Ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες εθιμοτυπίας αεροπλάνου για μια ευτυχή πτήση

Μην είστε το χειρότερο είδος επιβάτη. Να είστε ένας ευγενικός!

Εάν το ταξίδι του καλοκαιριού στο εξωτερικό είναι η πρώτη σας πτήση σε αεροπλάνο, λίγοι άγραφοι κανόνες των αεραγωγών για τους οδηγούς που είναι γεμάτοι στο στρατόπεδο - err, λεωφορείο - αξίζουν να μάθουν: μαθαίνοντας την αεροπορική εθιμοτυπία, η οποία είναι βασικά κοινή ευγένεια σε μεγάλο υψόμετρο σε ένα σχετικά μικρό μεταλλικό σκελετό με καθίσματα, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις δυσάρεστες συναντήσεις με τους συνοδούς επιβάτες τους οποίους μπορείτε, πολύ τυχαία, να δημιουργήσετε ταλαιπωρία καθώς όλοι παραβιάζετε τον προσωπικό σας χώρο για λίγες ώρες.

Το δίλημμα του αγκώνα και του βραχίονα

Ακριβώς που έχει το υποβραχιόνιο, ούτως ή άλλως; Λοιπόν, αν βρίσκεστε στη μέση, περισσότερη δύναμη για σας εάν θέλετε να καταλάβετε την κυριαρχία του εδάφους υπογείων: το παράθυρο και το διάδρομο έχουν ήδη ένα από τα δικά τους, έτσι, το μέσο κάθισμα παίρνει τόσο τα εσωτερικά υποβραχιόνια. Αισθανθείτε ελεύθεροι να διαφωτίσετε έναν κάτοχο κάθισμα που υποκλέπτεται σε αυτόν τον κανόνα.

Καλύτερα όμως, μην κολλήσετε στη μέση - επιλέξτε ένα κάθισμα παραθύρου ή διαδρόμου όταν αγοράσετε το εισιτήριό σας.

Τοποθετήστε την τσάντα σας πάνω από την έδρα σας

Είμαι πάντα έκπληκτος όταν ο δεξαμενή πάνω από την άδειο κάθισμα της σειράς μου είναι ήδη γεμάτος όταν φτάνω, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι ταξιδιώτες κρατούν ένα μάτι στην τσάντα τους αποθηκεύοντας μία σειρά μπροστά από εκεί που κάθονται. Αυτοί οι επιβάτες φοβούνται ότι κάποιος θα τους κλέψει την τσάντα τους, τοποθετήστε το έτσι σε μια περιοχή όπου πιστεύουν ότι θα μπορούν να παρατηρήσουν αν έχουν τραβηχτεί. Προσωπικά, ποτέ δεν έχω ακούσει για κάποιον που κλέβει τη τσάντα μεταφοράς κάποιου άλλου και νομίζω ότι θα ήταν απίστευτα αισθητή και γρήγορα θα λυθεί αν κάποιος θα το δοκιμάσει.

Το πρόβλημα με αυτή την τακτική, όμως, έρχεται όταν έχω στη συνέχεια να περπατήσω σε μια άλλη περιοχή του αεροπλάνου για να βρω ένα ελεύθερο σημείο, στη συνέχεια πιέζω το δρόμο μου πίσω στο κάθισμά μου. Κατόπιν ο επιβάτης κάθισε εκεί δεν θα είναι σε θέση να τοποθετήσει την τσάντα τους πάνω τους, και το σχέδιο συνεχίζεται. Αν συμβεί αυτό, τότε θα χρειαστεί να εξασκήσετε το zen και την τέχνη της ηρεμίας να περιμένετε για να κατεβείτε όλοι όταν το αεροπλάνο προσγειωθεί, αντί να αναποδογυρίσετε το δρόμο σας κάτω από το γεμάτο κλίτος για να ανακτήσετε τη σακούλα μεταφοράς .

Κρατήστε έξω από το διάδρομο

Όταν επιβιβάζεστε στο αεροπλάνο, προσπαθήστε να βάλετε την τσάντα σας επάνω στους κάδους της καμπίνας και να καθίσετε στο κάθισμά σας το συντομότερο δυνατόν. Μπορεί να είναι απογοητευτικό για όλους, εκτός από (προφανώς) το άτομο που το κάνει για να παρακολουθήσουν κάποιον να στέκεται στο διάδρομο και να χτυπάει ατέλειωτα σε μια τσάντα μέσα σε ένα κάδο ενώ όλοι οι άλλοι περιμένουν, τσάντες στους ώμους.

