Οδηγός για την επίσκεψη στο Σικάγο σε έναν προϋπολογισμό

Το Σικάγο είναι μια πόλη παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει πολλά για τον ταξιδιώτη του προϋπολογισμού. Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Σικάγο με προϋπολογισμό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σας πάρει γύρω από αυτή τη δημοφιλή πόλη χωρίς να καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας. Όπως και με τα περισσότερα τουριστικά meccas, το Σικάγο προσφέρει πολλούς εύκολους τρόπους να πληρώσετε το κορυφαίο δολάριο για πράγματα που δεν θα ενισχύσουν πραγματικά την εμπειρία σας.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Σικάγο χειμώνες μπορεί να συσκευάσει ένα ισχυρό ένα-δύο γροθιά από βαθιά χιόνι και παγωμένους ανέμους, έτσι συσκευασία αναλόγως.

Οι εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα είναι δημοφιλείς στους αγοραστές της λεωφόρου Michigan. Να γνωρίζετε τις ημερομηνίες των φεστιβάλ και των εκδηλώσεων της πόλης, καθώς μπορεί να προκύψουν λιγότερα δωμάτια και υψηλότερες τιμές. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων. Τα καλοκαίρια είναι ήπια αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις πολλές μέρες με έντονη θερμότητα και υγρασία. Η νωρίς το φθινόπωρο μπορεί να είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για μια επίσκεψη. Οι θερμοκρασίες είναι άνετες και η ηλιοφάνεια είναι άφθονη.

Που να φάω

Οι αθλητικοί μύθοι Mike Ditka και οι καθυστερημένοι Harry Caray συνδέονται με εξαιρετικά εστιατόρια στην Windy City. Ούτε είναι μια προσφορά "προϋπολογισμού", αλλά προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στο Σικάγο, αν θέλετε να επενδύσετε τα επιπλέον χρήματα. Μια άλλη μεγάλη παράδοση είναι η πίτσα σε βαθύ πιάτο σικάγου. Προειδοποιείτε: ένα ή δύο κομμάτια από βαθιά πιάτα μπορούν να γεμίσουν πολύ. Πηγαίνετε σε μέγεθος μικρότερο από την πίτσα που θα παραγγείλατε στο σπίτι.

Ο Open Table είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στο Chicagoland, όπου περισσότερα από 10.000 εστιατόρια παρέχουν μενού και κράτηση πρόσβασης με μερικά μόνο κλικ.

Μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις για το καλό φαγητό κατά τη διάρκεια του Σικάγο Εστιατόριο Εβδομάδα κάθε Φεβρουάριο.

Η περιοχή του βρόχου προσφέρει πολλά φθηνά μέρη γρήγορου φαγητού όπου οι τιμές θα είναι υψηλότερες από αυτές που πληρώνετε στο σπίτι, αλλά παρόλα αυτά είναι προσιτές. Οι εργαζόμενοι στο γραφείο μπερδεύουν αυτά τα μικρά εστιατόρια κατά το μεσημέρι, επομένως σχεδιάζετε ανάλογα.

Τριγυρίζω

Το Σικάγο προσφέρει ένα από τα καλύτερα συστήματα μαζικής διαμετακόμισης της Αμερικής, με υπόγειους σιδηρόδρομους στην περιοχή Loop ή στο κέντρο της πόλης, υπερυψωμένα τρένα (οι ντόπιοι τους αποκαλούν "El") και λεωφορεία. Οι γραμμές εξυπηρετούν και τα δύο αεροδρόμια O'Hare και Midway και είναι πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια ταξί. Πολλά δωρεάν λεωφορεία λειτουργούν κατά μήκος της λεωφόρου Michigan. Παρόλο που δεν υπάρχει ναύλος, είναι συνηθισμένο και ευγενικό να ανατρέπετε τους οδηγούς. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς τείνουν να λειτουργούν σε ένα σύστημα ακτίνων από το κέντρο της πόλης σε διάφορες προαστιακές πόλεις. Αν ταξιδεύετε από προάστιο σε προάστιο στο Σικάγο, είναι πιθανό να χρειαστείτε είτε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης είτε μια υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πάρκο το αυτοκίνητό σας και να το ξεχάσετε. Η οδήγηση από έλξη προς προσέλκυση στο Loop δεν συνιστάται. Κάθε στάση στάθμευσης μπορεί να κοστίσει $ 20 δολάρια ή περισσότερο, και μετρημένες θέσεις κατά μήκος του δρόμου μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Το μεγάλο γκαράζ Millennium στο Columbus και το Monroe (Grant Park περιοχή) προσφέρει ημερήσιες τιμές που είναι συχνά χαμηλότερες από όσα χρεώνονται τα ξενοδοχεία για ολονύκτια στάθμευση και η περιοχή είναι καλά περιπολίες.

