Οι καλύτεροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα σε θεματικά πάρκα

Θεματικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας είναι όλα για διασκέδαση. Αλλά με την εισδοχή να φτάνουν τα 100 δολάρια ανά άτομο σε μερικά από τα μεγαλύτερα πάρκα και άλλα 25 δολάρια για στάθμευση - και ότι πριν φτάσετε ακόμη και στις πύλες και πρέπει να ανοίξετε το πορτοφόλι σας για φαγητό, αναμνηστικά και άλλες χρεώσεις - θέμα.

Λοιπόν, ποια είναι η συμφωνία; Μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις θεματικών πάρκων και ειδικές προσφορές για να κάνετε μια μέρα στο πάρκο πιο προσιτή;

Σίγουρος! Στην πραγματικότητα, με την εξαίρεση της Disney και της Universal, σχεδόν όλα τα άλλα πάρκα συνήθως προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές. Μην πληρώσετε την πλήρη τιμή. Δεν θα πρέπει ποτέ να εμφανίζετε στην πύλη χωρίς να έχετε κάνει κάποιο προγραμματισμό εκ των προτέρων.

Ποια είναι η συμφωνία για τη Φλώριδα;
Οι τελευταίες εκπτώσεις θεματικών πάρκων της Φλώριδας και οι προσφορές διακοπών του Ορλάντο.

Ποια είναι η συμφωνία για την Καλιφόρνια;
Το τελευταίο θεματικό πάρκο της Καλιφόρνιας εκπτώσεις προσφορές διακοπών.

Εξετάστε την κράτηση ενός πακέτου

Εάν εσείς και η οικογένειά σας ή οι φίλοι σας θα πάρετε μια εκτεταμένη θεματικό πάρκο διακοπές και πετούν προς τον προορισμό σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσει τα πακέτα ταξιδιού. Η Universal και η Disney έχουν τις δικές τους υπηρεσίες διακοπών και μπορούν να προσφέρουν μια ποικιλία σχεδίων με χαρακτηριστικά όπως αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές εδάφους, ξενοδοχεία (ακόμη και σε ξενοδοχεία μακριά από τα ακίνητά τους), εισόδους θεματικών πάρκων και γεύματα. Είναι καλές προσφορές; Αυτο εξαρταται.

Σε ορισμένες εποχές χαμηλής κυκλοφορίας ή σε άλλες χρονικές στιγμές που τα πάρκα θέλουν να δουλέψουν σε επιχειρήσεις, αυτά μπορούν να είναι πραγματικά αξίες.

Μην κλείσετε ένα πακέτο που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που πιθανώς δεν θα χρησιμοποιούσατε. Ακόμη και αν ένα πακέτο δεν έχει μεγάλη εξοικονόμηση σε σχέση με την αγορά των πακέτων ξεχωριστά, ο χρόνος και η ενέργεια που θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε με μια one-stop shopping θα μπορούσε να το αξίζει σε σας.

Σχεδόν κάθε μεγάλη ταξιδιωτική υπηρεσία τρίτων προσφέρει επίσης μια ποικιλία από πακέτα Disney και Universal, επίσης.

Δεν θα μπορούσε να βλάψει να κάνει κάποια σύγκριση-ψώνια.

Ελέγξτε τους δικτυακούς τόπους Park

Όπου και αν ταξιδεύουν τα ταξίδια σας μπορεί να σας πάρει, ελέγξτε την τοποθεσία του πάρκου στο Web για μόνο σε απευθείας σύνδεση προσφορές, καθώς και πληροφορίες ταξιδιού και καταλυμάτων. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις τοποθεσίες Web για την οργάνωση ταξιδιών και συνεδρίων ή το εμπορικό επιμελητήριο στην περιοχή του πάρκου που θα επισκεφθείτε. Μπορεί να έχουν κάποια πακέτα και εκπτώσεις που αξίζει να εξεταστούν. Για παράδειγμα, το Orlando Visitors Bureau προσφέρει εισιτήρια για ξενοδοχεία και θεματικά πάρκα μαζί με άλλες προσφορές και δυνατότητες.

Τα ετήσια περάσματα μπορεί να είναι μια άλλη καλή επιλογή εξοικονόμησης χρημάτων. Αν σχεδιάζετε να πάτε σε ένα πάρκο περισσότερες από μία φορές σε μια εποχή, ένα ετήσιο δελτίο μπορεί να πληρώσει περισσότερο από μόνο του σε δύο μόλις επισκέψεις. Εάν πρόκειται να κυνηγάτε τα κυνοδρομίες σε ολόκληρη τη χώρα, τα εταιρικά πάρκα, όπως το Six Flags , μπορούν να προσφέρουν τεράστια αξία με ένα ετήσιο δελτίο που είναι καλό σε όλα τα πάρκα σε όλη την αλυσίδα.

Άλλοι τρόποι εξοικονόμησης $

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τις εκπτώσεις πάρκων είναι να επικοινωνήσετε με το ίδιο το πάρκο . Ελέγξτε την τοποθεσία Web του πάρκου ή καλέστε το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών του και ζητήστε πληροφορίες σχετικά με ειδικές προσφορές.

Μερικές φορές τα πάρκα θα μοιράζονται ελεύθερα τα χρήματα που εξοικονομούν? άλλες φορές, ίσως χρειαστεί να εντοπίσετε τις προσφορές. Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

Ακολουθούν κάποιες άλλες σκέψεις που εξοικονομούν χρήματα: