Εμπορικά κέντρα Long Island - Outlets, High-End και απλά τεράστια - Lure Μπρούκλιν

Ταξίδι ημέρας: Συνδυάστε την εκστρατεία "Shop-Till-You-Drop" με επίσκεψη σε φίλους, παραλία

Για τους αγοραστές του Μπρούκλιν αξίζει να γνωρίζετε τα διάφορα εμπορικά κέντρα του Long Island. Γιατί; Επειδή, πρώτα απ 'όλα, το Long Island έχει πολλά εμπορικά κέντρα. Δεύτερον, μερικά από αυτά τα προαστιακά εμπορικά κέντρα προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία αγορών από τα μαγαζάδικα και μπουτίκ του Μπρούκλιν, τα εμπορικά κέντρα Atlantic , το Kings Plaza Mall και το Fulton Mall .

Για παράδειγμα, το Μπρούκλιν δεν διαθέτει εμπορικό κέντρο έκπτωσης εργοστασίου και επίσης εμπορικό κέντρο υψηλού επιπέδου. μπορείτε να βρείτε και στο Long Island.

Επιπλέον, ένα ημερήσιο ταξίδι σε ένα εμπορικό κέντρο του Long Island προσφέρει ένα ταξίδι στο άλλο σύμπαν: προάστια. Για μερικούς, αυτό μπορεί να είναι μια νοσταλγική στιγμή. για άλλους θα είναι μια υπενθύμιση του γιατί επέλεξαν να ζήσουν στο Μπρούκλιν.

Τα μαγαζιά του Long Island

Εδώ είναι πτηνό-μάτι άποψη ποια εμπορικά κέντρα βρίσκονται στο Long Island. Για ένα ημερήσιο ταξίδι (ή Σαββατοκύριακο) συνδυάστε ένα ταξίδι στο εμπορικό κέντρο με αυτή την επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς ή στην παραλία.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Long Island, η επαρχία Suffolk βρίσκεται πιο μακριά από το Μπρούκλιν από την κομητεία Nassau.

1. Ακριβή: Σταθμοί Long Island με Upscale, Ακριβά, Designer Stores

Το Μπρούκλιν έχει ένα φυλάκιο του Barney στην Atlantic Avenue και πολλές μπουτίκ, αλλά για τα περισσότερα high-end, μοντέρνα, ετικέτα σχεδιαστών, πρέπει κανείς να ψωνίσει στο Μανχάταν. Και τα ψώνια στο Soho ή στο Gansevoort ή στη Madison Avenue ίσως να μην είναι εξίσου βολικά με τα ψώνια σε ένα εμπορικό κέντρο όπου τα καταστήματα παρατάσσονται το ένα δίπλα στο άλλο (και κοντά σε ένα πάρκινγκ).

Ψάχνετε για μπουτίκ σχεδιαστών με ακριβά κυρίες και ανδρικά ρούχα - με διεθνείς ετικέτες υψηλού επιπέδου όπως οι Hermes, Fendi και Chanel - ίσως για συνέντευξη για εργασία ή ειδική εκδήλωση;

Προχωρήστε στο εμπορικό κέντρο Americam Manhasset .

Για τέτοια υπερσύγχρονα πολυκαταστήματα όπως το Bloomingdale's και το Nordstrom, καθώς και πολυάριθμες γνωστές εθνικές μάρκες (συμπεριλαμβανομένου κάποιου που μπορεί να βρεθεί στα εμπορικά κέντρα Atlantic Center ή Kings Plaza), κατευθυνθείτε στο Roosevelt Field Mall στο Garden City, ένα από τα δέκα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του έθνους.

Μάθετε περισσότερα .

2. Έκπτωση: Σταθμοί εξόδου στο Long Island

Ειδικά όταν ψωνίζετε για παιδικά ρούχα, είναι δυνατό να αποθηκεύσετε ένα πακέτο αγοράζοντας στα καταστήματα του εργοστασίου. Το Carle Place Discount Outlets είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. (Μάθετε ποια καταστήματα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της Carle Place.) Και στην άκρη του νησιού στο Riverhead, μπορείτε να βρείτε το δημοφιλές εμπορικό κέντρο Tanger Outlets.

3. Εμπορικά κέντρα στην κομητεία Nassau

Πηγαίνοντας στο Bellrose, Hempstead, Great Neck, Oyster Bay; Υπάρχει μια σειρά από Shopping Malls & Outlets στην κομητεία Nassau , από το πολυτελές εμπορικό κέντρο του Manhasset (βλέπε παραπάνω) σε εμπορικά κέντρα. (Δεν είστε σίγουροι για το τι είναι στο Nassau και τι υπάρχει στο Suffolk; Δείτε τη λίστα με τις πόλεις στην κομητεία Nassau.)