Που να μείνω

Η λεωφόρος Michigan προσφέρει εξαιρετικά καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία παγκόσμιας κλάσης και δωρεάν λεωφορεία για να μεταφέρετε ανάμεσα σε αξιοθέατα. Οι τιμές των ξενοδοχείων εδώ τείνουν να είναι υψηλές, αλλά οι τιμές Priceline και άλλες εκπτωτικές υπηρεσίες στο Διαδίκτυο εμφανίζονται συχνά καλές προσφορές, αν και ένα μπλοκ ή δύο από το κύριο drag.

Ευκαιρίες εμφανίζονται επίσης για τα δωμάτια ξενοδοχείων κοντά στο αεροδρόμιο O'Hare , αλλά θυμάται μεταφέρει στο κέντρο της πόλης μπορεί να είναι μια ώρα ή περισσότερο κατά καιρούς. Η Airbnb.com καταγράφει μια μέση νυχτερινή τιμή $ 122 στο Σικάγο, αλλά μια πρόσφατη αναζήτηση εμφάνισε 75 ακίνητα για λιγότερο από $ 40 / νύχτα. Βεβαιωθείτε ότι το εύρημα σας είναι σχετικά κοντά στις στάσεις των δημόσιων συγκοινωνιών. Αν θέλετε να γευτείτε, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που προσφέρει καλή αξία είναι το James Chicago στο 55 Οντάριο.

Περάσει

Δύο περάσματα παίρνουν μεγάλη προσοχή από τους επισκέπτες του Σικάγο. Το CityPass και το GO Card Chicago προσφέρουν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να ωφελήσουν τον προγραμματισμό της διαδρομής σας.

Το CityPass προσφέρει είσοδο σε έξι αξιοθέατα του Σικάγου για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 3-11 ετών. Ισχύει για εννέα ημέρες από την πρώτη χρήση.

Το Go Chicago Card αγοράζεται πριν από το ταξίδι σας και στη συνέχεια ενεργοποιείται κατά την πρώτη χρήση.

Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες μιας έως επτά ημερών για δωρεάν είσοδο σε δεκάδες τοπικά αξιοθέατα. Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας προτού σκεφθείτε μια αγορά Go Chicago για να διαπιστώσετε αν η επένδυση θα σας εξοικονομήσει χρήματα για εισόδους. Μερικές φορές, θα το κάνει.

Ψυχαγωγία

Το Lounge της Rosa στη βόρεια πλευρά είναι διάσημο για τζαζ, αλλά υπάρχουν και πολλά κλαμπ που προσφέρουν το ίδιο. Το Σικάγο έχει μια ζωντανή κοινότητα θεάτρου, με πολλές εμφανίσεις ποιότητας Broadway στην πόλη ανά πάσα στιγμή. Ο δεύτερος θίασος ήταν ένας χώρος εκκίνησης για μερικές από τις μεγαλύτερες πράξεις κωμωδίας του έθνους.

