Τι να δείτε και να κάνετε στο Put-in-Bay Οχάιο

Το Put-in-Bay, που βρίσκεται στο South Bass Island, βόρεια του Sandusky και του Port Clinton Ohio, είναι η παιδική χαρά του Lake Ohri στο Οχάιο. Αποκομμένο το χειμώνα, το νησί ζωντανεύει το καλοκαίρι με καταστήματα με αντίκες, ζωντανή μαρίνα, πολλά ζωντανά μπαρ και εστιατόρια, ένα ζυθοποιείο και ιστορικό οινοποιείο. Το Put-in-Bay ανήκει στα καλοκαιρινά σχέδια του Clevelander.

Σχετικά με το νησί:

Το Put-in-Bay είναι το μοναδικό χωριό στο νησί South Bass.

Το νησί, το οποίο φιλοξενεί 128 μόνιμους κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2010, έχει μήκος τριών μιλίων και πλάτος ενός μιλίου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι πληθυσμοί του ουρανού-ρουκετών ως ηπειρωτικοί επισκέπτες και ξενοδοχεία, εστιατόρια και μαρίνοι εργάζονται στο νησί.

Πως θα φτάσετε και γύρω από το Put-in-Bay:

Το South Bass Island είναι προσβάσιμο από το πλοίο Miller's από το Catawba και το Port Clinton και από τα Jet Express 'τζετ τροφοδοτούμενα καταμαράν από το Catawba. Το πλοίο εκτελείται τακτικά από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Το Jet Express λειτουργεί από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο νησί όλο το χρόνο με μικρά αεροσκάφη, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες.

Μόλις στο νησί, υπάρχει ένα λεωφορείο $ 2 από την αποβάθρα στην πόλη ή μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο ή ένα καλάθι γκολφ. Ο περίπατος δεν είναι κακός ούτε, είναι μόνο περίπου 1 1/2 μίλια.

Perry Victory και Διεθνές Μνημόσυνο Ειρήνης:

Το μνημείο Perry μνημονεύει τη νίκη του Commodore Oliver Hazard Perry κατά των Βρετανών στον πόλεμο της Μάχης του 1812 στη λίμνη Erie.

Το μνημείο, ένα εθνικό μνημείο, είναι μια δωρική στήλη 352 ποδών. Από το κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή, μπορείτε να δείτε όλα τα νησιά Lake Erie, την ηπειρωτική χώρα και τον Καναδά.

Οι οινοποιίες και οι ζυθοποιίες:

Όσο μικρό είναι και το νησί, εξακολουθεί να διαθέτει το δικό του ιστορικό οινοποιείο και τη σύγχρονη εταιρεία ζυθοποιίας και την παμπ. Η οινοποιία Heineman, που ανήκει στην οικογένεια από την ίδρυσή της το 1888, παράγει κρασί από αμπελώνες των 50 στρεμμάτων.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο οινοποιείο και να δοκιμάσουν κρασί και χυμό σταφυλιών στην αίθουσα γευσιγνωσίας. Ο μπροστινός χλοοτάπητας κάνει ένα ωραίο έδαφος πικνίκ.

Το Put-in-Bay Brewing Company, που ιδρύθηκε το 1996, παράγει μια ποικιλία από μπύρες, όπως το Lighthouse Lager και το oatmeal stout.

Άλλα αξιοθέατα στο Put-in-Bay:

Άλλα αξιοθέατα του νησιού περιλαμβάνουν το ιστορικό μουσείο Put-in-Bay, ένα vintage ξύλινο καρουσέλ, το μουσείο αυτοκινήτων Antique, το σπίτι πεταλούδας και το Crystal Cave, το σπίτι του μεγαλύτερου καταγεγραμμένου geode.

Οι λάτρεις των σπορ θα απολαύσουν ψάρεμα, βαρκάδα και καγιάκ στη λίμνη Erie καθώς και το γήπεδο γκολφ 9 οπών στην ανατολική πλευρά του South Bass Island. Υπάρχουν αρκετές μικρές παραλίες, αλλά είναι κυρίως βραχώδεις.

Εστιατόρια:

Το Put-in-Bay είναι γνωστό για τα διασκεδαστικά, casual eateries του. Μεταξύ αυτών είναι:

Τα μπαρ:

Το Put-in-Bay ζωντανεύει το βράδυ. Τα καυτά σημεία νύχτας περιλαμβάνουν:

Ξενοδοχεία στο Νησί του Νότιου Μπάσου:

Τα ξενοδοχεία στο South Bass Island περιλαμβάνουν το γραφικό Victorian Park Hotel, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Put-in-Bay και το νέο λιμνοθάλασσα Bayshore Resort 60 δωματίων, το μοναδικό ξενοδοχείο κοντά στο λιμάνι του νησιού. Το νησί είναι επίσης διακεκομμένο με πολλά ιδιωτικά ξενώνες bed and breakfast , έναν γοητευτικό τρόπο για να γνωρίσετε το νησί και τους ανθρώπους του.

Κάμπινγκ στο νησί South Bass:

Το νότιο Bass Island State Park, στην ανατολική πλευρά του νησιού, έχει 135 κάμπινγκ, 10 με ηλεκτρικό, νερό και αγκυροβόλιο. Οι εγκαταστάσεις στο campground περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις ντουζιέρας και τουαλέτας, εκτόξευση βάρκα, καταφύγια πικνίκ και μικρή μικρή παραλία.

Οι κρατήσεις, ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα, γεμίζουν γρήγορα. Καλέστε 1-866-OHIOPARKS για κρατήσεις ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πάρκου Ohio.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Put-in-Bay