Πώς να Προ-Παραγγείλετε τα γεύματα σε Disney World Με Mobile Order

Ψάχνετε να ξυρίσετε το χρόνο σας τραπεζαρία στο Disney World έτσι μπορείτε να πάρετε πίσω στις βόλτες και τα αξιοθέατα; Σίγουρα θα θέλετε να δείτε μια ολοκαίνουργια υπηρεσία παραγγελιών τροφίμων, Mobile Order, η οποία πρόσφατα εισήχθη στο Animal Kingdom Park.

Η υπηρεσία Mobile Order είναι ήδη διαθέσιμη στο εστιατόριο Satu'li Canteen στο νέο τμήμα "The Avatar" που ονομάζεται Pandora του Animal Kingdom Park. Αργότερα το καλοκαίρι του 2017, η υπηρεσία θα επεκταθεί σε Pizzafari, Flame Tree Barbecue και Restaurantosaurus, επίσης στο Animal Kingdom.

Αυτή η υπηρεσία προ-παραγγελιών θα επεκταθεί τελικά σε άλλες γρήγορες και γρήγορες τοποθεσίες εξυπηρέτησης στα άλλα θεματικά πάρκα και θέρετρα του Walt Disney World.

Το Mobile Order, το οποίο βρίσκεται στην εφαρμογή My Disney Experience , προσφέρει την πρόσθετη ευκολία να μπορείτε να τοποθετείτε παραγγελίες και να αγοράζετε γεύματα εν κινήσει. Επιλέγετε στοιχεία μενού, προσαρμόζετε τις παραγγελίες και προπληρώνετε για γεύματα κατά τη διάρκεια επισκέψεων στο πάρκο - όλα μέσα στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, μόλις εμφανιστείτε, πάρετε το φαγητό σας και απολαύστε το γεύμα σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την παραγγελία κινητού στο World Disney

Η νέα υπηρεσία Mobile Order είναι ένα χαρακτηριστικό της εφαρμογής My Disney Experience, η οποία συνδυάζει μια ισχυρή τεχνολογία smartphone με βραχιόλια αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) που φέρουν το όνομα MagicBands. Για οικογένειες, το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία που ξεκινά με τον προγραμματισμό πριν από το ταξίδι σας, σας αφήνει να προγραμματίσετε το FastPass + και τις γευστικές εμπειρίες και συνεχίζετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Disney World.

Η εφαρμογή και το MagicBand δουλεύουν μαζί για να κρατήσουν όλα τα εξαρτήματα του εισιτηρίου Disney World για διακοπές - θεματικό πάρκο , κλειδί δωματίου, επιλογές FastPass +, κρατήσεις φαγητού, PhotoPass - και το MagicBand λειτουργεί επίσης ως κάρτα χρέωσης θέσεων. Κατά την αρχική περίοδο έναρξης της παραγγελίας για κινητά, η μόνη αποδεκτή πληρωμή θα είναι η πιστωτική κάρτα.

Η παραγγελία για κινητά δεν είναι σωστή για όλους. Οποιοσδήποτε έχει ειδικούς διατροφικούς περιορισμούς ή όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν εκπτώσεις ή να εξαργυρώσουν κουπόνια τραπεζιών πρέπει να τοποθετήσουν την παραγγελία τους σε ταμείο, τουλάχιστον για τώρα.

Πώς να προ-παραγγείλετε ένα γεύμα με παραγγελία για κινητά

Βήμα 1: Στο εσωτερικό της εφαρμογής My Disney Experience, επιλέξτε Mobile Order.

Βήμα 2: Επιλέξτε το εστιατόριο που θέλετε από τις διαθέσιμες επιλογές.

Βήμα 3: Αναζητήστε το μενού.

Βήμα 4: Κάντε τις επιλογές σας. Έχετε υπόψη ότι τα στοιχεία μπορούν να προσαρμοστούν και να προστεθούν στην παραγγελία σας. Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε επιδόρπια και ποτά.

Βήμα 5: Ελέγξτε διπλά την παραγγελία σας. Μπορείτε να αναθεωρήσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή.

Βήμα 6: Πατήστε "αγορά" για να υποβάλετε την παραγγελία σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας θα αποθηκευτούν ήδη στην εφαρμογή.

Βήμα 7: Όταν βρίσκεστε κοντά στο εστιατόριο σας, πατήστε "Είμαι εδώ - προετοιμάστε την παραγγελία μου". Αυτό θα ειδοποιήσει την κουζίνα για να ξεκινήσει το γεύμα σας.

Βήμα 8: Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας με την εφαρμογή.

Βήμα 9: Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

Βήμα 10: Στο εστιατόριο, ένας γονέας (ή ίσως μεγάλα παιδιά) μπορεί να εντοπίσει ένα δωρεάν τραπέζι και να περιμένει, ενώ ο άλλος γονέας ανακτά το γεύμα σας.

Βήμα 11: Μεταβείτε στο καθορισμένο παράθυρο παραλαβής με το σήμα παραλαβής κινητής παραγγελίας.

Ανοίξτε την εφαρμογή και εμφανίστε τον υπάλληλο της ειδοποίησης ειδοποίησης με τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Βήμα 12: Πάρτε το δίσκο σας και απολαύστε το γεύμα σας με την οικογένειά σας.

Παγκόσμιες κατηγορίες φαγητού της Disney