Την Ημέρα της Γης 2018 στο Μέριλαντ, τη Βιρτζίνια και την Ουάσιγκτον, DC

Καθ 'όλη τη διάρκεια του Απριλίου, η μητροπολιτική περιοχή Ουάσινγκτον, DC θα φιλοξενήσει μια ποικιλία δραστηριοτήτων της Ημέρας της Γης που κάνουν τη φροντίδα του πλανήτη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να περάσετε και να βοηθήσετε να καθαρίσετε κάποιο από τα πάρκα της περιοχής ή να παρακολουθήσετε ένα οικογενειακό γεγονός που περιλαμβάνει τρόπους μάθησης για να βελτιώσετε το περιβάλλον μας και να κάνετε τη διαφορά.

Η Ημέρα της Γης, το σύγχρονο περιβαλλοντικό κίνημα, γιορτάζεται κάθε 22 Απριλίου από το 1970.

Ο ιδρυτής, Gaylord Nelson, ξεκίνησε το κίνημα ως Γερουσιαστής από το Ουισκόνσιν, αφού είδε τις παγκόσμιες ζημιές από τη μαζική πετρελαιοκηλίδα στη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια το 1969. Σήμερα, εκατομμύρια Αμερικανοί συμμετέχουν στον αγώνα για ένα καθαρό περιβάλλον.

Εάν επισκέπτεστε το Μέριλαντ, τη Βιρτζίνια ή την Ουάσινγκτον, τον Απρίλιο, μπορείτε να περάσετε την ημέρα βοηθώντας μια τοπική κοινότητα. Εάν, ωστόσο, ψάχνετε για λίγο πιο διασκέδαση σε αυτές τις περιβαλλοντικές διακοπές, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα από τα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή για να συγκεντρώσετε χρήματα για περιβαλλοντικές αιτίες.

Μάρτιος για την επιστήμη

Παρόλο που ο Μάρτιος για την Επιστήμη στο Εμπορικό Κέντρο της Ουάσινγκτον πραγματοποιήθηκε την Ημέρα της Γης το 2018, ο δεύτερος χρόνος της εκδήλωσης θα λάβει χώρα στις 14 Απριλίου του 2018. Λόγω της διοχέτευσης της διοίκησης Trump για τις οργανώσεις που σχετίζονται με την επιστήμη, επικεντρώνεται στην υποστήριξη της επιστήμης και των γεγονότων και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απορρίπτει η σημερινή διοίκηση για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και των εμπορικών απορριμμάτων.

Θα διοργανωθούν επιπλέον πορείες σε όλη τη χώρα και πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε πορείες το 2017. Ωστόσο, όπως και πέρυσι, ο Μάρτιος για την Επιστήμη στο DC αναμένεται να προσελκύσει το μεγαλύτερο πλήθος.

Φεστιβάλ ποταμού Anacostia και εκκαθάριση

Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, από τις 1 έως τις 5 μ.μ., το 11ο Street Bridge Park και η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου θα φιλοξενήσουν το τέταρτο ετήσιο φεστιβάλ ποταμών Anacostia , το επίσημο κλείσιμο του Φεστιβάλ Εθνικού Cherry Blossom του 2018.

Τόσο τα φεστιβάλ Cherry Blossom όσο και τα ποτάμια γιορτάζουν την Ημέρα της Γης με ποικίλες δραστηριότητες όπως υπαίθρια αναψυχή, μουσικές παραστάσεις, έκθεση φωτογραφίας, ποδηλατικές παραστάσεις και μαθήματα σχετικά με το περιβάλλον και βιώσιμες πρακτικές.

Στις 21 Απριλίου 2018, η κοινωνία του Anacostia Watershed θα οργανώσει εθελοντές για μια ημέρα καθαρισμού κατά μήκος του ποταμού Anacostia και κάτω από τα τοπικά ρέματα και παραπόταμους. Σχεδόν 2.000 εθελοντές παραλαμβάνουν τα σκουπίδια και απολαμβάνουν τον ποταμό σε 30 διαφορετικές τοποθεσίες γύρω από τη νότια περιοχή DC. Αν ταξιδεύετε στο Μέρυλαντ και τη Βιρτζίνια, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμμετάσχετε στην εκκαθάριση του ποταμού Potomac στις 14 Απριλίου 2018, που θα γιορτάσει την 30η χρονιά σε περισσότερες από 270 τοποθεσίες κατά μήκος του ποταμού Potomac στην Ουάσινγκτον, Μέριλαντ και Βιρτζίνια.

