Μήνας του Μέλιτος των Βερμούδων

από την Susan Breslow Sardone

Ένας κορυφαίος προορισμός μήνα του μέλιτος για γενιές, η Βερμούδα είναι ίσως το πιο χαλαρωτικό σημείο που θα μπορούσατε να επιλέξετε για τις πρώτες διακοπές σας, όπως ο κ. Και η κ. Η θρυλική ροζ άμμο της χώρας, το ανθισμένο τοπίο, τα καταγάλανα νερά και οι ροζ σε σκόνη παραλίες απέχουν μόλις 600 μίλια από την ακτή της Βόρειας Καρολίνας.

Πάρα πολύ βόρεια για να θεωρηθεί μέρος της Καραϊβικής, η Βερμούδα αποτελείται από περισσότερα από 150 μικρά νησιά και νησίδες στον Ατλαντικό.

Οι δέκα μεγαλύτεροι συνδέονται με διαδρόμους και γέφυρες για να δημιουργήσουν μια ηπειρωτική περιοχή περίπου 21 τετραγωνικών μιλίων.

"Το πνεύμα του τόπου είναι γαλήνη, ανάπαυση, ικανοποίηση, ηρεμία".
- Μαρκ Τουαίην

Η εποχή της παραλίας είναι από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, με τις θερμοκρασίες τη μέρα στη δεκαετία του '80 και τις βραδινές θερμοκρασίες στη δεκαετία του '70. Από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, η θερμοκρασία είναι ως επί το πλείστον 60s και 70s. Πολύ δροσερό για την παραλία, αλλά εξαιρετικό για ένα μήνα του μέλιτος που περιλαμβάνει τένις, γκολφ και βάλτε-γύρω.

Στην πραγματικότητα, οι Βερμούδες διαθέτουν περισσότερα γήπεδα γκολφ ανά τετραγωνικό μίλι από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Αν το τένις είναι το παιχνίδι σας, θα βρείτε επίσης πολλές ευκαιρίες για παιχνίδι. Και δεδομένου ότι πρόκειται για ένα νησιωτικό έθνος, ακριβώς για όλα όσα θέλετε να κάνετε μέσα, πάνω και κάτω από το νερό, μπορείτε να κάνετε εδώ.

Προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον, απαγορεύεται η ενοικίαση αυτοκινήτων - έτσι τα μοτοποδήλατα είναι η προτιμώμενη μορφή μεταφοράς και οι περισσότεροι επισκέπτες τους χρησιμοποιούν ή ταξί για να περιηγηθούν στις όμορφες λωρίδες.

Σχεδόν όλοι επισκέπτονται το αξιοθέατο στο Χάμιλτον, την πρωτεύουσα, όπου οι αξιωματικοί που φορούν κοντομάνικες μπέρμουντες κατευθύνουν τα κρουαζιερόπλοια και τα κρουαζιερόπλοια. Θα βρείτε στοιχεία των βρετανικών ριζών της Βερμούδας παντού. Τα καταστήματα της Front Street παρέχουν πορσελάνη, κρύσταλλο, αρώματα, δερμάτινα είδη, ρολόγια, κοσμήματα και άλλα σε τιμές χωρίς δασμούς.

Ειδικά καταστήματα ξεχειλίζουν με αγγλικά και σκωτσέζικα ταμειακά και μάλλινα. Και αν θέλατε ποτέ μια kilt μήκους δαπέδου - ή να ταιριάζει με την δική της και την δική της - αυτό είναι το μέρος για να τα βρείτε.

Πού να μείνετε στις Βερμούδες

Επιλέξτε από μεγάλα ή μικρά ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες ή διαμερίσματα. Αυτά είναι τα αγαπημένα με νεόνυμφους και άλλα ζευγάρια:

Λόγο προειδοποίησης

Εάν είστε το είδος του ζευγαριού που του αρέσει να παίζει όλη μέρα και πάρτι όλη τη νύχτα, οι Βερμούδες μπορεί να μην είναι για σας. Είναι ένα ήσυχο, πλούσιο, συντηρητικό νησί. Κάποιοι μπορεί να το αποκαλούν θαμπό. άλλοι θα το χαρακτηρίζουν ως ειρηνικό - όλα εξαρτώνται από αυτό που σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν καζίνο και υπάρχει μικρή νυχτερινή ζωή για να μιλήσουμε. Κατά συνέπεια, αυτό κάνει το φαγητό έξω από το επίκεντρο μιας βραδιάς. Οι λίστες και οι κριτικές του Fodor σε διάφορα τοπικά εστιατόρια. αν επισκέπτεστε σε περίοδο αιχμής, κάνετε κρατήσεις πριν φύγετε από το σπίτι σας. Ενώ υπάρχουν κάποιες μπάρες και κλαμπ που διασκορπίζονται γύρω από τις ενορίες, περισσότερα από τα "action" λαμβάνουν χώρα στα ξαπλώστρες του ξενοδοχείου, τα οποία μπορεί να είναι θλιβερά μέρη με άσχημη μουσική. Καλύτερα να πάρετε νωρίς το κρεβάτι και να κάνετε τη δική σας διασκέδαση.

Γαμήλιες Προορισμοί Βερμούδων

] Εάν σκέφτεστε να παντρευτείτε στις Βερμούδες, θα θέλετε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες πριν φτάσετε - συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η ανακοίνωση του γάμου σας πρέπει να δημοσιευθεί σε δύο τοπικές εφημερίδες πριν από τον γάμο.

Ζητήστε βοήθεια από τον συντονιστή γάμου του ξενοδοχείου σας, ο οποίος μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να είναι πραγματικά δυνατό να χειριστείτε όλες τις ρυθμίσεις από εκατοντάδες (ή χιλιάδες) μίλια μακριά.

Top Ten Destinations Honeymoon
Καλύτερα νησιά της Καραϊβικής για μήνα του μέλιτος