Απομάκρυνση του χιονιού στους δρόμους του Τορόντο

Snowplows, χιονοδρομικές διαδρομές και χειμερινό πάρκινγκ στο Τορόντο

Όταν έρχεται ο χειμώνας στο Τορόντο, μπορεί να γίνει πραγματική πρόκληση. Τόσο η πόλη όσο και η επαρχία εργάζονται για την καταπολέμηση του χιονιού που συσσωρεύεται στους δρόμους του Τορόντο και υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να επιταχύνετε τη διαδικασία και να κρατήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ασφαλέστερους.

Snowplows στην πόλη του Τορόντο

Η πόλη διαθέτει τη δική της ομάδα απομάκρυνσης χιονιού που περιλαμβάνει αντι-παγοκύστες φορτηγά, snowplows και μια συσκευή τήξης χιονιού. Όταν θα σταλούν εξαρτάται από το πόσο χιόνι έχει πέσει:

Η επαρχία χειρίζεται το όργωμα και άλλες εργασίες απομάκρυνσης χιονιού σε αυτοκινητόδρομους 400 σειρών.

Echelon (κλιμακωτά) όργωμα

Σε δρόμους πολλαπλών λωρίδων θα δείτε συχνά ένα μικρό στόλο snowplows που ταξιδεύουν σε κάθε λωρίδα, ελαφρώς πίσω από το άλλο. Ονομάζεται όργωμα ορειχάλκινου, αυτή η μέθοδος μπορεί να επιβραδύνει την κυκλοφορία, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τους δρόμους, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε ως οδηγός είναι απλώς υπομονετικός.

Οδήγηση κοντά σε Snowplows

Τα οχήματα απομάκρυνσης χιονιού έχουν μπλε φώτα που αναβοσβήνουν για να σας ενημερώσουν για την παρουσία τους.

Αν βρεθείτε να οδηγείτε κοντά σε μια χιονοκοπή, ο Υπουργός Μεταφορών του Οντάριο σας συμβουλεύει να κρατάτε την απόσταση σας και μην προσπαθείτε να περάσετε . Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο λόγω της μειωμένης ορατότητας και εκείνων των μεγάλων λεπίδων που επιτρέπουν στο άροτρο να κάνει τη δουλειά του. Εκτός αυτού, αν προσπαθήσετε να προχωρήσετε μπροστά από αυτό, θα βιάζεστε μόνο στο κατηφορικό τμήμα του δρόμου.

Ακόμα κι αν ταξιδεύετε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο Υπουργός συνιστά να μετακινηθείτε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την κεντρική γραμμή.

Χειμερινό πάρκινγκ

Κρατώντας τους δρόμους μακριά από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα μπορεί να βοηθήσει τα άροτρα να κινούνται ταχύτερα και να κάνουν καλύτερη δουλειά. Όταν μια καταιγίδα αναμένεται, παρκάρετε ή μετακινήστε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο ή στο υπόγειο χώρο στάθμευσης όποτε είναι δυνατόν. Αυτό θα εμποδίσει επίσης το αυτοκίνητό σας να μπλοκάρει μέσα από σωρούς χιονιού που άφησαν τα άροτρα.

Η πόλη μπορεί και θα μετακινήσει το αυτοκίνητό σας το χειμώνα

Ακόμα κι αν ένα αυτοκίνητο είναι νόμιμα σταθμευμένο, η πόλη θα το ρίξει μερικές φορές σε διαφορετική θέση για να επιτρέψει στα χλοοκοπτικά να κάνουν τις δουλειές τους. Εάν ανακαλύψετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν είναι το μέρος όπου το αφήσατε και το δρόμο έχει καθαριστεί από χιόνι, κοιτάξτε στους κοντινούς δρόμους. Για τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στις μεγάλες οδοί μπορείτε να καλέσετε την αστυνομία του Τορόντο στο 416-808-2222 για να ρωτήσετε για την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας.

Χρησιμοποιήστε χιονοδρομικές διαδρομές κατά τις επείγουσες καταστάσεις χιονιού ...

Όταν οι χιονοπτώσεις είναι ιδιαίτερα βαριές, η πόλη μπορεί να δηλώσει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το χιόνι (αυτό είναι διαφορετικό από το Extreme Cold Alert). Μπορεί να ακούσετε για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο χιόνι στο μέσο ή αν υποπτεύεστε ότι κάποιος είναι στην πραγματικότητα κλήση 311 για επιβεβαίωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είστε ενθαρρυνμένοι να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι, αλλά για εκείνους που πρέπει να οδηγήσουν την πόλη θα εργάζονται ιδιαίτερα σκληρά για να διατηρήσουν ξεκάθαρα τις καθορισμένες διαδρομές χιονιού.

Οι διαδρομές χιονιού είναι μεγάλες αρτηρίες και σημειώνονται με λευκές και κόκκινες πινακίδες παρόμοιες με τις πινακίδες στάθμευσης. Μπορείτε επίσης να δείτε τον Χάρτη Συντήρησης Χειμερινής Οδού για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα για το πού χιονίζει το όργωμα και πότε.

Μην παρκάρετε στις χιονοδρομικές διαδρομές κατά τη διάρκεια έκτακτων περιστατικών χιονιού

Όταν έχει κηρυχθεί μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το χιόνι, γίνεται παράνομη η στάθμευση ή ακόμα και η διακοπή σε μια χιονοδρομική διαδρομή. Εάν αφήσετε το αυτοκίνητό σας εκεί, είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί πρόστιμο και να ρυμουλκηθεί.

Η υπομονή είναι Paramount

Όταν πρόκειται για την οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους ή για την αναμονή για την εκκαθάριση αυτών των δρόμων, το πιο σημαντικό είναι να είστε υπομονετικοί. Όταν ακούτε ότι μια μεγάλη χιονόπτωση είναι στο δρόμο προσπαθήστε να προετοιμαστείτε έτσι δεν χρειάζεται να οδηγείτε καθόλου. Όταν ξεκινάτε, αφήστε τον εαυτό σας αρκετό χρόνο να περιηγηθείτε σε ολισθηρές συνθήκες και να αφήσετε χώρο για τις ομάδες απομάκρυνσης του χιονιού να κάνουν τη δουλειά τους.