Πώς να βρείτε ένα διαμέρισμα στην Ουάσιγκτον, DC

Διαμέρισμα Κυνήγι Συμβουλές και πόροι για την περιφέρεια της Κολούμπια

Η εύρεση του σωστού διαμερίσματος για να καλέσετε στο σπίτι μπορεί να είναι πρόκληση στην Ουάσιγκτον, DC Η πρωτεύουσα είναι ένα από τα πιο ακριβά μέρη για να ζήσει στο έθνος και πολλές περιοχές της πόλης αλλάζουν γρήγορα. Μια μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα ακίνητα διατίθενται από μονόκλινα στο τρίκλινα διαμερίσματα ή ρετιρέ. Ακολουθεί ένας οδηγός για τα βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και μερικούς πόρους για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε ένα διαμέρισμα στην Ουάσιγκτον, DC

Βήματα για να ακολουθήσετε κατά τον προγραμματισμό της αναζήτησης διαμερίσματός σας

  1. Υπολογίστε τα μηνιαία σας έξοδα. Προσδιορίστε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά (καθορίστε ένα μέγιστο ποσό ενοικίου)
  2. Αποφασίστε πόσα υπνοδωμάτια χρειάζεστε. Θα ζείτε μόνοι ή θα βρείτε ένα συγκάτοικο; (δείτε πόρους συγκάτοικος παρακάτω)
  3. Κάντε μια λίστα με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά διαμερισμάτων. Προσδιορίστε τις προτεραιότητες και αποφασίστε ποιοι παράγοντες είναι πιο σημαντικοί για εσάς. Σκέψου τα ακόλουθα:
    • Προσιτότητα
    • Απαιτήσεις χώρου
    • Παροχές (πισίνα, υπηρεσία θυρωρού, γυμναστήριο, πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες, εγκαταστάσεις πλυντηρίου, κ.λπ.)
    • Γειτνίαση με καταστήματα, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης
    • Διαθεσιμότητα μεταφοράς
    • Πάρκινγκ (πάρκινγκ στο δρόμο ή γκαράζ;)
    • Στυλ αρχιτεκτονικής (παλαιότερη γειτονιά ή νεότερη ανάπτυξη;)
    • Εγκλήματα και ασφάλεια
    • Επίπεδο θορύβου (κυκλοφορία, νυχτερινή ζωή;)
    • Εμπλοκή της κοινότητας
    • Σχολεία
    • Φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα
  1. Μάθετε για τις γειτονιές της Ουάσιγκτον. Περπατήστε στις περιοχές της πόλης που σκέφτεστε. Σημειώστε την κατάσταση του ακινήτου, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων και των πεζοδρομίων. Σημειώστε το είδος των ατόμων που ζουν στην περιοχή και να αποφασίσετε εάν θα αισθανόσαστε άνετα εκεί που ζείτε. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό σε διαφορετικές ώρες της ημέρας για να πάρετε μια αίσθηση της περιοχής. Μιλήστε με φίλους και γνωστούς για τη γειτονιά. Ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία του εγκλήματος online

    Δημοφιλείς γειτονιές για ενοικιάσεις διαμερισμάτων: Adams Morgan , Chinatown, πλατεία Mount Vernon, Foggy Bottom, Τζορτζτάουν, Κύκλος Dupont , Κολούμπια Γκίβερς , Γυμναίο Κάτω, Βαν Νες, Κλίβελαντ Παρκ, Γούντλεϊ Παρκ, Γκλόβερ Παρκ, Λόγκαν Κύκλος , Σόου, Τενλετάουν, U Street , Woodley Park, NoMa, πρωτεύουσα του ποταμού Capitol , Ναυτικό Ναυπηγείο .
  2. Αναζήτηση online διαθέσιμων διαμερισμάτων. (Βλ. Πόροι παρακάτω). Κάντε ένα ραντεβού και ρωτήστε πολλές ερωτήσεις. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε τη διαδικασία!

Ουάσιγκτον, DC Πόροι διαμερισμάτων

Washington Post - www.washingtonpost.com/rentals
Παρουσίαση διαμερίσματος - www.apartmentshowcase.com
Για ενοικίαση - www.forrent.com
DC Urban Turf - www.dc.urbanturf.com
Zillow - www.zillow.com/washington-dc/rent
Urban Igloo - www.urbanigloo.com
4 τοίχους στο DC - www.4wallsindc.com
Trulia DC Ενοικιάσεις - www.trulia.com

Υπηρεσίες Matchmate Match

Συγκατοίκηση Express - www.Roommateexpress.com
Easy Roommate - www.easyroommate.com
Roomates.com - www.roommates.com
Sublet.com - www.Sublet.com
Συγκάτοικοι μετρό - www.MetroRoommates.com