Η εμπειρία Heineken στο Άμστερνταμ

Το πρώην ζυθοποιείο Heineken στο Άμστερνταμ , το οποίο χρησιμοποιείται μέχρι το 1988, φιλοξενεί τώρα την αποκαλούμενη "Heineken Experience", όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν την ιστορία μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες μπίρες μπύρας στον κόσμο και να δοκιμάσουν ακόμη και το περίφημο ολλανδικό Pilsner.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τους επισκέπτες και τα αξιοθέατα αυτού του δημοφιλούς αξιοθέατου του Άμστερνταμ, το οποίο άνοιξε εκ νέου τον Νοέμβριο του 2008 μετά από μια ετήσια ανακαίνιση.

Τι να περιμένετε στην εμπειρία Heineken

Η περιοδεία Heineken Experience διαρκεί περίπου μία ώρα και μισή. Περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα ιστορικών και διαδραστικών εκθεμάτων, η Heineken Experience παρακολουθεί το ταξίδι της παγκόσμιας εταιρείας, ξεκινώντας από τις ρίζες του 19ου αιώνα ως μια μικρή επιχείρηση που διευθύνεται από την οικογένεια Heineken, ακολουθώντας την άνοδο σε ένα από τα καλύτερα παραδείγματα διεθνών μαρκαρίσματος και την επιτυχία της διανομής και τελειώνει με τους καινοτόμους τρόπους με τους οποίους εξακολουθεί να παράγει σήμερα ποιοτική μπύρα.

Κατά μήκος της διαδρομής, οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να μυρίσουν τα συστατικά του Heineken, να δοκιμάσουν το pre-beer "wort" στην πρώην αίθουσα παρασκευής και να απολαύσουν φρέσκο ​​χυμένο pilsner σε μια σύγχρονη αίθουσα γευσιγνωσίας και το "World Bar".

Η ανακαίνιση 2007-08 προκάλεσε νέα στοιχεία, όπως μια διαδραστική "διαδρομή" μέσω της διαδικασίας παρασκευής ζυθοποιίας, που ονομάζεται "Brew U", και μια ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο μπουκάλι Heineken.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της περιοδείας είναι η σταθερή βόλτα, μια στενή επίσκεψη με τα εκπληκτικά άλογα Heineken Shire, τα οποία τραβούν φορτάμαξες που εξακολουθούν να βοηθούν στην παραλαβή του Heineken σε ορισμένες περιοχές της Ολλανδίας .

Heineken Experience Visitor Πληροφορίες

Για πληροφορίες για εκδρομές, ώρες / τοποθεσία και για αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Heineken Experience.

Οι επισκέπτες κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Σύμφωνα με τον ολλανδικό νόμο, η μπύρα δεν θα εξυπηρετείται σε κανέναν κάτω των 16 ετών.

Όλα τα τμήματα της εμπειρίας της Heineken είναι προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια εκτός από την περιοχή των στάβλων, η οποία είναι προσβάσιμη από κυλιόμενες σκάλες.

Οι αναπηρικές καρέκλες διατίθενται δωρεάν, αλλά πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Μεταφορά και στάθμευση

Καταστήματα και εστιατόρια

Υπάρχει ένα κατάστημα δώρων που πωλεί όλα τα πράγματα με το λογότυπο Heineken. Μην ανησυχείτε ότι η εμπειρία Heineken δεν περιλαμβάνει εστιατόριο (ή ακόμα και σνακ). η γειτονιά - που ονομάζεται De Pijp - είναι γεμάτη επιλογές φαγητού.

> Επεξεργασμένο από τον Kristen de Joseph.