Έτσι, προτού επιβιβαστείτε, απλώστε ό, τι θέλετε για την πτήση - φορητό υπολογιστή, βιβλίο, ενεργειακό μπαρ, βάλσαμο για τα χείλη - στο εσωτερικό της μικρής μεταφοράς θα κρατήσετε στα πόδια σας κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Τοποθετήστε τη μεγαλύτερη τσάντα σας στον κάδο εναέριας κυκλοφορίας, καθίστε και στη συνέχεια τραβήξτε το περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Μην ξαπλώνετε το κάθισμά σας

Τίποτα δεν παίρνει έναν ταξιδιώτη αέρα πιο επεξεργασμένο από το πρόσωπο μπροστά από τους ξαπλώνει το κάθισμά τους.

Αν είναι δυνατόν, μην ξαπλώνετε το κάθισμά σας. Ξέρω ότι τα καθίσματα των αεροπορικών εταιρειών συρρικνώνονται , αλλά ξαπλώνετε στο κάθισμά σας σημαίνει ότι ο άνθρωπος πίσω από αυτά πρέπει να ξαπλώνει το κάθισμά τους και ούτω καθεξής μέχρι ο καθένας να ενοχλήσει και να κλίνει ελαφρώς προς τα πίσω.

Οι συμβουλές που προσφέρονται από ειδικούς εθιμοτυπίας φαίνεται να είναι να κάνετε ό, τι ευγενικά μπορείτε ή να υποφέρετε σιωπηλά αν είστε στο λήμμα. αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά στον αέρα, γνωρίζετε ότι η ανάκλιση του καθίσματος σας περισσότερο από δύο ίντσες θα κάνει το άτομο πίσω σας αρκετά θλιβερό για αρκετές ώρες.

Αν είναι ευγενικοί επιβάτες, δεν θα ξαπλώνουν τα καθίσματα τους και έτσι, χάρη σε σας, το κεφάλι σας θα είναι πρακτικά κάτω από τις μύτες τους. Είναι επίσης μια πρόσκληση για να πάρετε το κάθισμά σας χτυπημένο από πίσω καθώς ο σκιερός επιβάτης προσπαθεί να μπει στην υπο-θέση τους παρά το κάθισμα στο πρόσωπό του.

Ω, και μπορείτε να σπάσετε το ανοιχτό καπάκι του φορητού υπολογιστή στο δίσκο του πίσω καθίσματος πίσω από σας, ρίχνοντας γρήγορα το κάθισμά σας προς τα πίσω. Ως κάποιος που κοιμάται στο ανοιχτό δίσκο τους, δεν μπορώ να σας πω πόσο πολλές φορές κάποιος έχει ξαπλώσει την καρέκλα τους και με χτύπησε στο κεφάλι. Ευτυχώς, δεν είχα το laptop μου εκείνη τη στιγμή. Αν πρέπει να ξαπλώνετε, κάντε αρκετά αργά (αφού γυρίσετε και αναφέρετε ότι πρόκειται να το κάνετε), ότι ο επιβάτης πίσω από εσάς μπορεί να μετακινήσει τα χυτά, τα θραύσιμα πράγματα από τη ζημιά.

Κρατήστε τη σκιά παραθύρου επάνω

Αυτό είναι ένα δύσκολο για μένα.

Είμαι νευρικός ιπτάμενος και αν βρω τον εαυτό μου με ένα κάθισμα παραθύρου, μου αρέσει να κλείνω τη σκιά, για να μπορώ να προσποιούμαι ότι είμαι σε ένα τρένο ή σε ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, αν ταξιδεύω μόνος μου και δεν γνωρίζω κανέναν άλλον στη σειρά μου, το διατηρώ ανοιχτό για να είμαι ευγενικός. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να κάθονται στο σκοτάδι ή να μην μπορούν να δουν τον λαμπερό μπλε ουρανό έξω από το παράθυρό τους και μου αρέσει να το σέβομαι.

Ένα πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε αν, όπως και εγώ, σας αρέσει η σκιά κλειστή, είναι να ζητήσετε από τους συντρόφους σας πώς αισθάνονται γι 'αυτό. Αν δεν σας πειράζει αν το κλείσετε ή όχι, μπορείτε να το κρατήσετε κλειστό για την πτήση. Αν θέλουν να ανοίξουν, θα μπορούσατε να προσφέρετε για να ανταλλάξετε έδρες μαζί τους, έτσι ώστε να πάρουν το παράθυρο και δεν χρειάζεται να περάσετε την πτήση προσπαθώντας να αποφύγετε να το κοιτάξετε.

Κρατήστε το τηλέφωνό σας αθόρυβο για την πτήση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να πρέπει να καθίσετε και να ακούσετε κάποιον που έχει μια τηλεφωνική συνομιλία σε μια πτήση - ο καθένας μπορεί να σας ακούσει και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Είτε τηλεφωνείτε με το τηλέφωνό σας είτε καλείτε κάποιον από το Skype για να δείξετε ότι βρίσκεστε σε απευθείας σύνδεση στα 35.000 πόδια, διατηρήστε τη συνομιλία σας ήσυχη και όχι περισσότερο από λίγα λεπτά.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.