Πού να βρείτε τα 7 καλύτερα πρωινά στο Tacoma

Το Tacoma είναι μια πόλη με πρόγευμα και brunch, με νόστιμα λιπαρά κουτάλια, γραφικά καφέ και ακόμη και πολυτελή εστιατόρια, όλα τα άλματα στο δαχτυλίδι με μια ποικιλία από μενού πρωινού γεύματος. Ενώ η σκηνή εστιατορίων του Tacoma έχει φτάσει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και εξακολουθεί να προσθέτει νόστιμες νέες επιλογές όλη την ώρα, πολλές από αυτές τις αρθρώσεις πρωινού έχουν τοποθετηθεί στο σκηνικό για λίγο. Παρόλα αυτά, όταν ένα νέο παιδί μετακινείται στο μπλοκ, το Tacoma είναι πάντα ανοιχτό σε μια νέα επιλογή πρωινού.

Το πρωινό και το brunch είναι δημοφιλείς στην T-Town, οπότε αυτή η λίστα δεν είναι σε καμία περίπτωση όλες οι επιλογές για πρωινό. Διακλάδωση. Εξερευνήστε τις μαγειρικές επιλογές σας, αλλά αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, τότε αυτές οι επτά θέσεις πρωινού είναι όλα γύρω από ασφαλή στοιχήματα.

Shakabrah Java

Βρίσκεται στην Λεωφόρο (η Λεωφόρος γνωρίζει ακριβώς πώς να κάνει το φαγητό δεξιά, το πρωί, το μεσημέρι ή τη νύχτα), το Shakabrah Java προσφέρει ένα μενού που είναι ευχάριστα ποικίλη και οι γευστικές ομελέτες, μπέικον, huevos racheros , των συνηθισμένων παραβατών του πρωινού που κάνουν το προσκύνημα εδώ αξίζει τον κόπο. Το Shakabrah είναι γνωστό για τις μαγικές πατάτες του. Τους παραγγείλετε ως πλευρά στο πρωινό της επιλογής σας, ή να τους πάρει με δική τους με πλήρως προσαρμοσμένες toppings. Ένα άλλο perk είναι ότι αυτό το εστιατόριο σερβίρει πιάτα tofu, καθιστώντας την καλή επιλογή για χορτοφάγους. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, αλλά δεν είναι φανταστική.

2816 6η Λεωφόρος
Tacoma, WA 98406

Αρχικό Τηγανίτικο Σπίτι

Το αρχικό Pancake House δεν είναι ένα από τα μέρη που υπήρχαν στο Tacoma για γενιές, αλλά μόλις άνοιξε, πλήθη συρρέουν εδώ για τις εκπληκτικά χνουδωτές τηγανίτες.

Στην πραγματικότητα, αν πάτε εκεί ένα συγκεκριμένο πρωινό το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα θα σας υποδεχτεί με μια αναμονή, αλλά αξίζει τον κόπο. Το μενού τηγανίσματος είναι επεκτατικό, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά πιάτα αυγών, βάφλες και άλλα αγαπημένα πρωινό.

601 S Pine Street
Tacoma, WA 98405

Το βρώμικο παράρτημα του Όσκαρ

Το Dirty Oscar's Annex σερβίρει μερικά από τα πιο μοναδικά πρωινά στο T-Town με ένα εκλεκτικό μείγμα επιλογών, τις περισσότερες φορές με δημιουργικές ανατροπές στα παραδοσιακά αγαπημένα.

Δοκιμάστε το κοτόπουλο και τις βάφλες με μια βάφλα γεμισμένη με μπέικον, μια κρέπα γεμισμένη με τυρί, λουκάνικο και πατάτες ή Κανέλα τοστ κροσέ φανέλα. Το Dirty Oscar's έχει επίσης μια μεσαία λίστα κοκτέιλ πρωινού, συμπεριλαμβανομένων των mimosas made with moonshine (Dirty Oscar's είναι γνωστή για το φεγγάρι του) ή μια πικάντικη αιματηρή Μαρία.

2309 6η Λεωφόρος
Tacoma, WA 98403

Viva

Αν το ζητήσετε είναι το πρωινό για την περιορισμένη διατροφή, το Viva είναι η δική σας θέση. Ολόκληρο το μενού είναι χωρίς γλουτένη, ελεύθερο από ΓΤΟ και χωρίς γαλακτοκομικά, ενώ αυτό μπορεί να κάνει μερικούς να διστάζουν - το φαγητό είναι πολύ καλό! Τα στοιχεία του μενού αλλάζουν περιοδικά, αλλά τα πρωινά περιλαμβάνουν αναμειγνύονται veggie με "αυγά", τηγανίτες και βασικά όπως το μούσλι.

