Θεματικά Πάρκα του Οχάιου και Πάρκα Ψυχαγωγίας

Πού να βρείτε σουβέρ και άλλες διασκέδαση στο κράτος

Το Οχάιο είναι το σπίτι σε δύο από τα μεγαλύτερα και καλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας οπουδήποτε, το Cedar Point και το Kings Island, και μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα καλύτερα κυματοθραύστες στον πλανήτη. Είτε ζείτε στο κράτος ή κοντά στο κράτος ή σχεδιάζετε μια επίσκεψη από μακριά, το Οχάιο θα ικανοποιήσει τη σταθερή σας συγκίνηση.

Αλλά υπήρχαν ακόμη πιο πάρκα διασκέδασης στο κράτος. Υπήρχαν ένα αξιομνημόνευτο Six Flags, το SeaWorld και η λίμνη Geauga, τα οποία ήταν όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους, αλλά από το 2016 όλα τα υπόλοιπα έχουν φύγει.

Υπήρχαν πολλά άλλα πάρκα με λίμνες στην πολιτεία, συμπεριλαμβανομένου και του Brady Lake Park στη Ραβέννα της Λίμνης Buckeye, το οποίο παρέμεινε ανοιχτό μέχρι τη δεκαετία του 1970, το LeSourdsville Lake Amusement Park στο Youngstown, το οποίο διήρκεσε 80 χρόνια μέχρι να κλείσει τις πύλες του το 2002 σουβέρ όπως ο αετός του σκρετσίνι, και Chippewa Lake Park, το οποίο λειτούργησε για 100 χρόνια από το 1878 έως το 1978 και πρόσφερε σουβέρ όπως η Μεγάλη Άρκτος και η Μικρή Άρκτος. Ένα άλλο δημοφιλές πάρκο του Οχάιο που έκλεισε έκτοτε είναι η παραλία Euclid στο Κλίβελαντ. Ήταν ανοιχτό από το 1895 έως το 1969 και χαρακτήρισε σουβέρ όπως Thriller, Flying Turns και Derby Racer. Το Idora Park στο Youngstown ευχαρίστησε τους επισκέπτες από το 1899 μέχρι το 1984 και προσέφερε καροτσάκια όπως Wildcat και Jack Rabbit.

Τα παρακάτω πάρκα ψυχαγωγίας του Οχάιο είναι επί του παρόντος ανοιχτά και παρατίθενται με αλφαβητική σειρά.

Cedar Point

Sandusky, στις όχθες της λίμνης Erie

Το Cedar Point, το αυτοανακηρυγμένο "America's Roller Coast", είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας του κόσμου, με μια απίστευτη συλλογή κυλίνδρων.

Με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία και την παραλία, είναι επίσης ένα θέρετρο προορισμού. Τα θαλάσσια πάρκα (τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην είσοδο) είναι το Castaway Bay Indoor Water Park Resort και το Soak City, ένα υπαίθριο πάρκο νερού.

Coney Island

Cincinnati

Όχι, αυτό το νησί Coney. Αυτό το κλασικό πάρκο χρονολογείται από το 1887, περιλαμβάνει το περιπατητή Python και προσφέρει την τεράστια πισίνα Sunlite για κολύμπι.

Erieview Park

Στη Γενεύη στη λίμνη, στις όχθες της λίμνης Erie

Το μικρό, παραδοσιακό πάρκο ψυχαγωγίας έκλεισε το 2006, αλλά οι βόλτες του στο πάρκο παραμένουν ανοικτές ως Wild Water Works.

Jungle Jack's Landing στο ζωολογικό κήπο και το ενυδρείο Columbus

Πάουελ, κοντά στον Κολόμβο

Σημείωση : Το πάρκο ψυχαγωγίας και το παρακείμενο υδάτινο πάρκο του Zoombezi Bay ήταν γνωστό ως λίμνη Wyandot. Το πάρκο είναι μικρό και είναι περισσότερο μια εκτροπή για τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου από έναν προορισμό από μόνη της.

Το νησί των βασιλιάδων

Mason, κοντά στο Σινσινάτι

Ένα από τα κορυφαία πάρκα ψυχαγωγίας της χώρας, το νησί Kings έχει μια απίστευτη σύνθεση των σουβέρ, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού The Beast και Banshee. Ελέγξτε τις αποδράσεις μας από τις καλύτερες διαδρομές στο Kings Island . Το υπαίθριο πάρκο νερού, Soak City , περιλαμβάνεται στην είσοδο. Δίπλα στο πάρκο βρίσκεται το θέρετρο εσωτερικού πάρκου, Great Wolf Lodge στο Kings Island .

Πάρκο Memphis Kiddie

Μπρούκλιν, κοντά στο Κλίβελαντ

Πρόκειται για ένα μικρό, κλασικό πάρκο ψυχαγωγίας που χτίστηκε το 1952. Οι βόλτες περιλαμβάνουν ένα παιδικό τρέιλερ. Είναι προσανατολισμένη σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Ο Λόφος του Στρίκερ

Ross

Αυτό το περίεργο μικρό πάρκο είναι ιδιωτικό και χρησιμοποιείται για λειτουργίες και πικ-νικ. Είναι, ωστόσο, ανοικτό σε λίγες μέρες κάθε χρόνο στο κοινό. Τα ξύλινα σκεύη του περιλαμβάνουν το Teddy Bear και το Tornado.

Πάρκο Tuscora

Νέα Φιλαδέλφεια

Πρόκειται για ένα μικρό πάρκο για μικρά παιδιά που προσφέρει vintage kiddie βόλτες, συμπεριλαμβανομένου ενός περιπατητή και ενός τρένου. Προσφέρει επίσης πισίνες, μίνι γκολφ και κλουβιά.