Ιούλιο στο Χονγκ Κονγκ

Βρεγμένος? Ζεστό? Τι γίνεται και με τα δύο ; Ο Ιούλιος στο Χονγκ Κονγκ βλέπει άφθονη βροχή και πολύ περισσότερη υγρασία (για να μην αναφέρουμε την παραλαβή της σεζόν τυφώνα ), αλλά αυτό δεν σταμάτησε ποτέ τους ντόπιους του Χονγκ Κονγκ να γιορτάσουν μερικά βασικά φεστιβάλ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επίσκεψη τον Ιούλιο; Το Χονγκ Κονγκ έχει πολλά πράγματα (κυρίως στο εσωτερικό) για να σας κρατήσει απασχολημένους.

Τι είναι ο Ιούλιος καιρός όπως στο Χονγκ Κονγκ;

Αναμείνετε την υγρασία και τη θερμοκρασία στο χειρότερο τους κατά τη διάρκεια του Ιουλίου στο Χονγκ Κονγκ, με κανονικές υποβιβασμούς των μουσώνων.

Τυφώνας στο Χονγκ Κονγκ παρατηρούνται περιστασιακά τον Ιούλιο, φέρνοντας ισχυρούς ανέμους και άφθονο βροχή.

Λόγω του καλοκαιριού που έρχεται γύρω από αυτό το διάστημα, τα πλήθη γύρω από το Χονγκ Κονγκ μπορεί να είναι πραγματικά μεγαλύτερα από ό, τι κατά το υπόλοιπο του έτους. Οι προβλέψεις θερμοκρασίας για αυτήν την ώρα του μήνα είναι οι εξής: Μέση Υψηλή από τους 90 ° F (32 ° C). Μέση Χαμηλή ( 81 ° F) (27 ° C).

Τι να φοράτε και να φέρετε τον Ιούλιο

Συσκευάστε τις τσάντες σας με ελαφριά ρούχα και εργαλεία προστασίας από βροχή για προετοιμασία για το Χονγκ Κονγκ τον Ιούλιο, όπου και ο ήλιος και η βροχή θα τεθούν σε ισχύ.

Μια ομπρέλα εξυπηρετεί διπλό καθήκον στο Χονγκ Κονγκ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις συχνές βροχοπτώσεις, αλλά και για να εκτρέψει τον έντονο ήλιο - οι ντόπιοι χρησιμοποιούν ομπρέλες ακόμη και σε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες για αυτό το σκοπό. Εάν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους για περισσότερο από είκοσι λεπτά, σκεφτείτε λοσιόν ηλιοθεραπείας, ένα καπάκι ή άλλα μέτρα προστασίας από τον ήλιο , ο ήλιος του Χονγκ Κονγκ είναι ευχάριστα άμεσος.

Ένα ελαφρύ πουλόβερ είναι χρήσιμο, καθώς πολλές περιοχές στο Χονγκ Κονγκ είναι κλιματιζόμενες. ο αέρας που μοιάζει με ψυγείο σε τέτοια σημεία θα απαιτήσει πρόσθετη προστασία.

Τέλος, τα βαμβακερά μπλουζάκια είναι χρήσιμα στη υγρασία της σούπας, επιτρέποντας στο σώμα σας να αναπνεύσει. (Μπορείτε να αγοράσετε μόνο λίγα σε ένα από τα πολλά καταστήματα γύρω από το Χονγκ Κονγκ αν φτάσετε σύντομα.)

Άλλα βασικά: Οι πρώτοι επισκέπτες πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με την υγρασία, που θα σας αφήσει να μουλιάσετε στον ιδρώτα μετά από δέκα λεπτά περπάτημα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει πολλά υγρά για να αντιμετωπίσετε την αφυδάτωση. Και, αν ταξιδεύετε στην ύπαιθρο, φέρτε απωθητικό κουνουπιών για να κρατήσετε τα σφάλματα μακριά.

Τι να κάνετε και να δείτε τον Ιούλιο

Η θάλασσα τον Ιούλιο κατά μέσο όρο φθάνει σε ένα πολύ ευχάριστο 27 ° C και την ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε τις παραλίες του Χονγκ Κονγκ . Το Ocean Park του Χονγκ Κονγκ διοργανώνει επίσης μια ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, προσφέροντας μια εμπειρία παραλίας σε όλους τους πελάτες που πληρώνουν στους χώρους του πάρκου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Πέρα από την άμμο και τη θάλασσα και πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων του Χονγκ Κονγκ δίνει επίσης στους επισκέπτες του Ιούλ πολλά να κάνουν.

Η 1η Ιουλίου είναι η επίσημη ημέρα της ίδρυσης του Χονγκ Κονγκ, Ημέρα HK SAR: αργία με πατριωτικές εκδηλώσεις όπως πολιτιστικές παραστάσεις, παρελάσεις και τελετές αύξησης σημαίας.

Οι επισκέπτες που φτάνουν τον Ιούλιο θα βρεθούν ακριβώς στη μέση του Φεστιβάλ Κινέζικης Όπερας του Χονγκ Κονγκ, το οποίο διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο. Οι ντόπιοι λάτρεις της κινεζικής καντονέζικης όπερας παρουσιάζουν καθημερινές εμφανίσεις σε περιοχές προσιτές στο κοινό, όπως το Promenade Tsim Sha Tsui , το Δημαρχείο του Χονγκ Κονγκ και το Μουσείο Διαστήματος . Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Το Διεθνές Καρναβάλι Καλών Τεχνών πραγματοποιείται επίσης μέσα από τους καλοκαιρινούς μήνες του Χονγκ Κονγκ, εξυπηρετώντας κουκλοθέατρο, χορό, μαγεία, θέατρο και πολλά άλλα για το junior set.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια πάρτι του Χονγκ Κονγκ πραγματοποιείται και αυτή τη φορά: το Lan Kwai Fong Beer And Music Fest προβάλλει τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο στους δρόμους του Lan Kwai Fong, με πάνω από 60 θαλάμους που εξυπηρετούν το φυσαλίδες. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, η Έκθεση Βιβλίου HKTDC του Χονγκ Κονγκ συγκεντρώνει πάνω από 600 εκθέτες από όλο τον κόσμο, που τροφοδοτούν τους λάτρεις των βιβλίων που αναζητούν σπάνιες και νέες ποσότητες και μερικές ευκαιρίες εκτός αυτού του κόσμου. Η Έκθεση Βιβλίου 2018 πραγματοποιείται στο Χονγκ Κονγκ από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.