Γυμνό στη Βιέννη: Η παραλία FKK της Βιέννης

Πού μπορείς να φύγεις στη Βιέννη; Θα χαρούμε να σημειώσουμε ότι το γυμνισμό επιτρέπεται στο νοτιοανατολικό Donauinsel της Βιέννης.

Περιγραφή

Η μεγαλύτερη γυμνή παραλία στην Αυστρία βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη, ανατολικά της Βιέννης. Είναι ένα τεχνητό νησί. Η περιοχή όπου μπορείτε να αφαιρέσετε τα ρούχα σας ξεκινάει από το Steinspornbrücke και τελειώνει στο νοτιοανατολικό άκρο του Donauinsel. Το FKK είναι γραμμένο στους δρόμους για να σας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο.

Η περιοχή ακριβώς απέναντι από το δείκτη του Donauinsel χαρακτηρίζεται ως γκέι παραλία σε πολλούς χάρτες.

Φαγητο ΠΟΤΟ

Υπάρχουν μερικά εστιατόρια στο φράγμα όπου είναι αποδεκτό να δειπνήσετε γυμνό. Ορισμένες μέρες, υπάρχει επίσης ένας προμηθευτής παγωτού που οδηγεί και πωλεί επίσης ποτά.

Κόστος

Η παραλία είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει κανένας γυμνιστής σε αυτό το site.

Κατευθύνσεις

Κοντινά καταλύματα

Το Hilton Vienna Danube Waterfront βρίσκεται βόρεια και απέναντι από την παραλία FKK. Ανακατασκευάστηκε από μια Αποθήκη του 1913 και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με γυμναστήριο, υδρομασάζ, μπαρ και δωρεάν WiFi.

Συγκρίνετε τιμές σε άλλα ξενοδοχεία της Βιέννης μέσω Hipmunk.

Η Βιέννη και η στάση της προς το γυμνό

Η Βιέννη, όπως και στο μυαλό σας, έχει μια ιστορία γυμνού και όχι μόνο στην τέχνη. Όταν το μουσείο Leopold της Αυστρίας διοργάνωσε έκθεση με τίτλο "Γυμνοί από το 1800 μέχρι σήμερα", η ζήτηση αυξήθηκε για την ιδέα της πλήρους επίσκεψης της έκθεσης. Μια μέρα ήταν διατεθειμένη για τέτοια πράγματα.

Η έκθεση ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες στο Μουσείο Leopold με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες.

Περισσότερα για το ταξίδι στη Βιέννη

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βιέννη ως μέρος της προτεινόμενης διαδρομής της Κεντρικής Ευρώπης που σας μεταφέρει από τη Βενετία, την Ιταλία στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας