Ένας οδηγός για την επίσκεψη στο Σικάγο τον Μάρτιο

Πόσο άνεμος μπορείτε να περιμένετε στην αιώνια πόλη;

Ο Μάρτιος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε την Windy City. Με τις χειμερινές κρυολογήματα να αρχίζουν να υποχωρούν, είναι η εποχή που οι ντόπιοι σταματούν να παίζουν αδρανώς και ξεκινούν να απομακρύνονται ξανά.

Εκτός από τις καιρικές συνθήκες, τι άλλο παρακινεί τους περισσότερους ανθρώπους να συσκευάσουν τα κοινωνικά τους ημερολόγια και πάλι είναι ο ερχομός της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου . Ενώ οι αργίες πέφτουν στις 17 Μαρτίου, γιορτάζεται στο Σικάγο για περίπου δύο εβδομάδες, ξεκινώντας με την περίφημη βαφή του ποταμού Σικάγο - τι άλλο - σμαραγδένιο πράσινο κάθε χρόνο.

Με δύο παρελάσεις, την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου και την Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου της Νότιας πλευράς , ο εορτασμός του προστάτη της Ιρλανδίας είναι απίστευτα δημοφιλής, οπότε πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να οδηγήσει σε διογκωμένες τιμές ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς και μεγάλες crowding σε όλη την πόλη, και ειδικά στο κέντρο της πόλης.

Αν σκοπεύετε να παρακάμπτετε τις γιορτές του Αγίου Πατρικίου, υπάρχουν πολλά άλλα αξιοσημείωτα γεγονότα που συμβαίνουν στο Σικάγο αυτό το μήνα, όπως το Chicagoland Flower and Garden Show, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γενεύης και το Φεστιβάλ Καλών Τροφίμων. Είναι επίσης εθνικός μήνας μανέστρα, και δεν υπάρχει έλλειψη μεγάλων μπολ ramen στην πόλη .

Έτσι, ανεξάρτητα από το τι σας φέρνει στο Σικάγο στις αρχές της άνοιξης, εδώ πρέπει να ξέρετε πριν πάτε.

Μέσες θερμοκρασίες στο Σικάγο τον Μάρτιο

• Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 45 ° F (7 ° C)

• Μέση Χαμηλή Θερμοκρασία: 28 ° F (-2 ° C)

• Μέση Βροχόπτωση: 2,7 "

• Μέση Χιονόπτωση: 7,0 "

Τι να φοράτε στο Σικάγο τον Μάρτιο

Ενώ είναι πιο ήπιοι από τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, οι θερμοκρασίες του Μαρτίου μπορεί να είναι εντελώς κρύες. Τα στρώματα συσκευασίας των χειμωνιάτικων ενδυμάτων είναι σίγουρα απαραίτητη, αλλά θα πρέπει να φέρετε και μερικά κοντομάνικα πουκάμισα σε περίπτωση ζεστού καιρού. Ένα κασκόλ, καπέλο, γάντια, ζεστό χειμωνιάτικο παλτό είναι απαραίτητο.

Άνετα παπούτσια για περπάτημα απαιτούνται επίσης για να εξερευνήσετε την πόλη, αλλά μην ανησυχείτε αν ξεχάσετε μερικά βασικά στοιχεία καθώς τα εμπορικά κέντρα της περιοχής Chicagoland έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη διαμονή σας ευχάριστη.

Δημοφιλή γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από το Σικάγο τον Μάρτιο