Πάρκο νερού στη λίμνη Geauga

2016 Ενημέρωση

Ο ιδιοκτήτης του πάρκου, Cedar Fair, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει μόνιμα το πάρκο στο τέλος της σεζόν του 2016.

Αξιοθέατα στο τεράστιο υδατορρύστημα Widwater Kingdom Waterfall της λίμνης Geauga, ύψους 17 στρεμμάτων, περιλαμβάνουν το Splash Landing, έναν διαδραστικό χώρο παιχνιδιού νερού με χωράφι, τον τεμπέληλο ποταμό Riptide Run, τον πύργο ολίσθησης 100 μέτρων με το Thunder Falls και τη δραστηριότητα του Coral Cove περιοχή. Στρογγυλοποιώντας τα υδατικά του θαύματα είναι ο κόλπος Tidal Wave, η πισίνα κύματος 30.000 τετραγωνικών ποδιών της λίμνης Geauga και η Liquid Lightning, μια περιστροφική βόλτα που είναι fun-nel (πάρτε το!) Για όλη την οικογένεια.

Τοποθεσία:

Aurora, OH

Τηλέφωνο:

330-562-8303

Ψάχνετε για το πάρκο ψυχαγωγίας;

Πηγαίνετε στο Τι συνέβη με τη λίμνη Geauga, Six Flags Ohio και SeaWorld Ohio;

Κατευθύνσεις:

Από το Ντιτρόιτ: Πάρτε το I-75 S στο I-280 S στο Οχάιο. Ταξιδέψτε ανατολικά στο Turnpike στην έξοδο 187, στη συνέχεια, πάρτε SR 43 N και ακολουθήστε τα σήματα.

Από το Τολέδο και τα δυτικά: Πηγαίνετε στο Οχάιο προς Ανατολή προς την έξοδο 187, στη συνέχεια κατευθυνθείτε Ανατολικά στο SR 14 έως SR 43 N και ακολουθήστε τα σήματα.

Από Akron: Πάρτε SR 8 N σε SR 82 E. Στρίψτε αριστερά στο SR 43 και ακολουθήστε τα σήματα.

Από το κέντρο και το Νότιο Κλίβελαντ: Πάρτε I-480 E έως 422 E προς Solon / Warren. Έξοδος στο SR 91 και στρίψτε δεξιά. Πηγαίνετε στο SR 43, στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τα σήματα.

Χαρακτηριστικά Water Park:

Περιήγηση με χοάνη, διαδραστικός χώρος παιχνιδιού νερού για παιδιά, πισίνα με κύματα, διαφάνειες σωλήνων, διαφάνειες σώματος και τεμπέληδες ποτάμι.

Εικόνες του πάρκου:

Γήπεδο Wildwater και λίμνη Geauga Photo Gallery

Επίσημη ιστοσελίδα:

Το Βασίλειο της Άγριας Υδάτων στη λίμνη Geauga