Πώς να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Παρίσι

Πτήσεις, τρένα και επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων

Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι από το Μιλάνο στο Παρίσι, αλλά έχετε κάποιο πρόβλημα να αποφασίσετε αν θα ταξιδέψετε με τρένο, αεροπλάνο ή αυτοκίνητο, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος: θα σας βοηθήσουμε να ζυγίσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός μορφή μεταφοράς για τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Το Μιλάνο είναι λίγο λιγότερο από 400 μίλια από το Παρίσι, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν να πετάξουν. Ωστόσο, εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά λίγο χρόνο, πάρτε το τρένο ή ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο για να ταξιδέψετε αυτή τη διαδρομή μπορεί να προσφέρει έναν πιο γραφικό και, ενδεχομένως, πιο χαλαρωτικό και ευχάριστο τρόπο να φτάσετε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πτήσεις

Οι διεθνείς αερομεταφορείς, όπως η Alitalia και η Air France, καθώς και οι περιφερειακές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Easyjet και η Ryanair, προσφέρουν καθημερινές πτήσεις από το Μιλάνο στο Παρίσι, φθάνουν στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle και στο αεροδρόμιο Orly. Οι πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Beauvais που βρίσκονται στα περίχωρα του Παρισιού (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πτήσεων της Ryanair) τείνουν να είναι φθηνότερη επιλογή, αλλά θα χρειαστεί να προγραμματίσετε τουλάχιστον μία επιπλέον ώρα και δεκαπέντε λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο του Παρισιού.

Κάντε κράτηση για πτήσεις και πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα στο TripAdvisor

Παίρνοντας το τρένο: Σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας ή διανυκτέρευση σε στυλ;

Μπορείτε να φτάσετε στη γαλλική πρωτεύουσα από το σταθμό Centrale του Μιλάνου σε περίπου 7,5 ώρες αν πάρετε το απευθείας τρένο. Από τη γαλλική πλευρά, θα βρίσκεστε στις σιδηροτροχιές υψηλών ταχυτήτων TGV, οι οποίες θα επιταχύνουν σημαντικά το ταξίδι από εκεί και πέρα.

Για μια πιο αργή, αλλά ενδεχομένως πιο ρομαντική (κατά την παλαιότερη εποχή) ταξίδι, τα νυκτερινά τρένα στη νυχτερινή γραμμή Artesia θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο, αλλά είναι μια άλλη επιλογή.

Απλά σιγουρευτείτε ότι θα είστε σε θέση να χειριστείτε μια ολόκληρη νύχτα σε έναν από τους ευκίνητους στρωτήρες τους. Οι γυναίκες πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι αυτές συχνά συνενώνονται, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυνητικά δυσάρεστες καταστάσεις. Οι ιδιωτικοί στρωτήρες είναι πολύ πιο ακριβοί.

Κάντε κράτηση εισιτηρίων TGV απευθείας μέσω της σιδηροδρομικής Ευρώπης

Πάρτε εκεί με αυτοκίνητο: γραφικές διαδρομές .... και χρεώσεις διοδίων

Μπορεί να διαρκέσει οκτώ έως εννέα ώρες ή περισσότερο για να φτάσετε στο Παρίσι με αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να είναι ένας ευχάριστος τρόπος να δείτε τη βόρεια Ιταλία και τη Γαλλία.

Θυμηθείτε, δεν είναι πολύ μεγαλύτερη από την απόσταση μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο! Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε τέλη διοδίων σε πολλά σημεία καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας.

Κάντε κράτηση απευθείας μέσω Hertz

Ταξιδεύοντας από άλλες ιταλικές πόλεις; Διαβάστε αυτά τα σχετικά χαρακτηριστικά:

Φτάνοντας στο Παρίσι με αεροπλάνο; Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Εάν φτάνετε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης από τα αεροδρόμια. Διαβάστε περισσότερα στον πλήρη οδηγό μας για τις επιλογές εδάφους .