Τα 5 καλύτερα μέρη για να τραβήξετε φωτογραφίες στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Η Γέφυρα του Μπρούκλιν δημιουργήθηκε το 1870 από τους αρχιτέκτονες John A. Roebling και Washington Roebling. Βρίσκεται στην πόλη της Νέας Υόρκης , μια από τις παλαιότερες καλωδιωμένες και αναρτημένες γέφυρες στις Ηνωμένες Πολιτείες που συνδέουν το Μπρούκλιν και το Μανχάταν. Περισσότεροι από 4.000 πεζοί και 3.100 ποδηλάτες περνούν καθημερινά τη Γέφυρα του Μπρούκλιν.

Υπό κατασκευή

Για χρόνια, η γέφυρα του Μπρούκλιν υφίσταται βαφή και επισκευή.

Αναμένεται ότι θα υπάρξουν σκαλωσιές και άλλες κατασκευές στη γέφυρα έως το 2022. Παρόλα αυτά, η Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι ένα δημοφιλές σημείο για φωτογραφικές επεμβάσεις τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Παρακάτω είναι πέντε συνιστώμενα μέρη για να τραβήξετε φίλους και οικογένεια για να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες από το τοπίο.

1. Άνθρωποι ενάντια στον ορίζοντα του Μανχάταν

Μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς τοποθεσίες φωτογραφιών στη Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι στην αψίδα του Μπρούκλιν των δύο τεράστιων καμάρες. Οι άνθρωποι μπορούν να τοποθετηθούν στη νοτιοδυτική γωνία στην πλευρά που βρίσκεται πιο κοντά στο άγαλμα της ελευθερίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία του εαυτού τους ή των φίλων τους ενάντια στο απίστευτο παραμυθένιο περιβάλλον των ουρανοξυστών του Μανχάταν. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μια πανοραμική φωτογραφία, ειδικά την ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα.

2. Άνθρωποι ενάντια στο υπόβαθρο μιας καμάρας

Ένα άλλο καλό πλάνο της Γέφυρας του Μπρούκλιν βρίσκεται κάτω από μία από τις δύο καμάρες.

Ωστόσο, μερικές φορές η Γέφυρα του Μπρούκλιν γίνεται τόσο γεμάτη, ότι όσοι είναι έτοιμοι να φωτογραφίσουν μπορεί να μοιράζονται το προσκήνιο με μια ποικιλία τουριστών. Οι φωτογράφοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι είτε να τις Photoshop από τις εικόνες, να σμικρύνουν ή να τους ζητήσουν να μετακινηθούν ευγενικά από τη φωτογραφία.

Αυτό είναι επίσης μια εξαιρετική τοποθεσία για μια όμορφη ομάδα που γυρίστηκε σε ειδικές περιπτώσεις, όπως με ένα νυφικό πάρτι όλα σε σμόκιν και φορέματα.

Άλλες ιδέες ομάδας περιλαμβάνουν τους ποδηλάτες με τα μπλουζάκια τους, τους νοσηλευτές στο νοσοκομειακό τους λευκό και τους ντυμένους με τα κοστούμια αποκριών τους.

3. Μέσα στη γέφυρα, το Harbor Side

Σε μια φωτεινή και ηλιόλουστη μέρα, ένα πρόσωπο που πλαισιώνεται από τον ουρανό, το νερό και τους ουρανοξύστες κάνει για μια υπέροχη βολή. Για όσους μόλις γυρίσουν τοπίο, αυτό είναι επίσης μια πανέμορφη θέα. Είναι καλύτερα να πάρει λίγο προς την πλευρά του Μπρούκλιν, αλλά αντιμετωπίζει το Μανχάταν.

4. Μπροστά από το Ιστορικό Σημείο του Μπρούκλιν

Για όσους θέλουν μια φωτογραφία εναντίον ενός σημείου που λέει "Γέφυρα του Μπρούκλιν," και οι δύο καμάρες έχουν εμφανή σημάδια. Τόσο οι ερασιτέχνες όσο και οι επαγγελματίες φωτογράφοι τείνουν να συρρέουν στην Washington Street του DUMBO για να τραβήξουν φωτογραφίες όπως αυτό, όπως είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία.

5. Άγαλμα της Ελευθερίας και του Skyline

Το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι πολύ μακριά, γι 'αυτό είναι δύσκολο να αποκτήσετε ένα καλό κοντινό πλάνο ενός προσώπου, εκτός από μια καλή βολή της Lady Liberty. Ωστόσο, όσοι διαθέτουν ένα μεγάλο τηλεφακό ή ένα ζουμ μπορούν να αποκομίσουν αξιοπρεπείς φωτογραφίες από το άγαλμα της ελευθερίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βολές των σκαφών και των φορτηγίδων, τη Γέφυρα του Μανχάταν, το Empire State Building και το μικρό κτίριο της Chrysler .