Ζώνες κολοκύθας περιοχής Σακραμέντο

Πιάσε μια κολοκύθα και κάνε μνήμη.

Μια από τις ενδείξεις που πέφτει εδώ στην κοιλάδα του Σακραμέντο είναι η συγκομιδή της εποχής. Όταν ο Οκτώβριος κυλά γύρω, περιμένετε να δείτε πολλά μπαλώματα κολοκύθας αναδυόμενα. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με δημοφιλή μπαλώματα.

SACRAMENTO

Φροντίδα παιδιών του Fair Oaks Boulevard
Διεύθυνση: 4681 Fair Oaks Blvd., Sac.
Τηλέφωνο: (916) 483-1830
Ημέρες λειτουργίας: Μέσος Σεπτέμβριος μέσω της Ημέρας των Ευχαριστιών
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο, 8:30 - 18:00 και Κυριακή 8:30 - 17:00

Κήπος κολοκύθας κήπων
Διεύθυνση: 3845 El Centro Road, Sac.
Τηλέφωνο: (916) 416-1133
Ημέρες λειτουργίας: 27 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 10 π.μ. έως 7 μ.μ. ή σούρουπο
Οι κήποι Goblin, που διαχειρίζεται η Bastio Farms, είναι δημοφιλείς με τα μωρά και τα μικρά παιδιά. Οι μικρότεροι μπορούν να κατακτήσουν την πυραμίδα των 1,000 άχυρων μπαλών ή να βρεθούν στο μεγαλύτερο λαβύρινθο καλαμποκιού στο Sacramento County (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Bastio Dennis Bastio). Υπάρχουν επίσης βόλτες με σανόδες, παλιές τρακτέρ, διαφάνειες, ανατινάξεις, παραγωγή και τα πάντα δημοφιλή παιδικά αυτοκίνητα (που κινούνται από τα πόδια των παιδιών). Οι κήποι Goblin επίσης φιλοξενούν πολλές εκδρομές και μπορούν να ανοίξουν νωρίτερα για να φιλοξενήσουν αυτές τις ομάδες.

CITRUS HEIGHTS

Το αγρόκτημα κολοκύθας
Διεύθυνση: 7736 Old Auburn Road, Citrus Heights
Τηλέφωνο: (916) 726-1137
Ημέρες λειτουργίας: 1 έως 31 Οκτωβρίου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 9 π.μ. έως 6 μ.μ.
Κόστος: Δωρεάν.
Το κολοκύθικο αγρόκτημα εξυπηρετεί μέχρι κολοκύθες στην περιοχή του Σακραμέντο από το 1974.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις hayrides, βόλτες με πόνυ, στοιχειωμένο αχυρώνα, ζωολογικό κήπο, άλμα κάστρο, διαφάνειες πύργων και φυσικά τα σκιάχτρα. Το κολοκύθικο θα ξανακάνει τον ετήσιο Διαγωνισμό Σκιάχτρο, όπου μια δημιουργική είσοδος θα μπορούσε να κερδίσει ένα βραβείο αξίας 1.500 δολαρίων. Το κολοκύθικο θα έχει φέτος γιγάντιες κολοκύθες, ένα νέο αξιοθέατο.

Ήδη έχουν ένα που υπερβαίνει τα 800 κιλά.

WHEATLAND

Το αγρόκτημα κολοκύθας του Επίσκοπος
Διεύθυνση: 1415 Pumpkin Lane, Wheatland
Τηλέφωνο: (530) 633-2568 (για πληροφορίες και σχολικές κρατήσεις)
Ημέρες λειτουργίας: 20 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου
Ώρες λειτουργίας: Κυριακή έως Πέμπτη, 9 π.μ. έως 6 μ.μ. και Παρασκευή έως Σάββατο, 9 π.μ. έως 7 μ.μ.
Κόστος: Η είσοδος είναι δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές και 10 δολάρια τα σαββατοκύριακα. Ο λαβύρινθος καλαμποκιού είναι 3,50 δολάρια. Το Coyote Mountain admission είναι $ 3,50. Τα εισιτήρια BPF Railroad είναι 2,50 δολάρια. Τα κουπόνια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Τα ταξίδια πεδίου είναι $ 6 ανά άτομο από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου και $ 7 ανά άτομο από 1 έως 31 Οκτωβρίου.


Σχεδιάστε να περάσετε ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας σας στο αγρόκτημα κολοκύθας του Bishop. Ξεκινήστε παίρνοντας ένα δωρεάν χόρτα στα πεδία κολοκύθας και επιλέξτε την ιδανική κολοκύθα σας από το αμπέλι. Μετά από αυτό, γιατί να μην πάρετε μια όχι τόσο ευχάριστη βόλτα στο τριετές λαβύρινθο καλαμποκιού. Αν χάσετε ανάμεσα στο καλαμπόκι δεν είναι το πράγμα σας, τότε κάντε μια βόλτα στο σιδηροδρομικό σταθμό BPF όπου τα μονοπάτια περνάνε μέσα από το μπάλωμα της κολοκύθας, μέσω των οπωρώνων μήλου και καρυδιάς και από το βοσκότοπο των αλόγων. Πριν από την αναχώρησή σας, αντιμετωπίσετε την ολίσθηση των 50 ποδιών των Coyote Mountains και μην ξεχάσετε να πετάξετε για μάρμαρα στο ρεύμα κάτω από τη διαφάνεια.

WILTON

Φόρος κολοκύθας ομίχλης
Διεύθυνση: 11011 Cecatra Drive, Wilton
Τηλέφωνο: (916) 687-4547
Ημέρες λειτουργίας: 1 έως 31 Οκτωβρίου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, από τις 9:30 έως τις 18:00
Κόστος: 3 € ανά άτομο, δωρεάν για παιδιά 2 και νεότερους
Το Fog Willow Pumpkin Farm είναι το πνευματικό παιδί του δασκάλου του Elk Grove Stacey Cates. Με την οικογενειακή ιστορία της, η Cates θεωρεί ότι οι μαθητές δεν μαθαίνουν πολλά για τη γεωργία και θέλουν να κάνουν κάτι γι 'αυτό. Ως εκ τούτου, το Fog Willow γεννήθηκε το 2003. Το αγρόκτημα είναι κρυμμένο κατά μήκος των όχθων του ποταμού Consumnes και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στα παιδιά σχολικής ηλικίας, όπως αποδεικνύεται από τα πολλά σχολικά λεωφορεία που κάνουν το δρόμο τους στο αγρόκτημα. Αυτό είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να φέρει την οικογένειά σας, όπως υπάρχουν πολλά να κάνουμε, με ένα βαρέλι τρένο, βόλτα σανό, ζωολογικός κήπος, χειροτεχνία, χώρο πικνίκ, άχυρα και μπάρμπεκιου κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στο Lil 'Pickers Punkin' Club ($ 20) για να λάβουν καλούδια.