2602 N Proctor Street #D
Tacoma, WA 98407

Νότια Κουζίνα

Από έξω, η νότια κουζίνα είναι αδιάφορη και μπορεί να οδηγήσετε ακόμη και κατά λάθος. Το κτίριο είναι ένα μικρό, κόκκινο γωνιακό κτίριο στην Λεωφόρο και, αν και δεν είναι μεγάλο, το μέγεθός του βοηθά να κρατήσει την αίσθηση του σπιτιού σε αυτό το μέρος. Δεν θα νιώσετε σαν να τρώτε σε ένα εταιρικό εστιατόριο αλυσίδας επειδή δεν είστε και μπόνους: το φαγητό είναι πολύ μοναδικό. Ενώ θα βρείτε αγαπημένα πρωινά όπως τα αυγά, τις ομελέτες, το μπέικον, τα μανιτάρια και τις τηγανίτες, θα βρείτε επίσης νότια λιχουδιές όπως πατάτες, ψωμάκια, γατόψαρο, τηγανητό κοτόπουλο και πραγματικά μπισκότα και σάλτσα.

Ξεκινήστε το με ένα ποτήρι γλυκό τσάι ή λεμονάδα μάνγκο.

1716 6η Λεωφόρος
Tacoma, WA 98405

Pizza Sound Pizza

Τι? Μια θέση πίτσα για πρωινό; Μου άκουσε σωστά και το πρωινό του Puget Sound Pizza διαθέτει κάποιες νόστιμες επιλογές. Τα burritos του πρωινού είναι μεγάλα και πολυτελή, τα φτηνά mimosas κάνουν τα πάντα καλύτερα και τα πιάτα πατάτας τους ανακινεί το πρωινό. Μην περιμένετε το μέσο όρο σας, αλλά αντ 'αυτού μωρό κόκκινες πατάτες. Μπορείτε να πάρετε το πρωινό εδώ μέχρι τη 1 μ.μ. τα σαββατοκύριακα μόνο σε περίπτωση που σέρνετε από το κρεβάτι λίγο αργά.

317 Νότος 7ος
Tacoma, WA 98402

Η εστία

Ακριβώς κοντά στο πάρκο Wright στην άκρη του κέντρου της πόλης, το The Hob Nob είναι ένα βασικό κομμάτι Tacoma για πάνω από 35 χρόνια και είναι γνωστό για τα πρωινά του και τον συνεχώς ροφημένο καφέ του. Αυτό είναι το μέρος για να πάτε αν θέλετε πρωινό, αλλά δεν είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε αν είστε χορτοφάγος ή βλέποντας το βάρος σας.

Τα λουκάνικα, τα αυγά, το μπέικον, τα μπισκότα και το σάλτσα, τα skillets και άλλα πιάτα με κρέας ή αυγά απολαμβάνουν εδώ όλοι οι φίλοι του πρωινού. Η τοποθεσία προσφέρει καλή θέα στο πανέμορφο πάρκο Wright .

716 6η Λεωφόρος
Tacoma, WA 98405

Το κατάστημα αστακών

Μπορεί να έχετε μαντέψει ότι ένα παραθαλάσσιο σημείο θαλασσινών δεν προσφέρει παραδοσιακό κρέας και αυγά σας πρωινό. Το κατάστημα Lobster on the Waterfront στο Tacoma σερβίρει μπουφέ σε στιλ μπουφέ και έχετε πολλή ποικιλία. Ω, ναι, και πολλά θαλασσινά. Σολομός σε πολλές ενσαρκώσεις, μπακαλιάρος, γαρίδες, μαλακόστρακα, γατόψαρο και γαρίδες γαρίδας είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα σημεία εδώ. Έχει κάποιον να εντυπωσιάσει ή να δωροδοκήσει; Θέλετε να απολαύσετε και να κουραστείτε από το ίδιο παλιό πρωινό; Το Lobster Shop είναι ένας εξαιρετικός προορισμός brunch και προσφέρει υπέροχη θέα στο νερό.

4015 Ruston Way
Tacoma, WA 98402

Παλιό καφέ Milwaukee

Μην έρχεσαι εδώ αν δεν έχεις περιθώρια να χάσεις, γιατί πιθανότατα θα περιμένεις. Το Old Milwaukee Café στη Λεωφόρο είναι δημοφιλές, αλλά είναι δημοφιλές για κάποιο λόγο και η αναμονή αξίζει τον κόπο. Μερίδες εδώ είναι γενναιόδωρα και το φαγητό περιλαμβάνει δημοφιλείς τηγανίτες, βατόμουρα, αυγά και πιάτα με βάση το κρέας. Το εστιατόριο είναι ζεστό, γραφικό και οικείο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το Old Milwaukee Cafe είναι κλειστό τις Κυριακές, γεγονός που αποτελεί πραγματικό κακό για τους φιλόξενους οπαδούς του πρωινού πρωινού.

3102 6η Λεωφόρος
Tacoma, WA 98406