Εθνικό Μουσείο Φαντασίας του εφευρετών

Το Εθνικό Μουσείο Φαντασίας (NIHF), στο Akron Ohio, ιδρύθηκε το 1973 και τιμά τους εφευρέτες των ανδρών και των γυναικών που είναι υπεύθυνοι για τις μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις. Κάθε Μάιο, το μουσείο τιμά τη νέα τάξη των inductees.

Ενημέρωση Ιουλίου, 2012 - Το μουσείο NIHF έχει μετακομίσει στην Αλεξάνδρεια, VA.

Ιστορία:

Το Εθνικό Μουσείο Φαντασίας Hall of Fame ιδρύθηκε το 1973 από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ και από το Εθνικό Συμβούλιο Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Αρχικά βρίσκεται στην Ουάσιγκτον DC, το Hall of Fame μετακόμισε στην τοποθεσία Akron το 1995. Το μουσείο μετακόμισε στην Αλεξάνδρεια το 2011.

Το μουσείο:

Το Μουσείο Hall of Fame διαθέτει βιογραφίες και εκθέματα για όλα τα inductees καθώς και μια ποικιλία μόνιμων αλληλεπιδραστικών εκθεμάτων, όπως το Fiber Optic, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πειραματιστούν με την ανάμειξη χρωμάτων, τη διαφάνεια και τη σύνθεση στην οπτική ίνα. Make It It Area, ένα εργαστήριο γεμάτο με πόρους που εμπνέουν την εφεύρεση. και Kids Play, σχεδιασμένα για παιδιά κάτω των 7 ετών για να πειραματιστούν με εργαλεία, υδραυλικά, φως και ήχο.

Επιπλέον, το μουσείο φιλοξενεί ένα πλήρες πρόγραμμα προσωρινών εκθεμάτων. Οι πρόσφατες εμφανίσεις έχουν συμπεριλάβει "Περιβαλλοντικές Εξερευνήσεις" και "Ψυχολογία: είναι κάτι περισσότερο από ό, τι νομίζετε!"

Δραστηριότητες:

Εκτός από τα εκθέματα, η εθνική αίθουσα εφευρέσεων της φήμης υποστηρίζει μια σειρά από δραστηριότητες που ενσωματώνουν το εφευρετικό πνεύμα. Μεταξύ αυτών είναι το Camp Invention, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά. Club Invention, ένα out-of-school πρόγραμμα για παιδιά? και ο διαγωνισμός συλλογικού εφευρέτη.

Οι επαγωγείς:

Κάθε Μάιο, η Εθνική Αίθουσα εφευρέσεων της φήμης διοργανώνει τη νέα τάξη τιμητικών της, κατά τη διάρκεια τεσσάρων ημερών. Προκειμένου να είναι επιλέξιμοι για επαγωγή, οι εφευρέτες πρέπει να κατέχουν αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και η εφεύρεση πρέπει να συνέβαλε στην ευημερία της ανθρωπότητας και να προωθήσει την πρόοδο της επιστήμης και των χρήσιμων τεχνών.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 470 inductees.

Ώρες και εισδοχή:

Το Μουσείο είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Σάββατο από τις 10πμ έως τις 430μμ. Το Μουσείο είναι κλειστό Παραμονή Χριστουγέννων, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, 4 Ιουλίου και Ευχαριστιών. Είναι επίσης κλειστό για τέσσερις ημέρες τον Μάιο για τις τελετές εισαγωγής Hall of Fame.

Η είσοδος είναι 8,75 δολάρια για ενήλικες, 6,75 δολάρια για παιδιά κάτω των 18 ετών, 7,75 δολάρια για τα άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω και 29,00 δολάρια για οικογενειακό εισιτήριο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εθνικό Μουσείο Φαντασίας του εφευρετών
221 S. Broadway
Akron, OH 44308-1505
330 762-4463

Ξενοδοχεία κοντά στο Εθνικό Μουσείο Φαντασίας του εφευρέτη:

Τα καταλύματα κοντά στο National Hall of Fame Museum περιλαμβάνουν το μοντέρνο Radisson Inn (check rates), το οποίο διαθέτει πισίνα οροφής και μπανιέρα Jacuzzi στο δωμάτιο.

Αξιοσημείωτες εφευρέτες του Οχάιο:

Μεταξύ των βορειοανατολικών Οαϊόων που εισήχθησαν στην Εθνική αίθουσα εφευρετών της φήμης είναι οι εξής:


(Τελευταία ενημέρωση 2-29-16)