Ένας οδηγός για τις οδικές εκθέσεις στο Μανχάταν

Φάτε, περιηγηθείτε και απολαύστε τον ήλιο στις οδικές εκθέσεις του Μανχάταν

Στο Μανχάταν , όπως και στις πόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο θερμότερος καιρός συνήθως σημαίνει περισσότερες εκθέσεις δρόμου, υπαίθριες αγορές και φεστιβάλ. Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, αρκετοί δρόμοι του Μανχάταν μετατρέπονται σε υπαίθριες εκθέσεις, καθώς είναι κλειστές για κυκλοφορία οχημάτων και ανοίγουν σε πλήθος δίκαιων οπαδών που έρχονται για να χαλαρώσουν, να περιηγηθείτε σε προϊόντα και να απολαύσετε τον ήλιο.

Ενώ είστε σχεδόν βέβαιο ότι θα σκοντάψετε σε ένα κατά τη διάρκεια κάθε πολυάσχολο καλοκαιρινό σαββατοκύριακο, μην αφήνετε την εκδρομή σας σε τυχαίο.

Ειδικά εάν είστε επισκέπτης έξω από την πόλη, συνήθως δεν υπάρχει τίποτα πιο αυθεντικό από τα σουβενίρ που αγοράζονται από αυτούς τους τοπικούς πωλητές που αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα της Νέας Υόρκης περισσότερο από μια κούπα ή μπρελόκ που θα μπορούσαν ποτέ.

Τι έχουν?

Τα τρόφιμα είναι συχνά ο δρόμος προς την καρδιά ενός ατόμου. Φτάνουν με πείσμα και θα βρείτε πολλά στάμπες λεμονάδας, σουβλάκους πωλητές, κρεπές και άλλα για να σας χαρίσουν την όρεξη. Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ τροφίμων είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων της 9ης Λεωφόρου το Μάιο, το οποίο εκτείνεται στην 9η Λεωφόρο από την 42η Οδό έως την 57η Οδό.

Έπειτα, ετοιμαστείτε να περιηγηθείτε στα πολυάριθμα τραπέζια και τα περίπτερα που καλύπτονται από τα πάντα, από τα CD έως τα ρούχα, καθώς και από πιο απροσδόκητα ευρήματα, όπως κοσμήματα ακινήτων, αντίκες ή έργα τέχνης.

Ορισμένες εκθέσεις δρόμου περιλαμβάνουν επίσης ζωντανή μουσική ψυχαγωγία, χορευτικές διαδηλώσεις, βόλτες, ζωγραφική προσώπου και άλλες δραστηριότητες για τα παιδιά να απολαμβάνουν, ενώ η μαμά και ο μπαμπάς αναζητούν τα είδη για πώληση.

Ετήσια γεγονότα

Δεκάδες εκθέσεις δρόμου του Μανχάταν εμφανίζονται κάθε μήνα κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών. Ορισμένες εκθέσεις δρόμου μπορούν να αισθάνονται το μπισκότο, αλλά άλλοι έχουν περισσότερη πολιτισμική διάθεση όπως η Έκθεση Block της Ιαπωνίας τον Οκτώβριο ή το Φεστιβάλ της ημέρας της Βαστίλης τον Ιούλιο. Μάθετε περισσότερα για το τι μπορείτε να ανακαλύψετε τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, όταν οι περισσότερες από αυτές τις εκθέσεις δρόμων είναι σε δράση.

Πότε να πάτε

Οι περισσότερες εκθέσεις δρόμων τρέχουν μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ., αν και για ένα ασφαλέστερο στοίχημα, φθάνουν μεταξύ 11 π.μ. και 4 μ.μ. για να εξασφαλίσουν ότι οι πωλητές είναι όλοι ακόμα εκεί και ότι η έκθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πηγαίνετε νωρίτερα την ημέρα, πριν από το μεσημέρι, μπροστά από τα πλήθη - και μπορείτε να πάρετε τα καλύτερα dibs για ψώνια, και το πιο φρέσκο ​​ναύλο από τα τρόφιμα στέκεται.