Επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του Σικάγο: Βρύση του Μπάκιγχαμ

Εν συντομία:

Άνοιξε στις 26 Μαΐου 1927, η Βρύση του Μπάκιγχαμ είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Windy City. Αναμφισβήτητα ανταγωνίζεται τον Willis Tower ως το πιο διάσημο ορόσημο του Σικάγου.

Που:

Το Columbus Drive και το Congress Parkway στο Grant Park

Να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Είτε η νότια γραμμή CTA λεωφορείων # 146 ή # 147 στο Κογκρέσο και το Μίτσιγκαν, περπατήστε .3 μίλια ανατολικά σε συντριβάνι.

Οδήγηση από το κέντρο:

Lake Shore Drive (ΗΠΑ 41) νότια προς τον Τζάκσον, δεξιά στον Τζάκσον προς Κολόμπους.

Αριστερά στον Κολόμβο στη βρύση.

Χώρος στάθμευσης στη Βρύση του Μπάκιγχαμ:

Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης με μετρητές, αλλά το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ακολουθήσετε τις πινακίδες στην περιοχή στο υπόγειο γκαράζ του Grant Park στο Monroe και το Columbus.

Η ώρα της βρύσης του Μπάκιγχαμ:

Η βρύση τρέχει από τις 8 π.μ. έως τις 11 το πρωί καθημερινά, από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, ανάλογα με τον καιρό.

Εμφανίσεις Νεροτσουλήθρων:

Για 20 λεπτά που ξεκινούν κάθε ώρα την ώρα, το σιντριβάνι διαθέτει μεγάλη οθόνη νερού και το κεντρικό τζετ ψεκάζει 150 πόδια στον αέρα.

Σιντριβάνι:

Ξεκινώντας από το σούρουπο, η οθόνη νερού συνοδεύεται από μια μεγάλη πολύχρωμη προβολή φωτός και μουσικής.

Σχετικά με τη Βρύση του Μπάκιγχαμ:

Δωρεά στην πόλη από την Kate Buckingham, η σιντριβάνι του Μπάκιγχαμ του Σικάγο είναι το κεντρικό σημείο της πόλης κατά μήκος της ακτής της λίμνης Μίτσιγκαν και είναι ένα δημοφιλές σημείο προορισμού τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους.

Κατασκευασμένο από πανέμορφο ροζ μάρμαρο της Γεωργίας, η πραγματική έλξη του σιντριβανιού είναι το νερό, το φως και η μουσική παράσταση που λαμβάνει χώρα κάθε ώρα.

Έλεγχος από έναν υπολογιστή στην υπόγεια αίθουσα αντλίας, είναι μια εκθαμβωτική οθόνη που κάνει για μια φανταστική ευκαιρία φωτογραφίας και μια τέλεια εικόνα φόντου, γι 'αυτό αναπόφευκτα θα δείτε ένα γάμο που έχει πορτρέτα που τραβήχτηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του ήπιου καιρού.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε τη λίστα μου με τις ιστορίες της Κρήτης του Μπάκιγχαμ .

Ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη του Μπάκιγχαμ

Chicago Athletic Association Hotel : Το ξενοδοχείο άνοιξε αρχικά το 1890 ως αποκλειστικό club για άνδρες, αλλά στη νέα του ζωή λειτουργεί ως ξενοδοχείο για τον τρόπο ζωής που ταιριάζει στους άνδρες και τις γυναίκες με ψηλά τακούνια. Διαθέτει 241 δωμάτια, έξι εστιατόρια και αίθουσες ψυχαγωγίας, αίθουσα διαδραστικών παιχνιδιών, χώρο εκδηλώσεων 17.000 τετραγωνικών ποδιών, γυμναστήριο όλο το 24ωρο, μαζικές αίθουσες χορού και εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ εσωτερικού χώρου.

