Πού να αγοράσετε ένα EZ Pass στη Νέα Υόρκη

Εάν οδηγείτε στη Νέα Υόρκη ή σκοπεύετε να φύγετε από το Μπρούκλιν για να οδηγήσετε στα εμπορικά κέντρα του Long Island , να πάρετε τα παιδιά για να πάρουν τα μήλα το φθινόπωρο ή στο αεροδρόμιο του Newark για να πιάσετε μια πτήση, ίσως θελήσετε να επενδύσετε σε ένα Pass EZ . Αν δεν το κάνετε, θα περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα για να ανταλλάξετε χρήματα σε ένα περίπτερο διοδίων. Επίσης, αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Μπρούκλιν σε ένα οδικό ταξίδι, θα ήταν χρήσιμο να έχετε ένα EZ Pass, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ολόκληρη τη χώρα, οπότε αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Τι είναι το EZ Pass;

Το EZ Pass είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικής είσπραξης διοδίων που επιτρέπει στους οδηγούς να προπληρώνουν τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων, ώστε να μπορείτε να πάτε στη γρήγορη λωρίδα και να μην κάνετε τον κόπο να σταματήσετε στην πλατεία διοδίων. Είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο και όπως γνωρίζουν οι οδηγοί, έχει τρία μέρη: μια ετικέτα EZ Pass, την οποία βάζετε μέσα στο όχημά σας. μια εναέρια κεραία στο θάλαμο διοδίων που διαβάζει την ετικέτα σας ηλεκτρονικά και αφαιρεί το ποσό αυτών των διοδίων από το λογαριασμό σας. και βέβαια, βιντεοκάμερες για τον εντοπισμό των διοδίων.

Ο χρόνος είναι χρήμα. Είναι μια εξοικονόμηση χρόνου. Και αν υπάρχει μια τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση, πείτε σε ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με τους New Yorkers να φεύγουν στην παραλία, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Αν και η σήραγγα Hugh L. Carey (σήραγγα μπαταρίας του Μπρούκλιν) έχει πλέον μετρητά χωρίς μετρητά, οι άλλες γέφυρες και σήραγγες στη Νέα Υόρκη δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα αυτό το πρόγραμμα. Υπάρχει ένας καλός λόγος για να περάσετε το EZ πέρασμα, όπως γνωρίζετε NYC είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ και κινείται αρκετά γρήγορα, και θέλετε να συμβαδίσετε με τη δραστηριότητα.

Πώς να αγοράσετε το EZ Pass στη Νέα Υόρκη

  1. Αγοράστε το EZ Pass online. Ο ευκολότερος τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το χρήμα και εξοικονόμηση χρόνου είναι να κάνετε online εγγραφή.
  2. Μπορείτε να πάρετε το Pass EZ σε πολλά σημαντικά σημεία διέλευσης στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι στις γέφυρες Μπρούκλιν, Ουίλιαμσμπουργκ ή Μανχάταν. Γιατί; Επειδή αυτές οι γέφυρες εξακολουθούν να μην έχουν διόδια ή καμπίνα διοδίων. Δηλαδή, εάν θέλετε να πάρετε ένα EZ Pass για να προσθέσετε στο λογαριασμό σας ή να ξεκινήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να αγοράσετε ένα "κιτ" για $ 30 από οποιαδήποτε από τις παρακάτω διαδρομές μετρητών και διόδων μετρητών:

Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών για την EZ Pass

Τέλος, για αυτή την προσωπική επαφή, οι οδηγοί του Μπρούκλιν μπορεί να θέλουν να σταματήσουν από τα γραφεία της EZ Pass σε αυτές τις τοποθεσίες της Νέας Υόρκης και της Νέας Υόρκης:

Τώρα που έχετε το δελτίο EZ, πρέπει να έχετε κατά νου ότι το ταξίδι γύρω από το Μπρούκλιν με ένα αυτοκίνητο απαιτεί κάποιο προγραμματισμό. Σε πολλές από τις γειτονιές Brownstone του Μπρούκλιν, υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης και πολλά μέτρα έχουν χρονικό όριο δύο ωρών. Θα πρέπει επίσης να βουρτσίζετε τις παράλληλες ικανότητες στάθμευσης σας, καθώς είναι απαραίτητο αν σκοπεύετε να σταθμεύσετε στις περισσότερες γειτονιές του Μπρούκλιν. Αν θέλετε να σταθμεύσετε σε ένα γκαράζ, θα πρέπει να πληρώσετε περίπου είκοσι πέντε δολάρια την ημέρα. Ωστόσο, ελέγξτε αν το ξενοδοχείο σας συνεργάζεται με ένα γκαράζ, το οποίο θα κάνει το ταξίδι πολύ πιο εύκολο. Εάν έχετε ένα αυτοκίνητο, θα έχετε ευκολότερη πρόσβαση σε απομακρυσμένα μέρη του Μπρούκλιν, όπως τα Dyker Heights και το Red Hook.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τους χώρους στάθμευσης σε ορισμένες εγκαταστάσεις όπως το Red Hook Fairway ή άλλα μεγαλύτερα καταστήματα που προσφέρουν χώρο στάθμευσης.