Πού είναι η κοντινότερη παραλία στη Μαδρίτη;

Η Μαδρίτη είναι μεσόγειος, αλλά μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε στον ήλιο

Η Μαδρίτη, αν και είναι μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, είναι σίγουρα απομονωμένη - στην πραγματικότητα, είναι πάνω από 300 χιλιόμετρα από τη θάλασσα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε λίγες επιλογές για μια επίσκεψη στην παραλία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Μαδρίτη, εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα μικρό ταξίδι και να δημιουργήσετε δημιουργικά.

Για μια πραγματική βουτιά στη θάλασσα, φτάστε στη Βαλένθια

Με το τρένο υψηλής ταχύτητας AVE , η κοντινότερη παραλία της Μαδρίτης βρίσκεται στη Βαλένθια .

Σε μια ώρα-σαράντα λεπτά, μπορείτε να βρεθείτε στη Βαλένθια, όπου μπορείτε στη συνέχεια να πάρετε ταξί στην παραλία της πόλης. Είναι ακριβό, αλλά δεν είναι ένα αδύνατο ημερήσιο ταξίδι από τη Μαδρίτη. Αν πιάσετε το τρένο 8:40 AM από τη Μαδρίτη, θα βρίσκεστε στη Βαλένθια για 10:18 και στην παραλία με 11. Το 2013, αυτή η γραμμή επεκτάθηκε για να συνδέσει τη Μαδρίτη με το Αλικάντε . Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, καθώς και να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας στη Rail Europe .

Ελέγξτε αυτά τα άρθρα για να διαβάσετε περισσότερα για το πώς θα φτάσετε από τη Μαδρίτη στη Βαλένθια και τις δροσερές παραλίες στη Βαλένθια .

Το τρένο AVE φθάνει επίσης στα βορειοανατολικά της Ισπανίας, ώστε να φτάσετε τώρα στις παραλιακές πόλεις Tarragona και Βαρκελώνη σε περίπου δύο ώρες και σαράντα λεπτά. Πάρτε ένα τρένο περίπου στις 7.30 μ.μ. και μπορείτε να είστε στην ακτή λίγο πριν από τις 10 το πρωί! Μπορείτε να βρείτε άλλες κατευθύνσεις για το πώς θα φτάσετε από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη εδώ .

Σε ένα τσίμπημα, επικεφαλής πέρα ​​από Μαδρίτη Ρίο

Η Μαδρίτη Ρίο είναι η νέα ψυχαγωγική ανάπτυξη στη Μαδρίτη, πλήρης με αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα skate, 17 μεγάλες παιδικές περιοχές (τόσο φιλικές προς την οικογένεια) και ακόμη και αστική παραλία.

Το πάρκο μήκους 10χλμ. Εκτείνεται στις όχθες του ποταμού Manzanares και διαθέτει επίσης χώρους συναυλιών, ένα νέο πολιτιστικό κέντρο και πάνω από 26.000 δέντρα.

Λόγω του μεγέθους της, αρκετοί σταθμοί μετρό της Μαδρίτης εξυπηρετούν τη Μαδρίτη Ρίο: Στην πραγματικότητα, το πάρκο είναι αρκετά μεγάλο, έτσι υπάρχουν αρκετοί σταθμοί του μετρό που την εξυπηρετούν:

Παραλία της Μαδρίτης: Μια αστική παραλία στην καρδιά της πόλης

Η Μαδρίτη είναι μια αστική περιοχή που βρίσκεται στη Μαδρίτη Ρίο ανάμεσα σε δύο γέφυρες: Puente de Toledo και Puente de Praga. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Πυραμίδης . Το χειμώνα, είναι ένα παγοδρόμιο, αλλά το καλοκαίρι, οι ντόπιοι και οι τουρίστες ενθαρρύνονται να κολυμπήσουν και να μαυρίσουν. Αν θέλετε να γνωρίσετε τη Μαδρίτη Ρίο και τη Μαδρίτη, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη ξενάγηση και να εξερευνήσετε ολόκληρη την περιοχή με έναν οδηγό . Απλά μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας.

Ποιες είναι οι άλλες επιλογές μου;

Λοιπόν, όπως είπαμε, θα μείνετε πολύ μακριά από την παραλία, γι 'αυτό είναι οι καλύτερες επιλογές σας. Ωστόσο, αν θέλετε να σπάσετε την ιδέα της παραλίας συνολικά και να ζήσετε περισσότερο από αυτό που η Μαδρίτη έχει να προσφέρει, αυτό είναι εντάξει! Μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες περιοχές της Ισπανίας ξεκινώντας από τη Μαδρίτη . Ή αν χρειάζεστε βοήθεια για τον προγραμματισμό του Perfect Trip στη Μαδρίτη , σας έχουμε καλύψει. Και αν ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε κοντά στη Μαδρίτη Ρίο, εδώ είναι μια λίστα με ξενοδοχεία στην περιοχή .