Φλωρεντία εκδηλώσεις τον Μάρτιο

Τι συμβαίνει στη Φλωρεντία τον Μάρτιο

Εδώ είναι τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Μάρτιο στη Φλωρεντία.

Αρχές Μαρτίου - Carnevale, και αρχή της Σαρακοστής. Ενώ η Carnevale δεν είναι τόσο μεγάλη στη Φλωρεντία, όπως στη Βενετία ή κοντά στο Viareggio , η Φλωρεντία κάνει μια διασκεδαστική παρέλαση για την περίσταση. Η πομπή ξεκινάει στην Piazza Ognissanti και τελειώνει στην Piazza Della Signoria , όπου υπάρχει διαγωνισμός κοστουμιών και συναυλία madrigals. Μάθετε περισσότερα για τις επερχόμενες ημερομηνίες για το Carnevale και πώς γιορτάζεται η Carnevale στην Ιταλία .

Mid-to late-March - Μεγάλη Εβδομάδα, Πάσχα και το Scoppio del Carro. Όπως και στην υπόλοιπη Ιταλία, η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στη Φλωρεντία μνημονεύονται με μεγάλες μάζες και άλλους εορτασμούς που χρονολογούνται από την παράδοση. Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Φλωρεντίας είναι το Scoppio del Carro, κυριολεκτικά "Έκρηξη του Καλαθιού", ένα γεγονός που χρονολογείται από τους μεσαιωνικούς χρόνους. Το Scoppio del Carro πραγματοποιείται μετά από μάζα την Κυριακή του Πάσχα μπροστά από το Duomo . Διαβάστε περισσότερα για το Scoppio del Carro και άλλες παραδόσεις του Πάσχα στην Ιταλία .

17 Μαρτίου - Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται στη Φλωρεντία με ένα ιρλανδικό φεστιβάλ, την Ιρλανδία στη Φέστα. Δείτε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Ιταλία για λεπτομέρειες.

Μέση Μαρτίου - Pitti γεύση. - Αυτό το φεστιβάλ τροφίμων τριών ημερών πραγματοποίησε εκθέσεις καλών τροφίμων και κρασιού.

19 Μαρτίου - Festa di San Giuseppe. Η Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ (ο πατέρας του Ιησού) είναι επίσης γνωστή ως Ημέρα του Πατέρα στην Ιταλία. Οι παραδόσεις αυτής της ημέρας περιλαμβάνουν τα παιδιά που δίνουν δώρα στους πατέρες τους και την κατανάλωση ζεπόλης (μια αποβουτυρωμένη ζύμη, παρόμοια με ένα ντόνατς).

25 Μαρτίου - Φλωρεντίνος Πρωτοχρονιά, γνωστός και ως Γιορτή του Ευαγγελισμού. Η επίσημη άφιξη της άνοιξης γιορτάζεται στη Φλωρεντία στη γιορτή του Ευαγγελισμού, η οποία περιλαμβάνει μια παρέλαση από το Palazzo Vecchio στην Piazza SS Annunziata. Οι ξενώνες συγκεντρώνονται στην Piazza SS Annunziata για φαγητό, ποτό και μουσική και είναι έτοιμο να επισκεφθείτε την εκκλησία Santissima Annunziata για να δείτε το πλούσιο διακοσμημένο εσωτερικό της, το οποίο περιλαμβάνει τοιχογραφίες και ψηφιδωτά του Ευαγγελισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης: Φλωρεντία τον Απρίλιο