Τι είναι το Open in Οικογενειακή Ημέρα στο Τορόντο του 2018

Τι είναι ανοιχτό και τι είναι κλειστό την Ημέρα της Οικογένειας στο Τορόντο

Η Οικογενειακή Ημέρα είναι η τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου και παρατηρείται ως δημόσια (ή νόμιμη) αργία στις τέσσερις καναδικές επαρχίες της Αλμπέρτα, του Σασκάτσουαν, του Νιου Μπρούνσγουικ και του Οντάριο. Αρχικά πραγματοποιήθηκε στην Αλμπέρτα του Καναδά το 1990 ως ημέρα για να προβληματιστούν για τις αξίες του σπιτιού και της οικογένειας που ήταν σημαντικές για τους πρωτοπόρους που ίδρυσαν την Αλμπέρτα. Επιτρέπει στους εργαζόμενους την ημέρα να περάσουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους.

Η Οικογενειακή Ημέρα δεν είναι ομοσπονδιακές διακοπές, επομένως δεν είναι κρατικές και ομοσπονδιακές οργανώσεις όπως τα ταχυδρομεία παραμένουν ανοικτές.

Το νησί του Πρίγκιπα Εδουάρδου και η Μανιτόμπα έχουν επίσης διακοπές την τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι διακοπές σε αυτές τις επαρχίες δεν ονομάζονται «Ημέρα της Οικογένειας», αλλά η Ημέρα του Νησιού και η Ημέρα του Louis Riel, αντίστοιχα. Η Βρετανική Κολούμπια έχει επίσης Ημέρα Οικογένειας, αλλά είναι στη δεύτερη Δευτέρα του Φεβρουαρίου.

Φέτος, η Οικογενειακή Ημέρα πέφτει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018. Εδώ υπάρχει μια λίστα με μερικά από τα μέρη που είναι ανοιχτά - καθώς και αυτά που δεν είναι - την Ημέρα Οικογένειας στο Τορόντο.

Άνοιγμα την Ημέρα της Οικογένειας

Κλειστό στην Ημέρα της Οικογένειας

Επωφεληθείτε από αυτές τις διακοπές και περάστε χρόνο με την οικογένειά σας. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε για την Ημέρα της Οικογένειας - από την επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο έως το παγοδρόμιο για περιήγηση σε ένα μουσείο.