Το Graham Georgetown - ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον

Το Graham Georgetown (πρώην Hotel Monticello) είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του Τζορτζτάουν και ανακαινίστηκε και ανακατασκευάστηκε τον Απρίλιο του 2013. Ο εφευρέτης τηλεφώνου του 19ου αιώνα Alexander Graham Bell ενέπνευσε το καινούριο ντιζάιν του ξενοδοχείου που συνδυάζει την παλιά και νέα για να προσφέρει στους επισκέπτες μια εκλεπτυσμένη εμπειρία. Η προσθήκη δύο ολοκαίνουρια χώρων εστίασης περιλαμβάνει ένα κομψό νέο εστιατόριο και ένα κοκτέιλ lounge και ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην Ουάσιγκτον DC.



Διεύθυνση
1075 Thomas Jefferson Street NW
Ουάσιγκτον
(202) 337-0900
Διαβάστε κριτικές για ταξιδιώτες και ελέγξτε τιμές για TripAdvisor

Το Graham Georgetown βρίσκεται ακριβώς έξω από την οδό M, ανάμεσα στους δρόμους 30 και 31. Δείτε το χάρτη του Τζορτζτάουν.

Εστιατόρια και κοκτέιλ σαλόνια

Το AGB - που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το λόμπι, το εστιατόριο και το σαλόνι είναι 1.000 τετραγωνικά πόδια με 48 θέσεις (60+). Ανοιχτό για πρωινό και δείπνο καθημερινά Δευτέρα - Κυριακή 6:30 π.μ. - 10:30 μ.μ.

Το Αστεροσκοπείο - Το σαλόνι στον τελευταίο όροφο των 3000 τετραγωνικών ποδιών έχει 80 θέσεις (μπορεί να φιλοξενήσει 149 άτομα) και προσφέρει πανοραμική θέα στην Ουάσιγκτον DC - το Κέντρο Τέχνης John F. Kennedy, το μνημείο της Ουάσινγκτον, ιστορικό Georgetown, καθώς και μια άποψη του ορίζοντα Rosslyn. Ανοιχτή Δευτέρα - Πέμπτη 4 μ.μ. - Παρασκευή, Παρασκευή 2 μ.μ. - 2 π.μ., Σάββατο 11 π.μ. - 2 π.μ. και Κυριακή 11 π.μ. - μεσάνυχτα.

Το Alex - Το φιλόξενο κοκτέιλ lounge διαθέτει μια ζεστή, μοντέρνα συστροφή στην αισθητική του Steam-Punk στις αρχές του 20ού αιώνα.

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια εγκατάσταση οροφής με σωλήνα ορειχάλκινου, που περιλαμβάνει κρυστάλλινα φωτιστικά κρυστάλλινα, καθίσματα πολλαπλών κλινών και πολυτελή υφάσματα και κουρτίνες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής δημιουργώντας οικεία χώρους για τους επισκέπτες. Ενώ το μενού Alex θα προσφέρει πρωινό και βράδια μικρές πλάκες, το σαλόνι θα ειδικεύεται στην προσφορά εξαιρετικά φανταστικά κοκτέιλ σκάφη, εκλεκτά παρασκευάσματα αλκοολούχων ποτών και εκλεκτά κρασιά.



Όλες οι τραπεζαρίες είναι διαθέσιμες για ενοικίαση για ιδιωτικές εκδηλώσεις, γάμους, φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση.

Ξενώνες

Το Graham Georgetown διαθέτει 57 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 30, 450 + τετραγωνικών ποδιών, σουίτες καταλύματα - όλα διακοσμημένα με χρωματικές τόνους και ζεστή, μοντέρνα επίπλωση. Στα υπερμεγέθικα μπάνια, οι επισκέπτες απολαμβάνουν κλασικό φωτισμό ανάμεσα σε διακοσμητικά μωσαϊκά λευκού μαρμάρου και πέτρας. Μαύρα ματαιοδοξία από ξύλο, ωραία προϊόντα Bvlgari και βελούδινα ρούχα και παντόφλες ολοκληρώνουν την εμπειρία του spa. Άλλα χαρακτηριστικά του δωματίου περιλαμβάνουν: πολυτελή κλινοσκεπάσματα από την Liddell Ireland, κέντρα αναψυχής στο δωμάτιο και χρηματοκιβώτια στο δωμάτιο. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση Plasma HDTV με premium καλωδιακά κανάλια και ραδιόφωνο CD / στερεοφωνικό / ρολόι με σύνδεση MP3. Διατίθεται επίσης δωρεάν Wi-Fi και υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet υψηλής ταχύτητας και ταινίες pay-per-view.

Πρόσθετες παροχές

Ιστοσελίδα: www.thegrahamgeorgetown.com

Συγκρίνετε τιμές με όλα τα ξενοδοχεία της Washington DC

Διαβάστε περισσότερα για το Georgetown