Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Εργασίας στην Βοστώνη

Δεν υπάρχουν πολλές άλλες φράσεις που να κάνουν τη Βοστώνη να φτάνει περισσότερο από το "Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας". Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι ημερών για να περάσετε μέσα στα όρια της πόλης. Τα U-Hauls, τα φορτηγά και τα άλλα κινούμενα φορτηγά θα φράξουν τους δρόμους, καθώς χιλιάδες φοιτητές επιστρέφουν στη Βοστώνη για το σχολικό έτος σε αυτό που είναι ευρέως γνωστό ως "Φοιτητική εισβολή".

Προσπαθήστε να περιηγηθείτε σε συγκεκριμένες ενότητες του Allston, Brighton, Newton ή Kenmore Square αυτές τις μέρες και ενδέχεται να έχετε κολλήσει στην κυκλοφορία εδώ και αρκετό καιρό.

Η λύση? Πάρτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να δείτε κάποια από αυτά τα γεγονότα Σαββατοκύριακου Εργασίας της περιοχής.

Φεστιβάλ Gloucester Schooner404
31 Αυγούστου-Σεπτ. 2, 2012

Το 28ο ετήσιο φεστιβάλ σκούτερ λαμβάνει χώρα στο παλαιότερο λιμάνι της Αμερικής. Περίπου 50 πλοία αναμένεται να συμμετάσχουν σε δύο ημέρες αγώνων, εορτασμών και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της «Κυριαρχίας της Κυριακής». Το φετινό κύριο αξιοθέατο είναι το HMS Bounty, το οποίο θα φτάσει στις 31 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. το πλοίο θα είναι ανοιχτό για περιηγήσεις 1-3 Σεπτεμβρίου, 10 π.μ.-5 μ.μ. Οι τιμές είναι $ 10 ανά ενήλικα, $ 5 παιδιά. Τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι δωρεάν.

Πρωτάθλημα της Deutsche Bank
29 Αυγούστου-Σεπτ. 3, 2012

Αυτή η ετήσια στάση στο PGA Tour πραγματοποιείται στο Norton, το σπίτι της TPC Boston. Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια. Από την ίδρυσή του, το τουρνουά έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια τόσο για το ίδρυμα Tiger Woods όσο και για τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα με έδρα τη Νέα Αγγλία. Η σειρά μαθημάτων Norton θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ σε ολόκληρη την περιοχή.

Σύμβαση Τατουάζ της Βοστώνης
31 Αυγούστου-Σεπτ. 3, 2012

Το 11ο ετήσιο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Sheraton της Βοστώνης με μια πληθώρα εκδηλώσεων, όπως μια υπαίθρια μπυραρία, ένα τατουάζ της ημέρας, μια παράσταση ψευτοπαθών και μια μαύρη γάτα. Τα εισιτήρια είναι $ 20 ανά ημέρα ή ένα δελτίο Σαββατοκύριακου διάρκειας τεσσάρων ημερών μπορεί να αγοραστεί για $ 45, καθώς και μερικές επιλογές VIP.

Αγοράστε εδώ.

Berklee Jazz στο θέαμα
2 Σεπτεμβρίου 2012, 1 μ.μ.

Επικεφαλής στο Spectacle Island και πιάστε τους καταπραϋντικούς ήχους του Liby Haruvi της Σχολής Μουσικής του Berklee. Η συναυλία είναι ελεύθερη, ωστόσο το πλοίο προς το νησί δεν είναι. τα καράβια αρκώνονται συχνά από το Long Wharf, τη Βοστώνη στο Spectacle Island. Τα λιμάνια της Βοστώνης προτείνουν να φτάσετε 30 λεπτά στην αναχώρηση. Οι ναύλοι είναι $ 15 για ενήλικες, $ 9 παιδιά ηλικίας 3-11.

Παραβάτες και Μετασχηματιστές, 1919-6904
3 Σεπτεμβρίου 2012, 10 π.μ.

Η Boston by Foot παρουσιάζει αυτήν την ετήσια πεντάωρη περιοδεία ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να λάβουν μια μοναδική και σε βάθος ματιά στη Βοστώνη κατά την περίοδο 1919-69 και πώς εξελίχθηκε στην πόλη που γνωρίζουμε σήμερα. Τα εισιτήρια είναι $ 20, $ 5 για τα μέλη της Βοστώνης από τα πόδια.