Φλωρεντία κάθε μήνα

Ημερολόγιο Φεστιβάλ και εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στη Φλωρεντία

Μια από τις κορυφαίες πόλεις που επισκέπτονται στην Ιταλία , η Φλωρεντία έχει μερικά αξιόλογα φεστιβάλ για να προσθέσετε στο δρομολόγιό σας. Παρακάτω παρουσιάζονται τα γεγονότα για το τι συμβαίνει κάθε μήνα στη Φλωρεντία. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις καταχωρίσεις ή για να δείτε περισσότερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Πηγαίνετε στις εθνικές αργίες στην Ιταλία για να δείτε ποιες ημερομηνίες είναι διακοπές στη Φλωρεντία και σε όλη τη χώρα.

Φλωρεντία τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος ξεκινά την Πρωτοχρονιά, μια ιταλική γιορτή που είναι μια ήσυχη μέρα μετά τους εορτασμούς της αργά τη νύχτα και στις 6 Ιανουαρίου, επίσης, οι διακοπές, Epiphany και la Befana γιορτάζονται με μια παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Φλωρεντία τον Φεβρουάριο

Τα κορυφαία γεγονότα τον Φεβρουάριο είναι μια έκθεση σοκολάτας και μερικές φορές η Carnevale , η ιταλική έκδοση του mardi gras, πέφτει σε αυτό το μήνα και παρόλο που η Φλωρεντία δεν έχει μεγάλη γιορτή, έχει παρέλαση.

Φλωρεντία τον Μάρτιο

Η 8η Μαρτίου είναι η Ημέρα της Γυναίκας, η 17η είναι η Ημέρα του Αγίου Παρτίτ και η 19η είναι η Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ, που επίσης γιορτάζεται ως Ημέρα του Πατέρα στην Ιταλία. Μερικές φορές η Carnevale πέφτει το Μάρτιο και μερικές φορές το Πάσχα πέφτει κοντά στο τέλος του μήνα, αλλά το μεγαλύτερο γεγονός είναι το φλωρεντιανό νέο έτος, που γιορτάζεται στις 25 Μαρτίου.

Φλωρεντία τον Απρίλιο

Η Φλωρεντία έχει ένα ασυνήθιστο γεγονός του Πάσχα , το Scoppio del Carro , ή την έκρηξη του καλαθιού, που φαίνεται στη φωτογραφία. Το Πάσχα πέφτει συχνά τον Απρίλιο, αν και μερικές φορές είναι το Μάρτιο. Η 25η Απριλίου είναι μια γιορτή για την Ημέρα της Απελευθέρωσης και στο τέλος του μήνα υπάρχει συνήθως μια Notte Bianca με πολλές ειδικές εκδηλώσεις και ανοίγματα μουσείων μέχρι τη νύχτα.

Φλωρεντία τον Μάιο

Η 1η Μαϊου είναι μια μεγάλη γιορτή σε όλη τη χώρα για την Ημέρα Εργασίας και μερικά μουσεία, όπως η Γκαλερί Ουφίτσι , είναι συνήθως κλειστά αλλά υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις και συχνά πολλοί τουρίστες στην πόλη.

Το Maggio Musicale Fiorentino είναι ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ και ο μήνας τελειώνει με ένα φεστιβάλ gelato.

Φλωρεντία τον Ιούνιο

Η 2η Ιουνίου είναι εθνική εορτή για την Ημέρα της Δημοκρατίας . Η Φλωρεντία γιορτάζει την γιορτή του πολιούχου του Αγίου Ιωάννη με τον Calcio Storico, έναν ιστορικό αγώνα ποδοσφαίρου που παίζεται σε αναγεννησιακή φορεσιά και πυροτεχνήματα. Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ Τέχνης και Μουσικής FirenzEstate πραγματοποιείται τον Ιούνιο.

Φλωρεντία τον Ιούλιο

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Φλωρεντίας συνεχίζεται τον Ιούλιο και υπάρχει φεστιβάλ χορού. Πολλά φεστιβάλ πραγματοποιούνται σε πόλεις κοντά στη Φλωρεντία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Φλωρεντία τον Αύγουστο

Η παραδοσιακή αρχή των καλοκαιρινών διακοπών είναι η 15η Αυγούστου Ferragosto και κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα οι περισσότεροι ντόπιοι κατευθύνονται προς τη θάλασσα ή τα βουνά, αφήνοντας πολλά καταστήματα και εστιατόρια κλειστά για διακοπές, αν και στην τουριστική περιοχή πολλοί θα παραμείνουν ανοιχτοί. Οι εκδηλώσεις για το θερινό φεστιβάλ συνεχίζονται τον Αύγουστο

Φλωρεντία το Σεπτέμβριο

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραδοσιακά φεστιβάλ της Φλωρεντίας, το Festa della Rificolona ή το φεστιβάλ των φανών, πραγματοποιείται στις 7 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει μια παρέλαση φανάρι, παρέλαση με σκάφος και μια έκθεση. Το κρασί Firenze συνήθως συμβαίνει στο τέλος του μήνα.

Φλωρεντία τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι μια ωραία στιγμή για να επισκεφθείτε τη Φλωρεντία, όταν τα πλήθη τουριστών αρχίζουν να μειώνονται και η θερμότητα του καλοκαιριού έχει τελειώσει. Η εποχή συναυλιών κλασικής μουσικής Amici della Musica ξεκινάει τον Οκτώβριο και πολλά νυχτερινά κέντρα έχουν πάρτι για αποκριές.

Φλωρεντία τον Νοέμβριο

Την 1η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα όλων των Αγίων, μια αργία. Ο μαραθώνιος της Φλωρεντίας πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του μήνα.

Φλωρεντία τον Δεκέμβριο

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος ξεκινάει στις 8 Δεκεμβρίου, μια εθνική εορτή και μια έκθεση τέχνης και φαγητού πραγματοποιείται συνήθως αυτήν την ημέρα.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρείτε χριστουγεννιάτικες αγορές, συμπεριλαμβανομένης μιας δημοφιλούς γερμανικής αγοράς στυλ, καθώς και εκδηλώσεις Hanukkah στις αρχές του μήνα. Οι 25 και 26 Δεκεμβρίου είναι εθνικές αργίες.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το άρθρο έχει ενημερωθεί και επεξεργαστεί από Martha Bakerjian.