Ελέγξτε θέατρο και μουσικές παραστάσεις στο Northwestern University. Το NU έχει ένα από τα κορυφαία πανεπιστημιακά προγράμματα θεάτρου του έθνους. Τα εισιτήρια κοστίζουν ένα κλάσμα των τιμών στο κέντρο της πόλης. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Evanston, περίπου 12 μίλια βόρεια του Loop. Στην κόκκινη γραμμή El βόρειο άκρο (Howard), αλλάξτε τη μοβ γραμμή. Εάν δεν θέλετε να πάτε μέχρι το Evanston, το Northwestern έχει συνδέσεις με το θέατρο γυαλιού στο Water Tower Works κατά μήκος της λεωφόρου N. Michigan. Οι τιμές των εισιτηρίων για τις κανονικές έδρες είναι περίπου 40 δολάρια.

Το Σικάγο είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη με εκατοντάδες εθνοτικές ομάδες. Οι έποικοι από πολλά έθνη έκαναν την πόλη σπουδαία και είναι δυνατόν να κοιτάξετε και να ορκίζεστε ότι είστε στη Βαρσοβία, στο Πεκίνο, στη Στοκχόλμη ή σε κάποια άλλη μακρινή πόλη. Ψάξτε για τα φεστιβάλ δρόμου και δοκιμάστε τα τρόφιμα!

Έξοδα έλξης

Ψάχνετε για την καλύτερη θέα στο κέντρο του Σικάγο; Ίσως να έχετε ολοκληρώσει τη συζήτηση στο Willis Tower εναντίον John Hancock Center. Το Willis Tower (παλαιότερα γνωστό ως Sears Tower) είναι ψηλότερο και προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και τα προάστια τη νύχτα. Έχει επίσης το Skydeck, ένα πλέγμα από πλεξιγκλάς που δίνει την αίσθηση του περπατήματος χωρίς υποστήριξη πάνω από τον δρόμο κάτω. Αλλά πολλοί προτιμούν την άποψη για το Hancock ("Big John"), λόγω της εγγύτητάς του με τη λίμνη Μίτσιγκαν. Θα δείτε περισσότερες ακτογραμμές. Το κόστος είναι περίπου το ίδιο.

Εκπτώσεις για τη Μεγάλη Αμερική είναι δυνατές αν εκτυπώσετε εισιτήρια ή περάσματα Six Flags προτού φύγετε από το σπίτι σας. Το πάρκο είναι αρκετά μακριά (45 μίλια) από το κέντρο της πόλης Gurnee, περίπου στο μισό δρόμο μεταξύ Σικάγο και Μιλγουόκι.

Είτε είστε fan του μπέιζμπολ είτε όχι, είναι σημαντικό να γνωρίσετε το εικονικό Wrigley Field. Τα εισιτήρια δεν είναι πάντα εύκολο να πάρουν για ένα παιχνίδι Cubs του Σικάγου, ειδικά από τη διάσπαση της σεζόν παγκόσμιου πρωταθλήματος το 2016. Αλλά η εμπειρία αξίζει μια μικρή πρόσθετη δαπάνη. Πάρτε εκεί νωρίς για να παρακολουθήσετε πρακτική batting χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν οι τιμές δεν είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ελέγξτε το StubHub για ευκαιρίες, ειδικά την τελευταία στιγμή.

Chicago Parks

Το Millennium Park στη λίμνη ήταν κάποτε μια βρώμικη αυλή, αλλά οι υπεύθυνοι σχεδιασμού και φιλανθρωπίας την μεταμόρφωσαν σε μία από τις καλύτερες αστικές παιδικές χαρές της Αμερικής, κάτι που ορισμένοι καλούν μπροστά στο σαλόνι του Σικάγου. Συναυλίες και φεστιβάλ είναι άφθονα εδώ, αλλά αξίζει τον περίπατο ακόμα και αν δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μην χάσετε τη λίμνη του Μπάκιγχαμ. Το πάρκο της πόλης είναι ένα από τα πιο εκτεταμένα μεταξύ των μεγάλων πόλεων του κόσμου.

Οι δραστηριότητες του πάρκου τείνουν να είναι πολύ φιλικές προς τον προϋπολογισμό και μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή smartphone που θα περιγράφει λεπτομερώς τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε διάφορα πάρκα του Σικάγου. Αναζήτηση στο κατάστημα εφαρμογών για το "My Chi Parks".