Μείνετε και ολισθήστε στο Great Wolf Lodge του Kings Island

Διασκέδαση θαλάσσιων πάρκων όλο το χρόνο στο θέρετρο του Οχάιο

Με την άγρια ​​συλλογή των κυλίνδρων και άλλων γύρων, το νησί Kings είναι ένα από τα μεγάλα πάρκα ψυχαγωγίας του κόσμου . Ένα μεγάλο υπαίθριο πάρκο νερού, το Soak City , περιλαμβάνεται στην είσοδο και είναι ανοιχτό εποχιακά. Όμως οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νεροτσουλήθρες, μια πισίνα με κύματα, ένα ανηφορικό καταρράκτη νερού και άλλες εκδρομές όλο το χρόνο στο Great Wolf Lodge που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νησί Kings. Επιπλέον, μπορούν να μείνουν εκεί όπου παίζουν καταλαμβάνοντας καταλύματα στο εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο.

Το Great Wolf Lodge στο Kings Island είναι το "επίσημο θέρετρο" του ψυχαγωγικού πάρκου, αλλά οι δύο ιδιοκτησίες έχουν διαφορετικούς ιδιοκτήτες και λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Όπως και άλλες τοποθεσίες στην αλυσίδα των θέρετρων του Great Wolf Lodge , είναι προσανατολισμένη στις οικογένειες με παιδιά και διαθέτει ρουστίκ, δασικό θέμα. Η Lodge τοποθετεί τον τόνο αμέσως στο λόμπι με ένα γοητευτικό πύργο ρολόι που αναβοσβήνει περιοδικά με μια κινούμενη εκπομπή.

Το επίκεντρο του θέρετρου είναι ένα μεγάλο, εσωτερικό πάρκο νερού με 78.000 τετραγωνικά πόδια, με πολλές διαφάνειες και αξιοθέατα. Ανάμεσα στα αξιοθέατα είναι το Hydro Plunge, ένα ανηφορικό καταρράκτη. Σε αντίθεση με παρόμοιες βόλτες, οι οποίες χρησιμοποιούν πίδακες νερού για να ωθήσουν τις σχεδίες σε ανηφόρα, η έκδοση του Great Wolf Lodge χρησιμοποιεί μαγνητική επαγωγή για να στείλει τους επιβάτες να ζουμίζουν γύρω από τα δοκάρια της. Το πάρκο προσφέρει επίσης μια βόλτα με κύπελλο, μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία και μια πισίνα με αξιοπρεπή κύματα. Τα νεώτερα παιδιά θα απολαύσουν το Fort Mackenzie, έναν τετραώροφο σταθμό διαδραστικής διαδρομής νερού με έναν κάδο απορριμμάτων.

Το πάρκο νερού Kings Island δεν είναι το μόνο μέρος για να βρέξει στην πολιτεία. Βρείτε άλλα εσωτερικά πάρκα νερού στο Οχάιο .

Πέρα από το πάρκο νερού

Εκτός από το υδάτινο πάρκο, το θέρετρο περιλαμβάνει 401 δωμάτια με σουίτες, τα οποία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, παροχές και σημεία τιμών. Οι σουίτες Standard 4 έως 6, ενώ άλλες επιλογές περιλαμβάνουν σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 8 άτομα και περιλαμβάνουν τζάκι, υδρομασάζ ή χώρο ύπνου για παιδιά, σχεδιασμένο να μοιάζει με ξύλινη καμπίνα.

Το The Lodge εκδίδει βραβεία υψηλής τεχνολογίας σε όλους τους επισκέπτες που προσφέρουν πρόσβαση στο πάρκο νερού, σε ηλεκτρονικά κλειδιά επισκεπτών και σε κάρτες χρέωσης επί τόπου.

Ένα Aveda Concept Spa απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά. Το δωμάτιο δραστηριοτήτων Cub Club προσφέρει χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 5 έως 12. Το Great Wolf Lodge προσφέρει επίσης ένα διαδραστικό αξιοθέατο MagiQuest. Η εμπειρία επιπλέον χρέωσης βυθίζει τους παίκτες σε ένα περιβάλλον φαντασίας υψηλής τεχνολογίας, με πολλούς παίκτες, που μοιάζει κάπως με το περπάτημα σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Σε αντίθεση με αυτόνομες τοποθεσίες, το Great Wolf Lodge ενσωματώνει τις οθόνες βίντεο και άλλα στοιχεία του MagiQuest στους διαδρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους του θέρετρου.

Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ένα εσωτερικό μίνι γκολφ, μπόουλινγκ και μια τεράστια στοά με παιχνίδια εξαργύρωσης. Συμπεριλαμβάνονται οι τιμές δωματίων όπως δραστηριότητες όπως η βραδινή ιστορία, οι πρωινές δραστηριότητες και οι εμφανίσεις από τους κοστούμιους χαρακτήρες του Great Wolf.

Το Great Wolf Lodge διαθέτει μια εντυπωσιακή αίθουσα συνεδρίων, συνάντησης και λειτουργίας. Μπορεί να φιλοξενήσει τα πάντα, από μικρές επαγγελματικές συναντήσεις έως και 660 ατόμων στην αίθουσα χορού.

Τι να φάτε;

Οι επιλογές για δείπνο στο κατάλυμα περιλαμβάνουν το The Loose Moose Cottage, έναν μπουφέ που είναι ανοιχτό για πρωινό και δείπνο.

Η ποικιλία, η ποσότητα, η ποιότητα και η αξία των τροφίμων καθιστούν μια καλή επιλογή. Το θέρετρο προσφέρει επίσης το εστιατόριο επιτραπέζιας εξυπηρέτησης Lodge Lodge Fired Grill. Οι γεύσεις περιλαμβάνουν μπριζόλες, καπνιστές πλευρές και θαλασσινά.

Επιπλέον, ο Μεγάλος Λύκος διαθέτει καφετέρια, κατάστημα γλυκών με κύπελλα και παγωτό και πίτσα. Μέσα στο υδάτινο πάρκο υπάρχει εστιατόριο με γρήγορη εξυπηρέτηση και μπαρ.

Τοποθεσία και πληροφορίες εισόδου

Το Great Wolf Lodge είναι δίπλα στο νησί του βασιλιά στο Mason, Ohio (κοντά στο Cincinnati).

Από το Σινσινάτι: I-71N στο Δυτικό Row Rd, Έξοδος 24. Αριστερά στο Kings Island Dr.

Από Dayton: I-75S έως OH-63 Έξοδος 29 στο Monroe / Hamilton. Αριστερά στο OH-63E. Ακριβώς στο OH-741, ακριβώς στο Kings Mill Rd., Φέρτε δεξιά στο Kings Island Dr.

Η είσοδος στο εσωτερικό πάρκο νερού περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου του ξενοδοχείου και είναι ανοιχτή μόνο για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες.

Με άλλα λόγια, τα γενικά περάσματα εισόδου δεν είναι διαθέσιμα. Αναμείνετε να πληρώσετε περισσότερο κατά τη διάρκεια της υψηλής ζήτησης φορές, όπως σχολικές διακοπές. Το Great Wolf Lodge προσφέρει μερικές φορές προσφορές για κρατήσεις στα μέσα της εβδομάδας, ιδιαίτερα κατά τις ώρες εκτός αιχμής.