Ο Εθνικός ζωολογικός κήπος και ο Βοτανικός Κήπος των Ηνωμένων Πολιτειών

Ο Εθνικός Ζωολογικός Κήπος του Smithsonian θα εορτάσει την Ημέρα της Γης με πράσινες δραστηριότητες από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στις 21 Απριλίου 2018. Κατά τη γιορτή της "Γης αισιοδοξίας", μπορείτε να πάρετε συμβουλές κηπουρικής από καλλιεργητές εμπειρογνωμόνων, να κάνετε περιήγηση στο πράσινο του ζωολογικού κήπου εγκαταστάσεις, να παρακολουθήσετε ειδικές διαδηλώσεις ή να κάνετε μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο με βιώσιμο τρόπο ως μέρος της εκδήλωσης Bike to the Zoo.

Αν ψάχνετε για μια μέρα με θέμα τα φυτά, μπορείτε να δείτε το Φεστιβάλ της Γιορτής της Γης στο Βοτανικό Κήπο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 20 Απριλίου 2018 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Μπορείτε να απολαύσετε μαγειρικές διαδηλώσεις με εποχιακά προϊόντα ή να συναντήσετε με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων από όλη την περιοχή.

Πετάξτε και μάθετε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τον πλανήτη πιο υγιεινό και να γίνει πιο ενεργός διαχειριστής των φυτών που υποστηρίζουν τη ζωή στη γη.

Ημέρα γης Αλεξάνδρειας

Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, η πόλη της Αλεξάνδρειας φιλοξενεί το 25ο ετήσιο Φεστιβάλ της Αλεξάνδρειας της Ημέρας της Γης στο Μνημείο των Μνημείων Lenny Harris στο πάρκο Braddock. Με εκθεσιακές βιτρίνες, ειδικά εκθέματα και επιδείξεις, τοπικά φαγητά και έναν μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την ημέρα σας μαθαίνοντας πώς οι άνθρωποι της Αλεξάνδρειας επιστρέφουν στον πλανήτη όλο το χρόνο.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται σε αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορικές επιλογές, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, διαμετακίνηση και ιππασία. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν επιδείξεις ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, ζωντανή μουσική, φύτευση δενδροφυτεύσεων ημέρας Arbor, παράσταση τοπικών συγκροτημάτων και έναρξη του σχεδίου δράσης Eco-City Phase II.

Εκδηλώσεις στο Arlington και στο Montgomery County

Ενώ πολλές από τις μεγαλύτερες πόλεις θα φιλοξενήσουν κοινωφελείς εκδηλώσεις στην Ημέρα της Γης φέτος, πολλοί κοινοτικοί διοργανωτές αντιμετωπίζουν όλο το μήνα ως ευκαιρία για να γιορτάσουν τον πλανήτη δίνοντας πίσω του.

Το Arlington County στην Βιρτζίνια, για παράδειγμα, θα γιορτάσει την Ημέρα της Γης με δωρεάν εκδηλώσεις και προγράμματα εκκαθάρισης όλο το μήνα, συμπεριλαμβανομένης της επεμβατικής απομάκρυνσης των φυτών, της εκκαθάρισης με ποδήλατο, της ανύψωσης του δεξαμενή και των έργων βιώσιμου τοπίου. Το Earth Fest στο Κοινοτικό και Ανώτερο Κέντρο Arlington Mill στις 9 Απριλίου είναι η ετήσια γιορτή της Ημέρας της Γης και περιλαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες, εργαστήρια και διαδηλώσεις και συνομιλίες με μερικούς από τους γυμνιστές του Κέντρου Φύσης του Arlington.

Εν τω μεταξύ, στο Μέριλαντ, η κομητεία Montgomery γιορτάζει την Ημέρα της Γης με εθελοντικές δραστηριότητες που φιλοξενούνται από πάρκα, μη κερδοσκοπικές και κοινοτικές ομάδες, επιχειρήσεις, σχολεία και κλαμπ κάθε μέρα του μήνα. Μπορείτε να εγγραφείτε για ένα σχέδιο καθαρισμού γειτονιάς ή να δημιουργήσετε τη δική σας περιβαλλοντική πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσετε την κοινότητά σας. Κύρια σημεία του μήνα είναι η 30η επέτειος της εκκαθάρισης του Watershed του Potomac στις 14 Απριλίου, η εκκαθάριση της Ημέρας της Γης της Anacostia στις 21 Απριλίου και το Φεστιβάλ της Ημέρας της Γης στους κήπους Brookside στις 22 Απριλίου.