Εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Απριλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες

Αν και η άνοιξη αρχίζει τον Μάρτιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Απρίλιο είναι όταν αρχίζουν να ανθίζουν τα λουλούδια και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν σε ολόκληρη τη χώρα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί προορισμοί γύρω από τις ΗΠΑ θα φιλοξενήσουν φεστιβάλ και εκδηλώσεις για να γιορτάσουν τις διακοπές και την εποχή.

Είτε ταξιδεύετε στο Φοίνιξ για το Πάσχα (1 Απριλίου 2018) είτε δανείζετε ένα χέρι βοηθείας για την ομορφιά ενός πάρκου της Νέας Υόρκης για την Ημέρα της Γης (22 Απριλίου 2018), υπάρχουν πολλές φανταστικές ευκαιρίες για να κάνετε τις αναμνήσεις των διακοπών τον Απρίλιο- όπου και αν βρίσκεστε στην Αμερική.

Επιπλέον, η σεζόν Major League Baseball ξεκινάει αυτό το μήνα και πολλές πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα θα φιλοξενήσουν φεστιβάλ που γιορτάζουν ταινίες, τοπικά τρόφιμα και ακόμη και τα ανθισμένα λουλούδια. Ελέγξτε μερικά από αυτά τα διασκεδαστικά γεγονότα εάν συμβεί να είστε σε μια μεγάλη πόλη των ΗΠΑ τον Απρίλιο.

Εκδηλώσεις και γιορτές του Πάσχα

Το 2018, η Κυριακή του Πάσχα πέφτει την 1η Απριλίου και πολλά σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες θα κλείσουν την επόμενη Δευτέρα στην παρατήρηση των θρησκευτικών διακοπών. Παρόλο που το αποκλειστικό πασχαλινό αυγό του Λευκού Οίκου πραγματοποιείται δύο Σάββατα πριν από το Πάσχα τον Μάρτιο , πολλά τοπικά κοινοτικά κέντρα και εκκλησίες θα φιλοξενήσουν τα δικά τους κυνηγόσκυλα αυγών την Κυριακή του Πάσχα .

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε το Πάσχα Μπάνι σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Ατλάντα και το Φοίνιξ την Κυριακή του Πάσχα, ή να πάτε σε οποιαδήποτε πόλη για ένα ξεχωριστό οικογενειακό brunch σε ένα από τα πολλά τοπικά εστιατόρια. Όπου και να βρίσκεστε για το Πάσχα, φροντίστε να ελέγξετε τα τοπικά ημερολόγια εκδηλώσεων για φεστιβάλ, παρελάσεις και γιορτές κοντά σας.

Οι πιθανότητες είναι, θα υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να κάνετε αυτές τις διακοπές από ό, τι κάθονται στο σπίτι με την οικογένεια.

Το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς

Ενώ υπάρχουν πολλά μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρατηρήσετε τα ανθισμένα λουλούδια και δέντρα στη φύση, δεν υπάρχει τίποτα αρκετά όπως το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς Blossom στην Ουάσιγκτον, DC

Κατά τη διάρκεια αυτού του μηνιαίου εορτασμού, μπορείτε να πάρετε μια παρέλαση, πολλές εκθέσεις τροφίμων και ένα ιαπωνικό πολιτιστικό φεστιβάλ για να γιορτάσετε την άνθηση των εκατοντάδων ροζ και λευκών δέντρων άνθη κερασιού που περιβάλλουν την παλιρροιακή λεκάνη του National Mall .

Το 2018, το National Cherry Blossom Festival θα διεξαχθεί από τις 17 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, με διάφορες εκδηλώσεις προγραμματισμένες κάθε βράδυ καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα. Ανάμεσα στα πολλά γεγονότα υπογραφής που περιμένετε φέτος στο National Cherry Blossom Festival , δεν θα θέλετε να χάσετε την επίδειξη πυροτεχνημάτων Petalpalooza και φεστιβάλ στο Southwest Waterfront Wharf.