Το Embassy Suites Chicago Lakefront Hotel βρίσκεται στην νοτιοανατολική γωνία της συνοικίας Streeterville του Σικάγου, και αποτελεί μέρος του River East Center, ένα συγκρότημα πολυτελών συγκυριαρχιών, μια πολυτελή αίθουσα μπόουλινγκ / lounge, ένα εστιατόριο και μια ταινία 21 ιντσών θέατρο. Αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική για τους τουρίστες, καθώς το ξενοδοχείο απέχει 0,5 χλμ. Από την προβλήτα Navy Pier , το ψώνια του Michigan Avenue , την περιοχή ψυχαγωγίας River North και τη λίμνη.

Hilton Chicago : Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Grant Park και κάτω από το Millennium Park , το Hilton Chicago είναι ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα ξενοδοχεία του Windy City. Άνοιξε το 1927 και έχει φιλοξενήσει κάθε πρόεδρο από το ντεμπούτο του. Είναι επίσης το τρίτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στο Σικάγο.

Loews Chicago Hotel : Το Loews Chicago Hotel βρίσκεται στην αριστοκρατική, καλοδιατηρημένη συνοικία Streeterville, στους πρώτους 14 ορόφους ενός ολοκαίνουργιου, 52όροφο πύργου. Διαθέτει πολλές ανέσεις για τους ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες, από τις ευρύχωρες αίθουσες συσκέψεων και την εκπληκτική θέα στην πόλη προς την αγροτική κοινωνία - ένα πρωτότυπο πρωινό της Αργεντινής από τον πρωταθλητή Jose Garces του Iron Chef .

Πού να πάρετε ένα μπουκιά για να φάει κοντά στο Βουνγκ του Μπάκιγχαμ

Acanto . Το φαγητό με ιταλικό φαγητό είναι δίπλα στο The Gage και ειδικεύεται στη κουζίνα της νότιας Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένων χειροποίητων ζυμαρικών, πίτσας από πέτρινο φούρνο και χειροποίητα υλικά. Είναι ακριβώς απέναντι από το Millennium Park και λιγότερο από ένα τετράγωνο μακριά από το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου . 18 S. Michigan Ave., 312-578-0763

Σικάγο Athletic Association Hotel εστιατόρια .

Τα μεγαλύτερα κτίρια στο ξενοδοχείο, τα οποία έχουν θέα στο Millennium Park, είναι τα εστιατόρια και τα εστιατόρια του Cindy's , ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο και ένα μπαρ που θυμίζει μια παραλιακή κατοικία των Great Lakes και το γκουρμέ burger shop Shake Shack , Danny Meyer, είναι δύο από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια. 2 S. Michigan Ave.

Επτά Λιοντάρια . Σημειωμένος κύριος sommelier Alpana Singh ανοίγει το δεύτερο εστιατόριο του Σικάγου, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης σε κοντινή απόσταση από το Art Institute του Σικάγου και το Millennium Park. Το clubby εστιατόριο προσφέρει ένα μενού ενημερωμένων ρετρό ναύλο σε συνδυασμό με το κρασί. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό πρόχειρο μενού για το πλήθος του θεάτρου που σερβίρεται από τις 4:30 έως τις 6 μ.μ. Είναι $ 39 για τρία μαθήματα και περιλαμβάνει μια σούπα ημέρας και ένα επιδόρπιο. 130 S. Michigan Ave., 312-880-0130

Tesori . Δίπλα στο Συμφωνικό Κέντρο του Σικάγου, το ιταλικό εστιατοριο ειδικεύεται στα ζυμαρικά, τις πίτσες και τα αρτοσκευάσματα που γίνονται από το μηδέν. Είναι ένας δημοφιλής προορισμός πριν και μετά από συναυλίες, ενώ το μπροστινό lounge δωμάτιο χρησιμεύει ως μια ωραία επιλογή για τους εργάτες Loop. 65 Ε. Adams St., 312-786-9911

- Εκδόθηκε από την Audarshia Townsend