4. Εμπορικά κέντρα στην επαρχία Suffolk

Επικεφαλής στο Sag Harbor, Riverhead, Bellport; Ή ίσως Quogue ή Southampton; Αν τα ταξίδια σας θα σας οδηγήσουν στην κομητεία του Σάφολκ, υπάρχουν μερικά ακόμα εμπορικά κέντρα που αξίζει να τα κάνετε: εμπορικά κέντρα στην κομητεία του Σάφολκ.

5. Εξειδικευμένα εμπορικά κέντρα στο Long Island

Τέλος, οι πολιτικά σωστοί πελάτες δίκαιου εμπορίου-μόνο Brooklyn μπορεί να επιθυμούν να πάνε στην Παγκόσμια Αγορά Fair Trade του Hampton Bays.

Είναι φθηνότερο να ψωνίζετε σε ένα Long Island Mall;

Οι αγορές σε ένα εμπορικό κέντρο του Long Island μπορεί να αξίζει τον κόπο οικονομικά - αν είστε προσεκτικοί σε αυτό που αγοράζετε, ψωνίζετε τις πωλήσεις, μοιράζεστε τα έξοδα του φυσικού αερίου με κάποιον άλλο και φέρετε ένα αθλητικό μπαρ ή φρούτα για ένα γρήγορο σνακ έτσι μην χτυπάτε δολάρια για σνακ και γεύματα.

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν είναι φθηνότερο, το shopping mall μπορεί να είναι απλά αποτελεσματικό .

Αν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά παπουτσιών, παλτών, τσαντών και βασικών ενδυμάτων για μια νέα ντουλάπα εργασίας ή τα απαραίτητα ρούχα για το σχολικό έτος των παιδιών, λίγο περισσότερο κόστος μπορεί να αξίζει τον χρόνο και την εξοικονόμηση ενέργειας - παρά τη μεταφορά.

Τέλος, εξετάστε τον φόρο επί των πωλήσεων. Η πόλη της Νέας Υόρκης επιβάλλει φόρο επί των πωλήσεων, ο οποίος δεν εισπράττεται στο Long Island. Από την άποψη της εξοικονόμησης φόρου επί των πωλήσεων, δεν αξίζει τον κόπο να ψωνίσετε στο Long Island αν ξοδεύετε 50 δολάρια. αυτή είναι η τιμή μιας δεξαμενής φυσικού αερίου για μερικά αυτοκίνητα. Αλλά η διαφορά στον φόρο ένδυσης μπορεί να αποδειχθεί ένα μικρό όφελος κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες: εάν είστε ήδη στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους ή για να δείτε φίλους ή συγγενείς, αν αγοράζετε ακριβά αντικείμενα ή αγοράζετε πιατάκια: γλάστρες και σκεύη για το νέο διαμέρισμα ή ρούχα για την οικογένεια.

(Σημειώστε ότι ορισμένες φορές η NYC πραγματοποιεί προωθήσεις αφορολόγητων ειδών για αγορές ρούχων και παπουτσιών μέχρι ένα ορισμένο ποσό, όπως και το κράτος της Νέας Υόρκης. Γενικά τα ποσά ήταν $ 55 και $ 110).

Να φτάσετε με αυτοκίνητο, δημόσιες συγκοινωνίες

Αυτοκίνητο: Καθώς το πουλί πετά, το Μπρούκλιν είναι πολύ κοντά στο Long Island. στην πραγματικότητα, ιστορικά το Μπρούκλιν ήταν κάποτε μέρος του Long Island. Τα εμπορικά κέντρα Long Island, σε αντίθεση με τα εμπορικά κέντρα του Μπρούκλιν, χτίστηκαν για μια αυτοκρατορία αυτοκινήτων, οπότε είναι καλύτερο να οδηγείτε. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια λέξη επτά λέξεων που θα καθορίσει τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Long Island, και στο σπίτι και πάλι: κίνηση.

Και, Long Island δεν ονομάζεται "Long" για τίποτα. Πριν ξεκινήσετε στο εμπορικό κέντρο Tanger Outlets στο Riverhead, ελέγξτε το χάρτη. Είναι μακριά.

Τρένο / Λεωφορείο: Η δημόσια συγκοινωνία μπορεί να είναι μια επιλογή. πολλές πόλεις του Long Island είναι εύκολα προσβάσιμες από το Μπρούκλιν από τον σιδηροδρομικό σταθμό Long Island (από τον τερματικό σταθμό του Ατλαντικού στην λεωφόρο Flatbush). Για να λάβετε οδηγίες για το εμπορικό κέντρο της επιλογής σας, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο MTA Trip Planner.