Σημαντική περίοδος μπέιζμπολ στο πρωτάθλημα

Τα πάρκα Major League Baseball (MLB) στις Ηνωμένες Πολιτείες ανοίγουν τις πύλες και τα turnstiles τους για το πρώτο παιχνίδι μπέιζμπολ της σεζόν τον Απρίλιο. Οι οπαδοί εξαντλούνται, και είναι παράδοση ο πρόεδρος της συνεδρίασης να ρίξει το πρώτο βήμα της σεζόν. Παρόλο που το πρώτο παιχνίδι του έτους θα λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου 2018, θα υπάρχουν 12 παιχνίδια την Κυριακή 1 Απριλίου και πολλά παιχνίδια σχεδόν κάθε μέρα του μήνα σε όλη τη χώρα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πλήρη λίστα των παιχνιδιών μπέιζμπολ του Απριλίου στο επίσημο πρόγραμμα του εποχιακού MLB 2018. Με πάνω από 100 παιχνίδια που συμβαίνουν αυτό το μήνα, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μια μεγάλη ομάδα πρωταθλήματος που παίζει όπου κι αν ταξιδεύετε αυτή την άνοιξη.

Εκδηλώσεις και δραστηριότητες της Ημέρας της Γης

Στις 22 Απριλίου, οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο θα συναντηθούν για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας πάρκα της πόλης, συλλέγοντας απορρίματα από δημόσιους χώρους και συγκεντρώνοντας χρήματα για περιβαλλοντικές φιλανθρωπίες και αιτίες. Η Ημέρα της Γης ιδρύθηκε το 1969 ως μέρα συντήρησης και τώρα γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο.

Πολλές πόλεις στις ΗΠΑ σχεδιάζουν εορτασμούς της Ημέρας της Γης, όπως οφέλη συναυλίες, διαλέξεις και εκθέματα μουσείων για περιβαλλοντικά θέματα. Ουάσιγκτον, DC . βάζει σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της Ημέρας της Γης και τις συναφείς δραστηριότητες συνειδητοποίησης της διατήρησης της φύσης, και τα τελευταία χρόνια το Μάρτιο για την Επιστήμη έχει πραγματοποιηθεί αυτή τη μέρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημέρα της Γης στις Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ημέρας της Γης.

Ημέρες και Δραστηριότητες Ημέρας του Αγίου

Άλλοι παραθεριστές θα αγαπήσουν είναι η Ημέρα του Αγίου Πνεύματος, ημέρα κατά την οποία οι πολίτες ενθαρρύνονται να φυτέψουν δέντρα.

Η Arbor Day πραγματοποιείται στις 27 Απριλίου 2018 και έχει παρατηρηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1872. Αν και δεν είναι επίσημη εθνική εορτή όπου τα γραφεία και οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι κλειστά, είναι μια μέρα όπου πολλές περιβαλλοντικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, και τα πάρκα των ΗΠΑ χρειάζονται χρόνο για να εκπαιδεύσουν τους άλλους για τη σημασία της φύτευσης και της φροντίδας των δέντρων.

Παρόλο που δεν θα βρείτε σχεδόν όσα πολλά οφέλη συναυλίες και φεστιβάλ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή μέρα της ευαισθητοποίησης, φυτεύοντας ένα δέντρο στην δική σας κοινότητα. Πολλά σχολεία, εκκλησίες και περιβαλλοντικές ομάδες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνουν χώρα σε αυτή τη δραστηριότητα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τα τοπικά ημερολόγια εκδηλώσεων για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να εμπλακείτε.

Φεστιβάλ Οίνου, Τροφίμων και Κινηματογράφου

Όταν πρόκειται για τον εορτασμό της πολιτιστικής και μαγειρικής τέχνης των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Απρίλιος είναι ένας μεγάλος μήνας για το κρασί, τα τρόφιμα και τα φεστιβάλ ταινιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας του Απριλίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ κρασιού και φαγητού του Μαϊάμι, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μπύρες και κρασιά μαζί με αστερίες που δημιουργήθηκαν από τους κορυφαίους σεφ της πόλης. Ξεκινώντας επίσης την ίδια εβδομάδα, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην πόλη της Νέας Υόρκης για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca , ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου του έθνους που αντλεί μεγάλα ονόματα όπως η Oprah και ο Tom Hanks σε ανεξάρτητες κινηματογραφικές πρωτοσέλιδες τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο γλυκό και αλμυρό, μπορείτε να σταματήσετε από το Φεστιβάλ Vidalia κρεμμύδι στο Vidalia της Γεωργίας κατά την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου. Το φεστιβάλ αποτίει φόρο τιμής στην τοπική ποικιλία γλυκού κίτρινου κρεμμυδιού που συμβαίνει να είναι το κρατικό λαχανικό της Γεωργίας. Συχνά προσφέρθηκε ως ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες, το φεστιβάλ διαθέτει ένα διαγωνισμό συνταγών κρεμμυδιών, συναυλίες, μια airshow, και πολλές ευκαιρίες να δοκιμάσετε πιάτα κρεμμυδιού.