Ειδικά θερινά στρατόπεδα εστίασης για παιδιά

Αυτό το καλοκαίρι: Πίστη και διασκέδαση για μερικούς, μια απόδραση από την καθημερινότητα για άλλους

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Σε αυτή την ενότητα, συμπεριλαμβάνω δύο συγκεκριμένες κατηγορίες μοναδικά εστιασμένων καλοκαιρινών κατασκηνώσεων.

Θρησκευτικές και πίστης που βασίζονται καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για τα παιδιά της Αριζόνα

Αυτά τα καλοκαιρινά προγράμματα μπορεί να έχουν τακτικές δραστηριότητες κατασκήνωσης, αλλά υπάρχει και ένα στοιχείο πίστης στο στρατόπεδο. Εμφανίζονται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

Κατασκήνωση περιπέτειας πίστης
Ένα χριστιανικό στρατόπεδο μιας εβδομάδας κοντά στον Payson για αγόρια και κορίτσια (ξεχωριστά στρατόπεδα).

"Αυτός ο καταυλισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους κατασκηνωτές που έχουν ολοκληρώσει τους βαθμούς 2-6, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία ή τα σωματικά μειονεκτήματά τους. Οι κατηγορίες δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν: υπαίθριες δεξιότητες διαβίωσης, αθλήματα, χειροτεχνία, τέχνες επικοινωνίας, βιοτεχνίες και δεξιότητες, και περιλαμβάνουν μια ευρεία ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των κατασκηνωτών Οι ομάδες δραστηριοτήτων περιορίζονται σε όχι περισσότερους από 12 κατασκηνωτές και διδάσκονται από Επειδή ο στόχος του FAC είναι να διδάξει τα αγόρια και τα κορίτσια για τον Κύριο Ιησού Χριστό, το επίκεντρο του καταυλισμού είναι ο χρόνος που περνάμε στη λατρεία, την προσευχή και τη μελέτη του Λόγου του Θεού ".

Καλοκαιρινό στρατόπεδο εμπλουτισμού ημέρας στην εκκλησία Baptist Tri-City
"... ένα στρατόπεδο ημέρας διάρκειας 10 εβδομάδων γεμάτο ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως εκδρομές στην περιοχή Big Surf, το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα, το νησί Makutu και άλλους προορισμούς.

Ο ακαδημαϊκός εμπλουτισμός περιλαμβάνει τα μαθηματικά, την ανάγνωση, την ορθογραφία, τη γραμματική και τις δεξιότητες πληροφορικής. "Ηλικίες 5-12.

East JCC
Μια ποικιλία καταυλισμών για την ηλικία 2 - 9η τάξη. Μουσική, χορός, εκδρομές, κολύμπι, διανυκτερεύσεις, εβραϊκές σπουδές.

Mingus Mountain Camp & Retreat Centre
Στοιχειώδη στρατόπεδα και χριστιανικά στρατόπεδα νεολαίας στο Mingus Mountain στην κοιλάδα Prescott.

Τα στρατόπεδα χωρίζονται σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες. Χορηγείται από το Southwest Desert Conference της Μεγάλης Εκκλησίας του Μεθοδιστή.

Camping Prescott Pines
"Συνεργαζόμενοι με την Νοτιοδυτική Συντηρητική Βαπτιστική Ένωση, η Prescott Pines καλωσορίζει πάνω από 11.000 επισκέπτες ετησίως, χριστιανικές ομάδες από διαφορετικό υπόβαθρο, καθώς και σχολικές τάξεις, κυβερνητικές ομάδες, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και πολλά άλλα. το έτος."

Ηνωμένο στρατόπεδο νεολαίας
Τρία διαφορετικά στρατόπεδα που καλύπτουν την 4η έως την 12η τάξη. "Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι κατασκηνωτές καλούνται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους με τον Ιησού - είτε πρόκειται για να συναντηθούν για πρώτη φορά είτε για να μεγαλώσουν βαθύτερα στη βόλτα μαζί τους. νυχτερινή διδασκαλία και λατρεία, ομαδικές διοργανώσεις και πολλές επιλογές αναψυχής ».

Ειδικές Κατασκηνώσεις Ανάγκης για Παιδιά και Οικογένειες

Αυτά τα καλοκαιρινά προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται να ξεφύγουν από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή, να απολαμβάνουν λίγο χρόνο με άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις. Εμφανίζονται εδώ με αλφαβητική σειρά.

Αριζόνα Camp Sunrise
Ένα στρατόπεδο ειδικών αναγκών για παιδιά που έχουν ή είχαν καρκίνο και για τους αδελφούς και τις αδελφές τους.

Χορηγείται από την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου.

Μαγεία της Αριζόνα της μουσικής και του χορού
Ένα πρόγραμμα μιας εβδομάδας για παιδιά και νέους ενήλικες με σωματικές και διανοητικές αναπηρίες που τους προετοιμάζει να οργανώσουν μια παραγωγή θεάτρου γραπτή και χορογραφημένη ειδικά γι 'αυτούς.

