Μαζικές απορρίψεις αποβλήτων για κατοίκους του Μαϊάμι

Διάθεση μεγάλων αντικειμένων

Οι επιλέξιμοι κάτοικοι του Μαϊάμι μπορούν να προγραμματίζουν δωρεάν παραλαβές απορριμμάτων χύμα μέχρι δύο φορές ανά ημερολογιακό έτος. Κάθε παραλαβή μπορεί να περιέχει έως και 25 κυβικά μέτρα χύδην απορριμμάτων. Αν έχετε περισσότερα από 25 κυβικά μέτρα, μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο σας pickups σε ένα μόνο ταξίδι. Τα κανονικά απόβλητα μπορούν να απορριφθούν χρησιμοποιώντας την τυπική υπηρεσία ανακύκλωσης και συλλογής απορριμμάτων .

Μπορείτε να προγραμματίσετε ταξίδια πάνω από το όριο μαζικών απορριμμάτων σας με βάση την αμοιβή ανά χρήση.

Ελέγξτε τον τοπικό ιστότοπο υγιεινής για τρέχουσες τιμές.

Ποιος είναι επιλέξιμος;

Οι παραλαβές μπορούν να προγραμματιστούν από οποιονδήποτε κάτοικο της περιφέρειας του Μαϊάμι Ντέιντ, καθώς και από κάτοικους:

Επιτρεπόμενα στοιχεία

Οι μαζικές παραλαβές απορριμμάτων μπορεί να περιέχουν μια ποικιλία από μη τοξικά υλικά, όπως:

Προγραμματισμός μιας παραλαβής

Οι επιλέξιμοι κάτοικοι του Miami-Dade County μπορούν να προγραμματίσουν μια παραλαβή χρησιμοποιώντας το Εργαλείο Προγραμματισμού Εργαλείων Παραλαβής Απορριμμάτων Δημοσίου Έργου και Διαχείρισης Απορριμμάτων. Απλά επισκεφθείτε τον ιστότοπο και καταχωρίστε τη διεύθυνση της ιδιοκτησίας σας. Το εργαλείο θα ελέγξει την καταλληλότητά σας και θα σας ενημερώσει αν είναι διαθέσιμο ένα pickup για προγραμματισμό.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

Θα λάβετε έπειτα μια επιβεβαίωση ότι η παραλαβή σας έχει προγραμματιστεί. Θα συμβεί εντός 9 ημερών από την ημερομηνία που καθορίζετε ότι τα υλικά θα είναι έτοιμα.