Τα καλύτερα εστιατόρια του Tacoma

Τα καλύτερα εστιατόρια του Tacoma συνδυάζουν δημιουργική κουζίνα με ατμόσφαιρα και συχνά εξαιρετικές τοποθεσίες. Πολλά από τα ωραιότερα εστιατόρια στην πόλη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεστε σε πολύ κοντινή απόσταση από τα θέατρα και τα μουσεία της πόλης. Υπάρχει επίσης μια σειρά από εστιατόρια κατά μήκος του Waterfront Tacoma, τα οποία έχουν όμορφες θέα στο νερό.

Εστιατόρια στο κέντρο του Τακόμα

Πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια του Tacoma βρίσκονται στην περιοχή του κέντρου της πόλης , και αυτό είναι ίσως ένας από τους καλύτερους χώρους για αυτή την πεμπτουσία νύχτα.

Εδώ, έχετε επίσης τα θέατρα και πολλά μπαρ, παμπ και κλαμπ αν θέλετε να συνεχίσετε να βγαίνετε έξω μετά το δείπνο. Ενώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε αυτήν την περιοχή από teriyaki σε καλό φαγητό, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα από τα καλύτερα.

Indochine: Είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Indochine με τα πλούσια έπιπλα από ξύλο κερασιάς, το ντυμένο ύφασμα και το σιντριβάνι στο κέντρο του εστιατορίου. Το φαγητό εδώ είναι εξαιρετικό και περιλαμβάνει παν-ασιατικές σύντηξη αντιμετωπίζει, όπως flavorful κάρυς, περιπετειώδη entrees πιάτα θαλασσινών, και μερικά από τα πιο εκπληκτικά ορεκτικά στην πόλη. Τοποθεσία: 1924 Pacific Avenue, Tacoma.

Pacific Grill: Το Pacific Grill υπερηφανεύεται για μια καλλιτεχνική, αλλά άνετη τραπεζαρία. Τα ανώτατα όρια ύψους δεκαπέντε ποδιών και μια καμπύλη μπάρα τονίζουν το χώρο. Το μενού σχεδιάστηκε από τον σεφ Gordon Naccarato και διαθέτει άψογες μπριζόλες, φρέσκα θαλασσινά, ένα μπαρ με ζυμαρικά και ακόμη και μια δημιουργική και εύγευστη λήψη σε ρυθμιστικά τυροβόλων.

Μια συμπαθητική λίστα κρασιών και κοκτέιλ μπαρ ολοκληρώνουν τη σκηνή. Τοποθεσία: 1502 Pacific Avenue, Tacoma.

El Gaucho: Εξειδικευμένη στην εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών, το El Gaucho είναι εδώ για να σας προσφέρει όχι μόνο ένα υπέροχο γεύμα, αλλά και μια εμπειρία. Το μενού έχει μια σειρά από πολύ ωραία μπριζόλες, θαλασσινά, σαλάτες και εισόδους, αλλά να γνωρίζετε - αυτό είναι πιθανόν το πιο ακριβό γεύμα που θα βρείτε στο κέντρο του Tacoma.

Το εστιατόριο έχει επίσης μια πιο προσιτή ευτυχισμένη ώρα. Τοποθεσία: 2119 Pacific Avenue, Tacoma.

Waterfront Εστιατόρια

Τα εστιατόρια Waterfront είναι ρομαντικά απλά λόγω της εκπληκτικής θέασης, αλλά όλα τείνουν να έχουν πολύ καλό φαγητό επίσης. Το Ram, House Chowder του Δούκα, Harbour Lights και Katie Down είναι άλλες πιο απλές επιλογές κατά μήκος του ύδατος, εκτός από τις παρακάτω. Κανένα δεν είναι τόσο υψηλό που αναμένεται να φορέσετε επίσημα.

Κατάστημα αστακών: Με ένα εντυπωσιακό φάσμα φρέσκων και δημιουργικών θαλασσινών και μπριζόλων, αυτό το εστιατόριο με θέα στον κόλπο του κόλπου έχει επίσης ένα από τα καλύτερα πρωινά στο Tacoma . Ενώ το συνηθισμένο μενού δείπνου μπορεί να είναι λίγο pricy για μερικούς, το Lobster Shop έχει επίσης ξεχωριστά δείπνα Twilight που προσφέρουν ένα γεύμα δύο ή τριών πιάτων για ένα κατ 'αποκοπή ποσό. Τοποθεσία: 4015 Ruston Way, Tacoma.

CI Shenanigan's: Το Shenanigan's έχει μια ανοιχτή ατμόσφαιρα ακριβώς πάνω στο νερό με μεγάλα παράθυρα με θέα στον κόλπο. Η κουζίνα εδώ διαθέτει μπριζόλες, θαλασσινά, κοτόπουλο και μια όμορφη σειρά από σαλάτες entrée σε τιμές που είναι προσιτές. Τοποθεσία: 3017 Ruston Way, Tacoma.

Εστιατόρια 6ης Λεωφόρου

Τα εστιατόρια της έκτης λεωφόρου δεν είναι τόσο αναβαθμισμένα όσο οι επιλογές στο κέντρο της πόλης και δεν έχουν θέα στο νερό από την προκυμαία, αλλά αυτό που έχουν είναι η εγγύτητα με κλαμπ και μπαρ για μια βραδινή έξοδο.

Asado: Το Asado διαθέτει ένα μοναδικό μενού από την Αργεντινή, με κρασί από την Αργεντινή. Οι μπριζόλες και το μαύρο Angus βόειο κρέας είναι ψημένο πάνω από το mesquite, φρέσκα θαλασσινά μαγειρεύονται και ψητά με ενδιαφέροντα μπαχαρικά, και υπάρχουν πολλές επιλογές χωρίς κρέας. Τοποθεσία: 2810 6th Avenue, Tacoma.

Primo Grill: Μια σχάρα μήλου-ξύλου waffs νόστιμα μυρωδιές σε όλο αυτό το μεσογειακό εστιατόριο. Οι γεύσεις της Ιταλίας και της Γαλλίας συνδυάζονται σε πίτσες, ζυμαρικά και εισόδους με ξύλα. Το Happy Hour φέρνει πίτσα σε μια μεγάλη έκπτωση μαζί με επιλεγμένα ποτά για ειδικές τιμές επίσης. Μια διασκεδαστική και πολύχρωμη ατμόσφαιρα δίνει στο Primo Grill μια ελαφρύτερη αίσθηση από πολλά πολυτελή εστιατόρια. Τοποθεσία: 2701 6η Ave, Tacoma.

Ενα ακόμα

Stanley και Seafort's: Βρίσκεται ψηλά πάνω από την πόλη με θέα που αγκαλιάζει σχεδόν οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία εστιατορίου στην πόλη, το Stanley και το Seafort's είναι μία από τις πεμπτουσιότερες γευστικές εμπειρίες του Tacoma.

Το μενού προσφέρει ζεστά και κρύα ορεκτικά, θαλασσινά, μπριζόλα και πουλερικά και μερικές επιλογές για χορτοφάγους. Τοποθεσία: 115 East 34th Street, Tacoma.