Οδηγός προορισμού RV: Blue Ridge Parkway

Ένας οδηγός προορισμού του RVer στο Blue Ridge Parkway

Το Blue Ridge Parkway είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς στο πλαίσιο της υπηρεσίας του Εθνικού Πάρκου. Το τοπίο και η άγρια ​​φύση κάνουν το Blue Ridge Parkway δημοφιλή προορισμό για κατασκηνωτές, οδηγούς και RVers επίσης. Ας δούμε το Blue Ridge Parkway, όπου μπορείτε να μείνετε, τι να κάνετε, και την καλύτερη στιγμή για να περάσετε, ώστε να γνωρίσετε μια αξέχαστη περιπέτεια κατά μήκος αυτού του εθνικού θησαυρού.

Μια σύντομη ιστορία του Blue Ridge Parkway

Υπό τον Πρόεδρο Franklin D.

Η διοίκηση του Roosevelt, η οποία αργότερα έγινε γνωστή ως Blue Ridge Parkway αναπτύχθηκε ως η Appalachian Scenic Highway. Ο Harold L. Ickes επέβλεψε την ανάπτυξη όταν άρχισαν οι εργασίες το 1935. Το συνέδριο ενέκρινε το έργο υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου λίγο αργότερα. Μεγάλο μέρος της ανάπτυξης και των σχεδίων χρηματοδοτήθηκαν από τους οργανισμούς δημοσίων έργων της New Deal κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης.

Πολλοί οδηγοί στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να είναι γραφικοί και θεαματικοί που δικαιολογούν να γίνουν Εθνικοί Δρόμοι υπό ομοσπονδιακή προστασία. Αυτό συμβαίνει με το πανέμορφο Blue Ridge Parkway. Αυτή η έκταση οδικών ανέμων περίπου 500 μίλια κατά μήκος της αλυσίδας Blue Ridge των βουνών Appalachian τόσο στη Βιρτζίνια όσο και στη Βόρεια Καρολίνα . Το Blue Ridge Parkway είναι το πιο δημοφιλές τμήμα του Εθνικού Πάρκου, σύμφωνα με την υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου, με πάνω από 15 εκατομμύρια επισκέπτες που πραγματοποιούν τουλάχιστον μέρος της κίνησης.

Πού να μείνετε στο Blue Ridge Parkway

Όπου μένετε στο ταξίδι σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποια τμήματα του δρόμου θα κάνετε το δρόμο σας και ποιες συγκεκριμένες τοποθεσίες θα θέλατε να δείτε. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για κατασκήνωση στο εσωτερικό του Εθνικού Πάρκου κατά μήκος του πάρκου.

Το Mt. Το Pisgah Campground στο Flat Laurel Gap στο Canton της Βόρειας Καρολίνας είναι ένας δημοφιλής προορισμός με 70 διαφορετικές τοποθεσίες RV.

Οι χώροι δεν προσφέρουν ηλεκτρικές συνδέσεις ή συνδέσεις νερού, ώστε να είναι έτοιμοι να στεγνώσουν στρατόπεδο. Κάμπινγκ στο Mt. Το Pisgah περιλαμβάνει τις γραφικές πεζοπορίες του ίδιου του Mount Pisgah καθώς και τα μονοπάτια του Mountain Frying Pan.

Εάν κάνετε το δρόμο σας μέσα από το Blue Ridge Parkway στη νοτιοδυτική Βιρτζίνια, συνιστώ το Rocky Knob Campground. Παρόλο που δεν υπάρχουν ηλεκτρικές ή υδατοσυλλέκτες, εξακολουθεί να αποτελεί μια καταπληκτική αφετηρία για μερικές από τις μεγαλύτερες πεζοπορίες κατά μήκος του πάρκου, όπως οι μαγευτικοί λόφοι του Black Ridge Trail και τα βαθιά δάση του φαραγγιού του Rockcastle.

Υπάρχουν επίσης full-service RV πάρκα και θέρετρα κατά μήκος του δρόμου, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών αλυσίδων πλήρους εξυπηρέτησης, όπως Jellystone Parks και KOAs. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα διαμονής της ιστοσελίδας Blue Ridge Parkway για να βρείτε διάφορες διαθέσιμες επιλογές.

Τι να κάνετε όταν φτάσετε στο Blue Ridge Parkway

Δεδομένου ότι το Blue Ridge Parkway περιλαμβάνει μια τέτοια μεγάλη περιοχή αυτό που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συγκεκριμένη περιοχή που μένετε μέσα, ωστόσο ολόκληρο το πάρκο έχει παρόμοιες δραστηριότητες. Πεζοπορία γύρω από τις εκατοντάδες διαδρομές που γειτνιάζουν με το πάρκο είναι το πιο δημοφιλές χόμπι. Υπάρχουν επίσης πολλά μουσεία, κέντρα επισκεπτών και μια πληθώρα άλλων αξιοθέατων που διαπερνούν το πάρκο και στις δύο πολιτείες.

Η πρότασή μου να έρθετε για το ταξίδι σας είναι να υπολογίσετε την περιοχή που πιθανότατα θα βρεθείτε και να ξεκινήσετε μια αναζήτηση από εκεί. Για άλλη μια φορά, ο ιστότοπος του Blue Ridge Parkway κάνει σπουδαία δουλειά στο χωρισμό του πάρκου σε πέντε διαφορετικές περιοχές και παρέχει αξιοθέατα και διαδρομές για καθένα από αυτά. Εξερευνήστε τη σελίδα προτεινόμενων δρομολογίων για να κάνετε το πρόγραμμά σας ή απλώς να εμπνευστείτε.

Πότε για να πάει στο Blue Ridge Parkway

Σε αντίθεση με πολλά Εθνικά Πάρκα, το Blue Ridge Parkway είναι αρκετά εκτεταμένο ώστε να μην είναι υπερβολικά γεμάτο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν . Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ακόμα ορισμένες περιοχές που γίνονται πιο γεμάτες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δοκιμάστε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια των εποχών της άνοιξης και του φθινοπώρου για να αποφύγετε κάποια από αυτά τα πλήθη.

Σας καλώ να ταξιδέψετε στο Parkway το φθινόπωρο για να πάρετε το εντυπωσιακό φύλλωμα και να αλλάξετε χρώματα.

Ο χειμώνας είναι ο καλύτερος χρόνος για να αποφύγετε πλήθη, αλλά διακινδυνεύετε διαφορετικά τμήματα των κλειστών δρόμων λόγω του καιρού και των επικίνδυνων οδικών συνθηκών.

Ανεξάρτητα από το τμήμα του Blue Ridge Parkway που θα επιλέξετε, θα πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στο πάρκο σε κάποιο σημείο. Ο δρόμος εκκαθάρισης, οι γραφικές διαδρομές και οι εκπληκτικές απόψεις κάνουν το Blue Ridge Parkway τέλειο για RVers.