Έξι σημαίες Αμερική

Cool Coasters στην περιοχή της Ουάσινγκτον

Μέσα στο Beltway, οι πολιτικοί προτιμούν να χρησιμοποιούν κυλίνδρους ως αναλογία για τα πάντα, από την κατάσταση της οικονομίας μέχρι την τύχη των εκστρατειών των υποψηφίων. Ακριβώς έξω από το Beltway στο Μίτσελβιλ, Μέριλαντ, η Six Flags America προσφέρει μερικές πραγματικές ροδοκόκκιες για να βοηθήσει τους πολιορκημένους πολίτες να ξεφύγουν από την διπλή πορεία της Ουάσινγκτον . Τα τρόφιμα δεν είναι το ισχυρό σημείο του πάρκου. Είναι αδύναμη, υπερτιμημένη και απογυμνωμένη από οποιοδήποτε τοπικό χρώμα.

(Πού είναι τα κέικ καβουριών;) Αλλά αν πρόκειται για καρότσια που ακολουθείτε, το Six Flags America έχει ένα νόστιμο μενού από συγκινήσεις.

Υπαίθρια προφίλ

Και τι μεγάλα σουβέρ! Superman: Η Ride of Steel είναι μια νέα τάξη συγκίνησης που ονομάζεται hypercoaster που είναι 205 πόδια ψηλό με μια πτώση 200 ποδιών. Και κινείται σε 73 mph. Πρέπει να είσαι σκληρός για να οδηγήσεις αυτό. Είναι 2,5 λεπτά καθαρή βιασύνη αδρεναλίνης. Περιέργως, το κομψό, ομαλό αεροπλάνο του πάρκου, το οποίο τοποθετεί τους αναβάτες σε μια θέση που μοιάζει με υπερήρωα, ονομάζεται Batwing και είναι θέμα του μη-πετώντας φιλάθλου του Superman, Batman.

Δύο από τους archenemies του Caped Crusader έχουν τις δικές τους μηχανές συγκλονιστικής δύναμης Six Flags America. Το Jinx του Joker είναι ένα μαγνητικά ξεκίνημα περιπέτεια που επιταχύνει τους αναβάτες από 0 έως 60 mph σε μια ευθεία βολή από το σταθμό. Μοιάζοντας με ένα μπολ με σπαγγέτι, η παραπλανητική διαδρομή του στίβου στέλνει τους αναβάτες να σπρώχνουν περισσότερο από τη θέση της πολιτοφυλακής.

Μετά την άγρια ​​εκτόξευση, το Jinx του Τζόκερ αισθάνεται σιωπηλός καθώς περιστρέφεται μέσα από το μπλουζάκι του.

Δύο Πρόσωπα: Το Flip Side παίρνει το βασικό concept boomerang coaster και προσθέτει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Αντί να οδηγεί πάνω από την πίστα, χρησιμοποιεί ανεστραμμένα τρένα σκι ανελκυστήρα που αφήνουν τα πόδια των αναβατών να κρέμονται.

Και οι σειρές των καθισμάτων αντικρίζουν το ένα το άλλο. Οι επιβάτες περιστρέφονται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, ανάλογα με τον προσανατολισμό του καθίσματος, και στη συνέχεια πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση καθώς το coaster επανέρχεται στη διαδρομή. Όλο το διάστημα, οι αναβάτες μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια των επιβατών που κάθονται κατευθείαν απέναντί ​​τους και είτε εμφανίζουν νεύρα από χάλυβα είτε μοιράζονται μια κραυγή με απερίσκεπτη εγκατάλειψη.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα υψηλής τεχνολογίας καροτσάκια, το μεταμοσχευμένο, το 1917 The Wild One, ένα εξωτερικό και πίσω ξύλινο παρκ, περισσότερο από το δικό του. Είναι μια νοσταλγική απόλαυση που παραμένει εκπληκτικά ισχυρή. Ωστόσο, η σύγχρονη ξύλινη περιπέτεια του πάρκου, Roar, είναι εκπληκτικά ωραία. Με εξαιρετικά τεντωμένες στροφές και σχεδόν καθόλου ευθεία γραμμή στα 3.200 μέτρα της διαδρομής, η διαδρομή είναι περισσότερο για πλάγια (side-to-side) Gs από ό, τι εκτός χρόνου καθισμάτων σας. (Το Roar έκλεισε προσωρινά τον Ιούλιο του 2017. Ελέγξτε τον ιστότοπο για να μάθετε την κατάστασή του.)

Περισσότερες διασκεδαστικές βόλτες