Τιμές φόρου πωλήσεων Austin

Η κυβέρνηση παίρνει ένα δάγκωμα από πολλές Austin-Area Αγορές

Ο φόρος πωλήσεων του City of Austin είναι 8,25% . Αυτό περιλαμβάνει φόρο πωλήσεων ύψους 6,25% και τοπικό φόρο επί των πωλήσεων κατά 2%.

Παντοπωλεία

Οι κανόνες για τα μπακάλικα είναι λίγο πιο απλοί από αυτούς που ισχύουν για άλλες επιχειρήσεις . Τα περισσότερα βασικά τρόφιμα (γάλα, αυγά, ψωμί) δεν φορολογούνται. Η μπύρα, τα κόμμι, τα καραμέλα και τα αναψυκτικά είναι φορολογητέα. Παίρνει λίγο περίπλοκη με το παγωτό, ωστόσο. Ουσιαστικά, οι μεγάλες δεξαμενές παγωτού δεν υπόκεινται στον φόρο, αλλά τα ατομικά συσκευασμένα είδη όπως τα σάντουιτς παγωτού υπόκεινται στον φόρο.

Τα ψιλά τα οποία δεν περιέχουν τουλάχιστον 50 τοις εκατό χυμό φρούτων φορολογούνται. Τα φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή δεν υπόκεινται στον φόρο. Οι περισσότερες βιταμίνες και βότανα δεν υπόκεινται στον φόρο, εφόσον διαθέτουν ετικέτα συμπληρωματικών στοιχείων. Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα στοιχεία καταστημάτων παντοπωλείου.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Γνωρίζατε ότι η είσοδος σε παλιές εκθέσεις είναι φορολογητέα; Είναι φορολογητέα ως μέρος της κατηγορίας Υπηρεσίες ψυχαγωγίας, η οποία περιλαμβάνει επίσης rodeos, παγοδρόμια, τροχόσπιτα και πεδία paintball. Άλλες φορολογικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, αναφορά πιστωτικών καρτών, επεξεργασία δεδομένων, είσπραξη χρεών, πρόσβαση στο Internet, ασφάλιση, ασφάλεια και επισκευή μη οικιστικών ακινήτων. Δείτε επίσης FAQ για τις φορολογητέες υπηρεσίες.

Μηχανοκίνητα οχήματα

Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά υπόκεινται σε χαμηλότερο συντελεστή φόρου επί των πωλήσεων κατά 6,25%. Ωστόσο, οι φόροι επί των πωλήσεων αυτοκινήτων μεταξύ ατόμων δεν βασίζονται απαραίτητα στην πραγματική τιμή πώλησης. Πρέπει να υπολογίζεται με βάση την τυπική υποθετική τιμή (SPV) του αυτοκινήτου.

Ακόμη και αν κερδίσετε μια συμφωνία και πληρώσετε χαμηλότερη από την αγοραία αξία, ο φόρος πωλήσεων εξακολουθεί να βασίζεται στην αξία που υπολογίζεται από το Texas Department of Motor Vehicles. Δείτε επίσης τον αριθμομηχανή SPV. Δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η επίδραση του Hurricane Harvey έχει επηρεάσει την είσπραξη φόρου επί των πωλήσεων αυτοκινήτων.

Τιμές φόρου επί των πωλήσεων για άλλες πόλεις στην περιοχή Austin

Ηλιοβασίλεμα Κοιλάδα: 8.125 τοις εκατό

Τζορτζτάουν: 8,25 τοις εκατό

Pflugerville: 8,25 τοις εκατό

Round Rock: 8,25%

West Lake Hills: 8,25%

Φόρος διακοπών πωλήσεων

Συνήθως που διεξάγεται στις αρχές Αυγούστου, οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων βοηθούν τις οικογένειες να μειώσουν το κόστος της προετοιμασίας των παιδιών για την έναρξη του σχολικού έτους. Τα περισσότερα ρούχα, υποδήματα, σχολικά είδη και σακίδια είναι αφορολόγητα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Κάθε μεμονωμένο αντικείμενο πρέπει να πουλήσει με λιγότερα από 100 δολάρια για να τύχει της φοροδιακοπής.

Online Retailers

Αυτό είναι ένα εξελισσόμενο ζήτημα, αλλά οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές που έχουν φυσική παρουσία στο Τέξας πρέπει να εισπράττουν φόρους επί των πωλήσεων από πελάτες στην πολιτεία. Η Amazon πήγε στο δικαστήριο για να προσπαθήσει να καταπολεμήσει τους κανόνες του Τέξας, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία της στο Τέξας δεν ήταν σημαντική, αποτελούμενη από λίγες αποθήκες διανομής. Τα καταστήματα με τετράγωνα από τούβλα υποστηρίζουν την άλλη πλευρά, λέγοντας ότι οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές έτυχαν αθέμιτου πλεονεκτήματος επειδή δεν είχαν προηγουμένως να εισπράττουν φόρους επί των πωλήσεων.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, ανατρέξτε στις συχνές ερωτήσεις φόρου πωλήσεων του Τέξας.

Συνέχεια του τυφώνα Harvey

Όταν ο τυφώνας Harvey έτρεξε στην ακτή τον Αύγουστο του 2017, πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν προσωρινά και άλλοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Το κράτος χορήγησε επεκτάσεις φόρου επί των πωλήσεων σε πολλές επιχειρήσεις για να τους δώσει χρόνο για ανάκτηση και ανακατασκευή. Παρ 'όλα αυτά, το φαινόμενο κυματισμού του καταστροφικού τυφώνα θα παραμείνει στο Τέξας για τα επόμενα χρόνια. Μερικά από τα φορολογικά έσοδα που εισρέουν στα κρατικά ταμεία θα πάψουν να υφίστανται καθώς οι επιχειρήσεις κλείνουν μόνιμα. Πολλές άλλες αναστολές και παρεκκλίσεις λόγω της καταιγίδας είναι ειδικές για τη βιομηχανία. Οι βιομηχανίες που χτυπήθηκαν σκληρά από την καταιγίδα συμπεριλάμβαναν ξενοδοχεία και εταιρείες φορτηγών.

2017 Φορολογική μεταρρύθμιση

Ο φορολογικός νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στα τέλη του 2017 σε εθνικό επίπεδο ενδέχεται να επηρεάσει ορισμένους φόρους επί των πωλήσεων στο Τέξας. Πιο συγκεκριμένα, η ικανότητά σας να αφαιρέσετε φόρους επί των πωλήσεων από τους ομοσπονδιακούς φόρους σας ενδέχεται να έχει αλλάξει. Συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό για να λάβετε τις πιο ενημερωμένες συμβουλές σχετικά με αυτό το εξελισσόμενο ζήτημα.