Γιορτάστε το κινεζικό νέο έτος με έναν από αυτούς τους προορισμούς RV

RVing για το κινεζικό νέο έτος; Εδώ είναι 3 πάρκα RV για να επισκεφθείτε

Με το νέο έτος έρχεται μια νέα αργία των διακοπών. Ξέρετε ήδη για τις δημοφιλείς διακοπές στις αρχές του έτους, όπως η Πρωτοχρονιά και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά υπάρχει μια διασκέδαση διακοπών που πιέζεται εκεί που γίνεται δημοφιλής μεταξύ των Αμερικανών και των RVers. Αυτή η γιορτή είναι γνωστή ως Κινεζικό Νέο Έτος στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μεταφράζεται ως Φεστιβάλ της Άνοιξης. Το κινεζικό νέο έτος έρχεται με μια σειρά από διασκέδαση και δραστηριότητες και είναι καθήκον σας ως RVer να βγούμε εκεί και να τα απολαύσετε.

Γι 'αυτό έχουμε βρει τον εύχρηστο αυτό οδηγό για το RVing για το Κινεζικό Νέο Έτος. Ας εξερευνήσουμε μερικούς από τους μεγάλους τρόπους να απολαύσετε όλες τις γιορτές ενώ βρίσκεστε στον RV σας.

RVing για το κινεζικό νέο έτος

Πυλώνας Σημείο RV Πάρκο: Half Moon Bay, Καλιφόρνια

Αν θέλετε να πάτε όλοι έξω για τις κινεζικές Πρωτοχρονιάτικες γιορτές σας, προτείνουμε το Pillar Point RV Park που βρίσκεται ακριβώς στον κόλπο Half Moon και λιγότερο από μία ώρα από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Γιατί Park Point Point; Λοιπόν, υπάρχει πολύ διασκεδαστικό να υπάρχει στο ίδιο το πάρκο, αλλά η προσέγγισή του στο Σαν Φρανσίσκο είναι ο νούμερο ένα λόγος.

Κάθε χρόνο η Chinatown στο Σαν Φρανσίσκο φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες κινεζικές Πρωτοχρονιάτικες παρελάσεις στον κόσμο, εκτός της ίδιας της Κίνας. Η παρέλαση περιλαμβάνει πάνω από 100 πλωτήρες, ομάδες πορείας και μπορεί να διαρκέσει πάνω από δύο ώρες και αυτή είναι ακριβώς η παρέλαση. Μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες γιορτές στην Chinatown του Σαν Φρανσίσκο για τις ημέρες γύρω από αυτή τη φορά.

Αν θέλετε το πιο διασκεδαστικό να προσφέρει το κινεζικό νέο έτος, μπορείτε να το βρείτε στο Σαν Φρανσίσκο και στο Pillar Point RV Park.

Liberty Harbor RV Park: Τζέρσεϊ Σίτι, Νιού Τζέρσεϊ

Έχουμε μιλήσει για το Liberty Harbor RV Park πριν και οι εορτασμοί της κινεζικής Πρωτοχρονιάς στην κοντινή Νέα Υόρκη της Νέας Υόρκης σας δίνουν έναν άλλο λόγο να το δοκιμάσετε.

Το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη Chinatown του έθνους, αλλά στην πραγματικότητα έχει τον υψηλότερο πληθυσμό των Κινέζων-Αμερικανών σε πάνω από μισό εκατομμύριο και πηγαίνουν όλοι έξω για το κινεζικό νέο έτος.

Μπορείτε να περιμένετε πολλές μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες και διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένου του τελετουργικού και του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Firecracker που περιλαμβάνει χορευτικές παραστάσεις, ζωντανή μουσική και φυσικά πυροτεχνήματα. Τα περασμένα χρόνια έχουν δει πάνω από 500.000 πυροτεχνήματα να εκρήγνυνται πάνω από τον ουρανό για να χτυπήσουν το Κινεζικό Νέο Έτος. Δεν σταματά εκεί καθώς μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια μεγάλη παρέλαση που περιλαμβάνει διακοσμημένα πλωτά, ζωντανά συγκροτήματα και πολλά άλλα. Μπορείτε να καλύψετε τις καλές εποχές σας φέρνοντας μερικά λουλούδια πίσω στο RV σας από την κινεζική αγορά λουλουδιών του νέου έτους. Με το πάρκο Liberty Harbour RV Park να απέχει μόλις 15 λεπτά από το Μανχάταν στο Νιου Τζέρσεϊ, μπορείτε να μπείτε μέσα και έξω από την πόλη σε ένα αεράκι.

Leisure Lake Resort: Joliet, Ιλινόις

Εάν είστε στην καρδιά της χώρας και είστε σχισμένοι ανάμεσα σε ταξίδια μέχρι την ανατολή και την ακτή, μην ανησυχείτε, μπορείτε να μείνετε στο Leisure Lake Resort στο Ιλλινόις για να ζήσετε όλες τις καλές εποχές των γιορτών της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς του Σικάγο.

Η Chinatown του Σικάγο είναι μόνο δευτερόλεπτο στο μέγεθος του Σαν Φρανσίσκο, καθιστώντας το σε έναν εξαιρετικό προορισμό για κάποια κινεζική Πρωτοχρονιά διασκέδαση.

Στην Chinatown, θα βρείτε ένα χορευτικό δράκο μήκους πάνω από 100 ποδιών, παρελάσεις, επιπλέει, ζωντανή μουσική, χορευτικές παραστάσεις και εκπαιδευτικές εμπειρίες που η Chinatown dot Chicago και σίγουρα θα είναι διασκεδαστική για όλη την οικογένεια. Το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να καυχηθεί για τον καλύτερο εορτασμό, αλλά ο Σικάγος είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει.

Δοκιμάζοντας νέα πράγματα είναι μέρος του RVing, έτσι εάν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να γιορτάσετε το Κινεζικό Νέο Έτος, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτές τις πόλεις και τα συνοδευτικά πάρκα RV τους. Καλή Κινέζικη Πρωτοχρονιά σε όλους!