Το Swoop Miami προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ιππασίας

Το Swoop κάνει το South Beach ελεύθερο και εύκολο

Το Swoop Miami είναι ένας εύκολος τρόπος να φτάσετε στο South Beach (SoBe), μια γειτονιά ακριβώς ανατολικά του Μαϊάμι Μπιτς. Από το 2009, αυτή η δωρεάν υπηρεσία έχει τραβήξει τους ανθρώπους σε ένα ηλεκτρικό καροτσάκι γκολφ έξι επιβατών και τα πήρε όποτε χρειαζόταν για να πάει στο South Beach.

Ένα αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο για αυτήν την περιοχή, καθώς και η κυκλοφορία μπορεί να πάρει κακό και η στάθμευση μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Ως εναλλακτική λύση μεταφοράς, το Swoop προσφέρει μια άγρια ​​βόλτα με διασκεδαστική μουσική και ένα συναρπαστικό όνειρο.

Αν ψάχνετε για συστάσεις για εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και πράγματα που πρέπει να κάνετε, απλώς ρωτήστε τους πεπειραμένους οδηγούς.

Περιοχή υπηρεσιών

Το South Beach διαθέτει ιστορική και ζωηρή αρχιτεκτονική Art Deco, γκαλερί, μπουτίκ και μουσεία. Αυτή η αστική γειτονιά βρίσκεται μεταξύ του κόλπου του Biscayne και των ανατολών του Ατλαντικού Ωκεανού. Το Swoop καλύπτει την περιοχή από την 1η οδό (νότια) έως την 23η οδό (βόρεια), η οποία εκτείνεται προς τα ανατολικά-δυτικά και ο κόλπος Bay (βόρεια προς νότο κατά μήκος της δυτικής ακτής) προς το Ocean Drive (βόρεια προς νότο κατά μήκος της ανατολικής ακτής). Μπορεί να αναγνωρίσετε τον ορίζοντα κατά μήκος του Ocean Drive από την τηλεόραση και την ταινία.

Πώς να πάρετε μια ελεύθερη βόλτα

Απλά καλέστε ή στείλτε ένα μήνυμα κειμένου με την τοποθεσία σας και ένα καροτσάκι γκολφ θα φτάσει μέσα σε 15 λεπτά. Κατά τη διάρκεια των πολυσύχναστων χρόνων, ίσως θελήσετε να καλέσετε αρκετά νωρίς για να εξασφαλίσετε μια θέση. Σημειώστε ότι ίσως πρέπει να μοιραστείτε μια βόλτα με άλλους. Φέρτε μερικά μετρητά, ώστε να μπορείτε να ανατρέψετε τον οδηγό.

Πώς μπορεί να είναι ελεύθερη η περιστροφή;

Η υπηρεσία κάνει τα χρήματά της από διαφημίσεις στα καροτσάκια γκολφ Swoop.

Το Swoop Miami λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 2 το πρωί (μερικές φορές αργότερα), αλλά δεν υπάρχει υπηρεσία κατά τη διάρκεια πλημμυρών ή τυφώνων. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το Swoop Miami ή καλέστε το 305-900-6367.

Περισσότερα για το Miami Travel