Κρατήστε το σπίτι σας δροσερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού της Οκλαχόμα

Σπίτι Συμβουλές ψύξης για να κτυπήσει τη θερμότητα

Όταν τα ζεστά, υγρό καλοκαίρια της Οκλαχόμα έρχονται, πρέπει να λάβετε μέτρα για να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό και άνετο. Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές συμβουλές και κόλπα για να χτυπήσει τη ζέστη του καλοκαιριού και να παραμείνει δροσερό. Επίσης, λάβετε πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας το καλοκαίρι.

Κλιματιστικό

Εάν το σπίτι σας έχει ένα παλιό, κουρασμένο κλιματιστικό, ίσως μια αναβάθμιση είναι εντάξει. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό μακροπρόθεσμα με ένα από τα νεότερα, πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα κλιματιστικών.

Διαφορετικά, το κλειδί με τα κλιματιστικά είναι να τα διατηρήσετε. Ακολουθούν μερικές πολύτιμες συμβουλές για την ομαλή λειτουργία της δουλειάς σας:

Ο θερμοστάτης σας

Είναι επίσης σημαντικό ο θερμοστάτης σας να λειτουργεί σωστά. Αν χρειάζονται μπαταρίες, αλλάξτε τις. Μην τοποθετείτε αντικείμενα που παράγουν θερμότητα κοντά στον θερμοστάτη σας και βεβαιωθείτε ότι ο ήλιος δεν λάμπει απευθείας επάνω του. Αυτά τα σενάρια αναγκάζουν το κλιματιστικό σας να λειτουργεί όταν δεν χρειάζεται, δημιουργώντας περιττά έξοδα. Θα πρέπει να το εκτελέσετε άφθονο κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού της Οκλαχόμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος όταν δεν χρειάζεται να το κάνετε.

Μέσα στο σπίτι σας

Με όλα τα τεχνικά θέματα στην άκρη, υπάρχουν μια σειρά από μεγάλες συμβουλές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας Οκλαχόμα για να κρατήσει το σπίτι σας δροσερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θυμηθείτε επίσης ότι η Οκλαχόμα μπορεί συχνά να είναι πολύ ξηρή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρόλο που είναι καλή ιδέα να κρατήσετε το σπίτι σας σκιασμένο έξω και το ναυπηγείο σας ποτισμένο, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβαδίσει με τους περιορισμούς χρήσης νερού που μπορεί να ισχύουν στην περιοχή σας.