα σαρωτά κόκκινα κουρτίνες της τραπεζαρίας μέχρι την κλασική συλλογή ψητών κρέατων, αυτό το μέρος είναι το Χονγκ Κονγκ από την κορυφή στην ουρά.

Δύο αστέρων εστιατόρια Michelin στο Χονγκ Κονγκ

Κεχριμπάρι
Καπρίτσιο
Ο Ντούντελ
Δικαστήριο
Kashiwaya
Δικαστήριο Μινγκ
Pierre
Ryu Gin
Shang Palace
Καλοκαιρινό παλάτι
Sun Tung Lok
Tenku Ryu Gin
Κανένα λάδι οσμής
Γιάν Το Χεν

Ένα αστέρι εστιατόρια Michelin στο Χονγκ Κονγκ

Θέα στο λιμάνι Ah Yat
Akrame
Beefbar
Κουζίνα διασημοτήτων
CIAK - Στην κουζίνα
Épure
Fu Ho
Golden Valley
Guo Fu Lou
Ho Hung Kee
IM Τεppanyaki & Wine
Jardin de Jade
Καβουρντίνα του Καμ
Lei Κήπος (Kwun Tong)
Lei Κήπος (Mong Kok)
Lei Κήπος (Βόρειο Σημείο)
Το καράβι είναι ενεργοποιημένο
Ο άνθρωπος Wah
Mandarin Grill + Μπαρ
MIC Κουζίνα
ΕΠΙ
Κουζίνα του Πάνγκ
Πεκίνο Κήπος
Qi (Wan Chai)
Sai Kung Sing Kee
Εποχές
Serge et le Phoque
Άνοιξη Σελήνη
Σούσι Τόκαμι
Sushi Wadatsumi
Τάιτ
Τιμ Χο Γουάν (Βόρειο Σημείο)
Τιμ Χο Γουάν (Sham Shui Po)
Tosca
VEA
Wagyu Kaiseki Den
Wagyu Takumi
Yat Lok
Yat Tung Heen
Yè Shanghai
Zhejiang Heen