Δρομολόγιο της Ευρώπης: Βενετία - Βιέννη - Πράγα - Νυρεμβέργη

Είναι δύσκολο να ορίσετε αυτές τις μέρες την "Κεντρική Ευρώπη", αλλά αυτό το προτεινόμενο δρομολόγιο θα σας οδηγήσει όχι μόνο σε μερικούς από τους πιο καυτούς προορισμούς της Ευρώπης, αλλά θα περάσει από ένα εκπληκτικό σκηνικό σε τέσσερις χώρες: Ιταλία, Αυστρία, Τσεχία και Γερμανία.

Αυτό το δρομολόγιο θα σας οδηγήσει στις δυτικές χώρες της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας, συν τη βόρεια Ιταλία και τη Βαυαρία. Οι αποστάσεις είναι σύντομες και κάθε ένας από τους προορισμούς στο δρομολόγιο έχει σιδηροδρομικούς σταθμούς, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό δρομολόγιο σιδηροδρόμων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε σε κάθε άκρο της διαδρομής, αλλά θα ξεκινήσουμε με τη Βενετία.

Βενετία, Ιταλία

Τι καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε την περιοδεία μας, αλλά ένα από τα θεμέλια της ευρωπαϊκής Grand Tour, Βενετία. Εκτός από το εμπόριο, η Βενετία μοιράζεται επίσης κάποια ιστορία με την Αυστρία. Ο Ναπολέων, που αγωνίστηκε ενάντια στην Αυστρία στην Ιταλία το 1797, έπεσε από το τελευταίο δοξάρι. Ως αποτέλεσμα, η συνθήκη του Campo Formio παραχώρησε τη Βενετία και το Βένετο στην Αυστρία. Η Βενετία παρέμεινε υπό αυστριακή κυριαρχία έως ότου η Αυστρία νικήσει στον πόλεμο των επτά εβδομάδων το 1866.

Πόροι της Βενετίας:

Villach, Αυστρία

Το Villach είναι ένα μικρό χωριό όπου ο Wolfgang Puck ξεκίνησε την καριέρα του στο μαγείρεμα. Είναι αρκετά ευχάριστο για διαμονή μιας διανυκτέρευσης και το φαγητό είναι σίγουρα το πρώτο τίμημα, αλλά μια διανυκτέρευση θα πρέπει να θεωρείται προαιρετική, εκτός αν είστε αντίθετοι σε μεγάλες μέρες στο τρένο, όπως είμαι. Το τρένο από τη Βενετία σταματά εδώ, όπου μπορείτε είτε να μεταβείτε σε ένα τρένο που συνδέει το Σάλτσμπουργκ είτε να περιμένετε για το τρένο της Βιέννης.

Το τοπίο στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής Villach προς Βενετία είναι εκπληκτικό.

Villach, Αυστρία πόροι: Villach, Αυστρία - Στο μονοπάτι του Wolfgang Puck

Σάλτσμπουργκ, Αυστρία

Το Σάλτσμπουργκ είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας, η γενέτειρα του Μότσαρτ, και το σπίτι στο περίφημο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ. Περπατήστε στο Φρούριο του Σάλτσμπουργκ, ενώ σφυρίζετε κάτι από το The Sound of Music .

Salzburg, Αυστρία Ταξιδιωτικές πηγές: Προφίλ ταξιδιού του Σάλτσμπουργκ

Βιέννη, Αυστρία

Η Βιέννη βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Έχουν δείπνο κατά μήκος της ζωντανής οδού Spittleberg, εκτείνονται σε μερικά από τα περίφημα καφενεία της πόλης, τραβάνουν μια ταινία και μια γρήγορη μπουκιά μπροστά από το Rathaus (δημαρχείο) το καλοκαίρι , ή να πάρετε μια μουσική παράσταση. Περάστε λίγο χρόνο σε ένα από τα 1440 δωμάτια που αποτελούν το παλάτι Schloss Schönbrunn, το καλοκαιρινό παλάτι των Αψβούργων (μόνο 40 δωμάτια είναι ανοιχτά στο κοινό).

Βιέννη, Αυστρία Ταξιδιωτικές πληροφορίες: Βιέννη ταξιδιωτικός οδηγός | Ο καιρός της Βιέννης

Brno, Τσεχία

Το Brno είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη, η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της Τσεχίας και γενέτειρα του Γκρέγκορ Μέντελ και Μίλαν Κούντερα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η αδελφότητα μέχρι το Κάστρο του Špilberk και το εσωτερικό του μουσείου, ειδικά η τεκμηρίωση σχετικά με τα βασανιστήρια (πραγματικά - δεν είμαι ο τύπος που τραβά τα φτερά από τις μύγες με ανυπολόγιστη χαρά - είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο μακριά έχουμε έρθει !--[ή όχι]). Εάν σας αρέσει η συμφωνία βασανιστηρίων, ίσως θελήσετε επίσης να επισκεφθείτε τις Κατακόμβες στη Μονή Καπουτσίνων.

Brno Travel Πόρων: Μπρνο - πρωτεύουσα της Μοραβίας

Πράγα, Τσεχία

Η Πράγα είναι ο αγαπημένος προορισμός όλων των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και γιατί όχι;

Είναι ένας θησαυρός με υπέροχη αρχιτεκτονική. Βλέπετε όλα αυτά από το νερό με μια βόλτα με βάρκα στον ποταμό Vlatva - ή να βρεθείτε σε ένα τζαζ κλαμπ ή στη διάσημη γέφυρα του Καρόλου ή να διασκεδάσετε στο Μουσείο Μηχανών Σεξ .

Πόροι ταξιδιού της Πράγας

Νυρεμβέργη ή Νυρεμβέργη της Γερμανίας

Αν δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το τέλος του ταξιδιού, αλλά θα χάνατε ένα υπέροχο τοπίο με το τρένο από την Πράγα στη Νυρεμβέργη. Και η Νυρεμβέργη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μικρή πόλη από μόνη της.

Νουρέμπεργκ Σχεδιασμός Ταξιδιών και Εικόνες

Το Rail Passes για το προτεινόμενο δρομολόγιο

Θα μπορούσατε να πάτε με το Eurail Global Pass. Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε το European East Pass, το οποίο καλύπτει 5 σιδηροδρομικές ημέρες στην Αυστρία και την Τσεχική Δημοκρατία, και να αγοράσετε εισιτήρια από σημείο σε σημείο για τα πόδια της Βενετίας και της Νυρεμβέργης.

Πόροι τρένων:

Επέκταση του δρομολογίου

Από τη Νυρεμβέργη, θα μπορούσατε εύκολα να πάρετε το τρένο προς Μόναχο, ή ακόμα και για Neuschwanstein . Δείτε το διαδραστικό χάρτη της Γερμανίας για περισσότερες πληροφορίες. Αυτό θα μπορούσε να κάνει το δρομολόγιο έναν αρκετά εύκολο βρόχο, καταλήγοντας πίσω στη Βενετία. Από τη Βενετία, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στη Φερράρα , ή ακόμα και στη Μπολόνια.

Το κουτί εργαλείων διαδρομών: Χάρτες χωρών

Περισσότερα Προτεινόμενα δρομολόγια

Δείτε τον πλήρη κατάλογο: Προτεινόμενα δρομολόγια ταξιδίων στην Ευρώπη