Κέντρο αναψυχής Αριζόνα για άτομα με ειδικές ανάγκες
Φοίνιξ. Ηλικίες 8-21. Γενικές δραστηριότητες, μισές συνεδρίες.

Μπαλέτο Αριζόνα
"Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα παιδιά με σύνδρομο Down να καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον τους για μουσική, χορό και αυτο-έκφραση. Το Adaptive Dance Program έχει τους στόχους του ρυθμού διδασκαλίας, της ασφαλούς έκτασης, της ευαισθητοποίησης του σώματος, της οικοδόμησης και της αυτοπεποίθησης , αναπτύσσοντας εκτίμηση για διαφορετικούς τύπους μουσικής, ενισχύοντας τις κοινωνικές δεξιότητες και έχοντας τη διασκέδαση! "

Camp Candlelight
Το Camp Candlelight είναι μία εβδομάδα θερινών δραστηριοτήτων όπως τέχνες και βιοτεχνίες, τοξοβολία, ιππασία, αναρρίχηση σε βράχο, φωτιές και πεζοπορία.

Το κάμπινγκ πρέπει να έχει μια κύρια διάγνωση επιληψίας και να είναι μεταξύ των ηλικιών 8 και 15 ετών.

Πρόκληση κατασκήνωσης
Ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο για νέους ηλικίας 5-21 ετών με αναπτυξιακές αναπηρίες. Οι συμμετέχοντες στο κάμπινγκ μπορούν να απολαύσουν τέχνες και χειροτεχνία, παιχνίδια, κολύμπι, μουσική, εκδρομές στο χώρο, μπόουλινγκ, καθώς και πολλές άλλες δραστηριότητες! Οι συμμετέχοντες στο Camp πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν με επιτυχία σε ένα περιβάλλον 1: 4.

Κατασκήνωση κατασκήνωσης
Δύο διαφορετικές κατασκηνώσεις μισής ημέρας, ένα για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών και ένα άλλο για τα 12-17 χρονών, είναι διαθέσιμα για να δώσουν στα παιδιά και τους εφήβους στο φάσμα του αυτισμού την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα εμπλουτιστικών ευκαιριών μάθησης. Τα δομημένα στρατόπεδα έχουν τις ρίζες τους σε διασκεδαστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες προωθούν την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργία νέων φίλων. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τέχνες και βιοτεχνίες, σε πειράματα επιστήμης και σε υγιεινά μαθήματα μαγειρικής, καθώς και σε μια σειρά δραστηριοτήτων πληροφορικής και αισθήσεων. Τα στρατόπεδα έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τα παιδιά και τους εφήβους να αυξήσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, την ανεξαρτησία και την αυτοπεποίθησή τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Καλή Τιμ
Ένα στρατόπεδο ειδικών αναγκών για παιδιά με αιμορροφιλία ή / και HIV, τα αδέλφια τους και παιδιά αιμοφιλικών. Χορηγείται από την ένωση αιμορροφιλίας της Αριζόνα.

Κατασκήνωση Kesem
Μια ελεύθερη, εβδομαδιαία καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά καρκινοπαθών. Ηλικίες 6 - 16. Συντονισμένη από το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, λαμβάνει χώρα στο Payson, AZ.

Camp Ponderosa Ranch
Τα προγράμματα κατασκήνωσης Στρατός Σωτηρίας απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών. Πολλοί συμμετέχοντες προέρχονται από μειονεκτούσες οικογένειες και προέρχονται από πολύ δύσκολα οικογενειακά και κοινοτικά περιβάλλοντα. Οι περιόδους κατασκήνωσης περιλαμβάνουν κατασκηνώσεις 5-9 ημερών με τέσσερα διαφορετικά προγράμματα. Κοντά στο Heber, Αριζόνα. "

Κάμπινγκ Rainbow
Ένα στρατόπεδο ειδικών αναγκών για παιδιά στην Αριζόνα, ηλικίας 7 - 17 ετών, που έχουν ή είχαν καρκίνο ή χρόνια διαταραχή του αίματος. Οι νέοι συγκεντρώνονται για να κάνουν όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που κάνουν οι νέοι στο καλοκαιρινό στρατόπεδο: κολύμπι, ψάρια, πεζοπορία, ιππασία, κάνουν νέους φίλους και πολλά άλλα.

Camping Soaring Eagle
Το Camp Soaring Eagle λειτουργεί όλο το χρόνο, ιατρικά εποπτευόμενο, προγράμματα κατασκήνωσης για παιδιά και μέλη της οικογένειας από όλη την Αριζόνα με χρόνιες και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες. Αρκετοί τύποι προγραμμάτων κατασκήνωσης που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα ασκήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατασκήνωση οικογένειας και ταξιδιωτικά προγράμματα.

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