Πώς να συσκευάσετε μια τσάντα Carry-On

Ακόμα και με τους νέους κανόνες υγρών, μπορείτε να συσκευάσετε έτσι ώστε να μην ελέγξετε μια τσάντα

Η τοποθέτηση των υγρών σας σε ένα μικρό baggie σε μια τσάντα μεταφοράς - και αποφυγή ελέγχου των αποσκευών - είναι μια τέχνη που αξίζει να μάθει κανείς, είτε είστε συχνός ταξιδιώτης ή απλώς προσπαθείτε να αποφύγετε επιπλέον άγχος αεροδρομίων διακοπών. Μπορεί να είναι πιο δύσκολη για τις γυναίκες απ 'ό, τι για τους άνδρες, καθώς γενικά έχουμε την τάση να απαιτούμε περισσότερα προϊόντα. Αλλά είμαι πεπεισμένος αν μπορώ να μάθω πώς να το κάνω, ο καθένας μπορεί.

Γιατί να μην ελέγξω;

Να μάθετε πώς να συσκευάζετε σε μια τσάντα μεταφοράς μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Πρώτον, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ένα χρόνο διακοπής για τον έλεγχο των αποσκευών. Ο χρόνος αποκοπής μπορεί να είναι μέχρι και δύο ώρες πριν από την αναχώρηση, ιδιαίτερα ένα πρόβλημα για τις διεθνείς πτήσεις νωρίς το πρωί.

Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για να φτάσετε στον προορισμό σας και να είστε σε θέση να παρακάμψετε την περιοχή αξίωσης αποσκευών και να φτάσετε στο δρόμο σας. Η αναμονή των αποσκευών να κατεβούν από το καρουζέλ στον προορισμό σας μπορεί να είναι χάσιμο χρόνου. Το Jockeying για να δείτε ακόμα και το carousel μπορεί να αποτελέσει πρόκληση σε ορισμένα πλήθη. Και το πιο σημαντικό, αν δεν ελέγξετε τις αποσκευές σας, δεν θα χαθεί - και δεν θα πρέπει να ανακατεύετε για να αντικαταστήσετε το περιεχόμενό του.

Τώρα που οι αεροπορικές εταιρείες άρχισαν να χρεώνουν τις ελεγμένες σακούλες, αυτό έχει γίνει μια ακόμη πιο σημαντική δεξιότητα για να κυριαρχήσει.

Ο κανόνας υγρών 3-1-1

Πρώτον, ας αναθεωρήσουμε τους ισχύοντες κανόνες. Οι κανονισμοί των Ηνωμένων Πολιτειών απαιτούν όλα τα υγρά να συσκευάζονται σε ένα τετράγωνο, διαφανές, επανασφραγιζόμενο πλαστικό σακκάκι.

Κάθε στοιχείο μπορεί να περιέχει μόνο 3 ουγγιές ή λιγότερο. Πρέπει να αφαιρέσετε αυτήν την τσάντα και να την στείλετε ξεχωριστά μέσω ασφάλειας, οπότε κρατήστε το πρακτικό. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα σε καταψύκτη, καθώς τείνουν να είναι παχύτερα και πιο ανθεκτικά. Τώρα, τα κόλπα:

Trick # 1: Χρησιμοποιήστε τις παροχές του ξενοδοχείου

Αν μένετε σε ένα ξενοδοχείο, θυμηθείτε κάποια ανέσεις θα είναι στο δωμάτιο.

Το σαμπουάν, το μαλακτικό και η λοσιόν σώματος είναι κοινά. Τα περισσότερα θέρετρα θα προσθέσουν τζελ για το ντους. Ακόμα κι αν έχετε προϊόντα που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας, είναι πιθανό να είστε άνετοι (ακόμα και για τον εαυτό σας) χρησιμοποιώντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Συχνά, μπορείτε να ζητήσετε από τη ρεσεψιόν αντικείμενα όπως οδοντόκρεμα και αποσμητικό που κανονικά δεν τοποθετούνται στο δωμάτιο.

Το τέχνασμα # 2: Συνεχίστε

Εάν δεν είναι υγρό, μπορεί να συσκευάζεται στη σακούλα μεταφοράς. Το αποσμητικό, το μακιγιάζ και ακόμη και το αντηλιακό έχουν στερεές ή πούδρες εναλλακτικές λύσεις.

Trick # 3: Μέγεθος ταξιδιού

Τα εμπορευματοκιβώτια μεγέθους ταξιδίου, ακόμη και των πολυτελών προϊόντων, διατίθενται σε καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να τα βρείτε σε κατάστημα με έκπτωση όπως το Target για τα βασικά είδη παντοπωλείου. Οι συχνές ταξιδιώτες πρέπει να αποθηκεύουν βασικά στοιχεία όπως η οδοντόκρεμα. Για πιο δημοφιλείς μάρκες όπως το Paul Mitchell και το Chanel, δοκιμάστε το Ulta.com για εκδόσεις μεγέθους ταξιδιών των αγαπημένων σας προϊόντων.

Trick # 4: μία τσάντα ανά άτομο

Ταξιδεύετε με κάποιον που έχει χαμηλή συντήρηση ή παιδί; Οι κανόνες ορίζουν ένα baggie ανά άτομο. Όταν ταξιδεύω με το γιο και τον σύζυγό μου, αυτό σημαίνει ότι έχουν χώρο για οδοντόκρεμα και παίρνω τρεις τσάντες για να γεμίζω.

Trick # 5: Να το στείλεις

Πήρα αυτό το τέχνασμα από μερικούς συναδέλφους που ταξιδεύουν συχνά στις ΗΠΑ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς μισή ντουζίνα προϊόντα ειδικών μαλλιών, ακόμη και για λίγες μέρες.

Φέρνουν όλα τα υγρά τους από την FedEx την ημέρα που φεύγουν, έχουν το επιχειρηματικό κέντρο στο πακέτο ξενοδοχείων και τα αποστείλουν πίσω. Θα κοστίσει περίπου $ 30, αλλά αξίζει τον κόπο για το χρόνο και τους πονοκεφάλους που εξοικονομούν, καθώς και τις αποταμιεύσεις για να αντικαταστήσει το περιεχόμενο των χαμένων, ελεγμένων αποσκευών.

Trick # 6: Αγοράστε εκεί

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα αν μένετε κάπου εβδομαδιαίως ή περισσότερο, ειδικά αν είναι ένας γνωστός προορισμός (όπως η οικογένεια). Απλά σταματήστε από ένα κατάστημα και παραλάβετε αντηλιακό, σαμπουάν, μαλακτικό, οδοντόκρεμα και άλλα αντικείμενα που αγοράσατε εύκολα σε εκδόσεις πλήρους μεγέθους. Χρησιμοποιήστε τα ενώ βρίσκεστε στο ταξίδι και στη συνέχεια αφήστε τα για το επόμενο ταξίδι σας ή για τον επόμενο επισκέπτη.