Απόβλητα, σκουπίδια και ανακύκλωση στην Del City

Εάν ζείτε ή μετακομίζετε στο Del City της Οκλαχόμα, λάβετε σημαντικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή και την ανακύκλωση απορριμμάτων για την κοινότητα.

Πού βάζω τα σκουπίδια μου;

Οι κάτοικοι Del City διαθέτουν δύο πολυκαταστήματα για οικιακά απορρίμματα και τα τέλη υπηρεσίας απορριμμάτων χρεώνονται μηνιαίως σε λογαριασμό κοινής ωφέλειας πόλης. Κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρχει ένα πολυκατάστημα στην κατοικία, αλλά αν όχι, θα χρειαστεί να ζητήσετε ένα κατά την έναρξη της υπηρεσίας κοινής ωφέλειας στα γραφεία της πόλης, 3701 SE 15th Street.



Η πόλη λέει συγκεκριμένα ότι δεν θα παραλάβει οικιακά σκουπίδια σε άλλα δοχεία εκτός από τα παρεχόμενα πολυκαταστήματα. Τοποθετήστε το περίβλημα του καλαθιού σας, σε απόσταση 1 ποδιών από το περίπτερο, μέχρι τις 6 π.μ. το πρωί της παραλαβής σας. Θυμηθείτε ότι το σύστημα παραλαβής είναι αυτοματοποιημένο, οπότε μην τοποθετείτε καροτσάκια πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, φράχτη ή άλλο εμπόδιο.

Για πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη ημέρα συλλογής σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα αποχέτευσης Del City στο (405) 671-2873.

Τι γίνεται αν δεν είναι αρκετό ένα καλάθι;

Το Del City διαθέτει επιπλέον πολυ-καροτσάκια με επιπλέον χρέωση. Για να πάρετε ένα, απλά καλέστε (405) 671-2820.

Τι θα συμβεί αν δεν είμαι φυσικά ικανός να βάλω το καρότσι στο περίπτερο;

Κανένα πρόβλημα. Ένας οδηγός φορτηγών αποχέτευσης Del City θα χαρεί να σας βοηθήσει. Απλά καλέστε (405) 671-2873 για πληροφορίες.

Τι γίνεται με μοσχεύματα χλόης, άκρα δέντρων ή χριστουγεννιάτικα δέντρα ;

Έχετε δύο διαθέσιμες επιλογές για αυτά τα στοιχεία. Πρώτον, εάν το πολυ-καλάθι σας είναι εντελώς γεμάτο, η Del City επιτρέπει να τοποθετούνται δίπλα στο καλάθι για κανονική παραλαβή μέχρι 6 σάκους (που ζυγίζουν όχι περισσότερο από 30 λίβρες το καθένα) αποβλήτων αυλής (ΟΧΙ οικιακά απορρίμματα).

Απλά βεβαιωθείτε ότι οι τσάντες βρίσκονται σε απόσταση 5 ποδιών από το καλάθι.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε μια μεμονωμένη παραλαβή αντικειμένων καλώντας (405) 671- 2820. Η πόλη προσφέρει αυτή την υπηρεσία για μια σειρά αντικειμένων.

Τέλος, κατανοήστε ότι οι κάτοικοι της Del City μπορούν να λάβουν ένα προεξοφλητικό επιτόκιο στο χώρο υγειονομικής ταφής που βρίσκεται στη λεωφόρο Bryant, ακριβώς βόρεια του 1-240.

Η εγκατάσταση είναι ανοιχτή από τις 6 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και 7 π.μ. Απαιτείται νομοσχέδιο Del City για το νερό και ταυτότητα με φωτογραφία. Για ερωτήσεις, καλέστε (405) 672-7379.

Τι γίνεται με πραγματικά μεγάλα αντικείμενα;

Οι τελευταίες δύο παραπάνω επιλογές ισχύουν και εδώ. Οι μεμονωμένες παραλαβές για μαζικά αντικείμενα όπως καναπέδες, συσκευές ή έπιπλα μπορούν να προγραμματιστούν καλώντας (405) 671-2820. Ή τα αντικείμενα μπορούν να πέσουν στο χώρο υγειονομικής ταφής.

Εκτός από τα απόβλητα ναυπηγείων, υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να πετάξω;

Ναί. Δεν πρέπει ποτέ να πετάξετε ελαστικά, μπαταρίες ή επικίνδυνα χημικά όπως φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και χημικά για κολύμβηση. Ο χώρος υγειονομικής ταφής δεν θα δεχθεί τα στοιχεία αυτά. Επίσης, η Del City διευκρινίζει ότι οι κάτοικοι δεν βάζουν οικοδομικά υλικά σε πολυκαταστήματα, όπως τούβλα, σανίδες, φύλλα σκυροδέματος, σκυρόδεμα ή βρωμιά.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνω με αυτά τα επικίνδυνα υλικά;

Μπορείτε να πάρετε υλικά όπως βαφή, φυτοφάρμακα, λαμπτήρες φθορισμού, μπαταρίες και χημικά στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ποιότητας Stormwater στην κοντινή Midwest City . Για να προγραμματίσετε μια απόρριψη, καλέστε (405) 739-1352. Τα στοιχεία παραλαμβάνονται τη Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 π.μ. - 3 μ.μ.

Η Del City παρέχει υπηρεσίες ανακύκλωσης;

Όχι, αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, σημειώστε ότι πολλά σχολεία και εκκλησίες στην πόλη έχουν πράσινους και κίτρινους κάδους ανακύκλωσης για εφημερίδες και περιοδικά. Καταστήματα εγχώριας βελτίωσης Η Home Depot και η Lowe θα ανακυκλώσουν κάποιες μπαταρίες, τα καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων μπορούν να ανακυκλώσουν το λάδι κινητήρων και το ηλεκτρονικό κατάστημα Best Buy διαθέτει πρόγραμμα ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων ηλεκτρονικών.