Γίνετε πωλητής Fair Fair της Νέας Υόρκης

Νέα Υόρκη Fair Fair Πληροφορίες επικοινωνίας και πώς να συμμετάσχετε

Θα μπορούσαν οι εκθέσεις για το καλοκαίρι του δρόμου της Νέας Υόρκης να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία σας; Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την άδειά σας για δίκαιους πωλητές και να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε σε εκθέσεις δρόμων στη Νέα Υόρκη.

Πώς να εγγραφείτε για να πουλήσετε σε μια έκθεση της οδού της Νέας Υόρκης

Για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στις εκθέσεις δρόμου της Νέας Υόρκης, το πρώτο βήμα είναι να εγγραφείτε σε έναν παραγωγό ή χορηγό του δρόμου για να γίνετε πωλητής. Πριν από την εκδήλωση, θα χρειαστεί επίσης να πάρετε μια άδεια δίκαιου πωλητή μέσω του τμήματος καταναλωτικών υποθέσεων της Νέας Υόρκης (βλ. Σελίδα 2).

Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με συγκεκριμένους χορηγούς;
Για να αποκτήσετε μια τρέχουσα λίστα με εκθέσεις και φεστιβάλ δρόμου της Νέας Υόρκης που έχουν εγγραφεί στο γραφείο έκδοσης αδειών δραστηριοτήτων της οδού Mayor, επικοινωνήστε με το DCA Licensing Center στη διεύθυνση:

Κέντρο χορήγησης άδειας DCA
42 Broadway, 5ος όροφος
Νέα Υόρκη, NY 10004
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 311 (ή το 212-NEW-YORK έξω από τη Νέα Υόρκη)

Αυτή η λίστα ενημερώνεται κάθε μήνα και περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας για τους χορηγούς οργανισμούς. Για να δείτε αμέσως τις λίστες των επερχόμενων εκθέσεων δρόμου της Νέας Υόρκης, δείτε τις λίστες των New Fairs Street Fairs.

Πόσο κοστίζει να γίνει ο πωλητής δίκαιων οδών; Οι διάφοροι παραγωγοί δίκαιων οδών έχουν διαφορετικές επιλογές για τους συμμετέχοντες προμηθευτές. Τρεις εταιρείες παράγουν την πλειοψηφία των θερινών εμπορικών εκθέσεων της Νέας Υόρκης: Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την άδειά σας για πωλητές δίκαιου δρόμου στη Νέα Υόρκη

Θα μπορούσαν οι εκθέσεις για το καλοκαίρι του δρόμου της Νέας Υόρκης να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία σας; Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την άδειά σας για δίκαιους πωλητές και να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε σε εκθέσεις δρόμων στη Νέα Υόρκη.

Χρειάζεστε μια Άδεια Πωλητή Street Fair;

Στη Νέα Υόρκη, πρέπει να έχετε μια προσωρινή άδεια έκδοσης έκτακτης ανάγκης για να πωλήσετε εμπορεύματα ή να προσφέρετε υπηρεσία από περίπτερο ή περίπτερο σε εξουσιοδοτημένη έκθεση οδού (π.χ. εκδήλωση δρόμου, φεστιβάλ μπλοκ ή φεστιβάλ).



Λάβετε υπόψη ότι οι εξουσιοδοτημένες εκθέσεις δρόμου είναι εκείνες που έχουν εγκριθεί από το Γραφείο Δραστηριοτήτων Δραστηριοτήτων Δραστηριότητας Δρόμων του Δημάρχου και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άδειά σας για να πουλήσετε σε εκδηλώσεις εκτός των εγκεκριμένων εκθέσεων δρόμου.

Πριν καταθέσετε την αίτησή σας σχετικά με την άδεια κυκλοφορίας του πωλητή, θα πρέπει επίσης να εγγραφείτε στον παραγωγό ή στον χορηγό οργανισμό της οδού του δρόμου.

Τι θα χρειαστείτε για την αίτησή σας για άδεια έκδοσης άδειας πωλητή στη Νέα Υόρκη;

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

Πώς μπορώ να υποβάλω τη δική μου δήλωση άδειας έκδοσης άδειας πωλητή στη Νέα Υόρκη;

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την Προσωρινή Άδεια Πωλητή Οδού μέσω του Τμήματος Καταναλωτών Υποθέσεων είτε απευθείας είτε αυτοπροσώπως.

Διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω του New York City Business Express. Όπως αναφέρεται παραπάνω, θα πρέπει να υποβάλετε μια φωτογραφία και να μεταφορτώσετε την εικόνα ως μέρος της ηλεκτρονικής διαδικασίας αίτησης ή να την υποβάλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά στο Κέντρο χορήγησης άδειας DCA εντός πέντε ημερών από την ηλεκτρονική αίτησή σας.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόσωπο
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν προσωπικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Κέντρο Εξουσιοδότησης DCA (42 Broadway, 5th Floor, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη 10004) μεταξύ 9:00 π.μ. και 5:00 μ.μ. τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή και από τις 8: 30 π.μ. έως 5:00 μ.μ. την Τετάρτη.



Έχετε σκεφτεί ποτέ να διοργανώσετε εκδήλωση δρόμου ή φεστιβάλ δρόμου της Νέας Υόρκης για να ωφελήσετε την αιτία ή τον οργανισμό σας Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να οργανώσει εκδήλωση δρόμου, αλλά θα χρειαστείτε άδεια από τη Νέα Υόρκη.

Το Γραφείο Δραστηριοτήτων Δραστηριοτήτων Δραστηριοτήτων Δήμου (SAPO) εκδίδει άδειες για οδικές εκθέσεις, φεστιβάλ, πάρτυ αποκλεισμού, πράσινες αγορές, εμπορικές / διαφημιστικές και άλλες εκδηλώσεις στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης.

Τα τέλη άδειας κυμαίνονται από $ 220 έως $ 38.500, ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση της εκδήλωσης.



Οι αιτήσεις για εκδηλώσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω διαδικτύου, ταχυδρομείου ή με το χέρι στο γραφείο CECM - Γραφείο Δραστηριοτήτων Δραστηριοτήτων Δρόμου, 100 Gold Street, 2nd Floor, Νέα Υόρκη, NY 10038.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις άδειας για διαφορετικούς τύπους εκδηλώσεων δρόμου.

Καταχωρίστε και υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά για μια άδεια δραστηριότητας στο δρόμο.

Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την άδειά σας για πωλητές δίκαιου δρόμου στη Νέα Υόρκη

Μάθετε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στους διοργανωτές εκθέσεων δρόμου της Νέας Υόρκης για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας