Απόβλητα, σκουπίδια και ανακύκλωση στο Midwest City

Υπεύθυνη για την αποκομιδή απορριμμάτων στο Midwest City , η Οκλαχόμα είναι η Διεύθυνση Υγιεινής της πόλης. Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή απορριμμάτων, τη συλλογή χύμα, τα προγράμματα και την ανακύκλωση στο Midwest City.

Πού βάζω τα σκουπίδια μου;

Εάν ζείτε στα όρια του Midwest City, σας παρέχουμε ένα πολυ-καλάθι για τα οικιακά απορρίμματα σας και τα τέλη υπηρεσίας απορριμμάτων (9,50 το μήνα για μονοκατοικίες από το 2012) τιμολογούνται μηνιαίως στον λογαριασμό σας κοινής ωφέλειας.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρχει ένα πολυκατάστημα στην κατοικία, αλλά εάν μετακομίζετε στην πόλη και δεν υπάρχει κανένας εκεί, θα πρέπει να ζητήσετε ένα κατά την έναρξη της υπηρεσίας κοινής ωφέλειας στο Δημαρχείο, 100 N. Midwest Boulevard . Μερικές φορές, διαρκεί 10 ημέρες για την παράδοση ενός πολυκαταλόγου.

Η πόλη λέει συγκεκριμένα ότι δεν θα πάρει τα σκουπίδια σε άλλα δοχεία εκτός από τα παρεχόμενα πολυκαταστήματα. Τοποθετήστε το καρότσι σας το καράβι όχι νωρίτερα από τις 7 μ.μ. το βράδυ πριν από την προγραμματισμένη παραλαβή σας και το αργότερο στις 7 π.μ. το πρωί της παραλαβής σας. Κάθε καροτσάκι περιορίζεται στα 200 κιλά σκουπιδιών και οι κάτοικοι πρέπει να τοποθετήσουν το καλάθι σε απόσταση 2 ποδιών από το περίπτερο, όχι πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, φράχτη ή άλλο εμπόδιο. Μετά την παραλαβή, αφαιρέστε το αργότερα από τις 7 μ.μ. την ημέρα της συλλογής.

Για πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη ημέρα συλλογής σας, επικοινωνήστε με το Τμήμα Αποχετεύσεων Πόλης του Midwest City στο (405) 739-1370 ή επισκεφτείτε το Δημαρχείο.

Τι γίνεται αν δεν είναι αρκετό ένα καλάθι;

Η πόλη Midwest City διαθέτει επιπλέον πολυ-καροτσάκια διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση, επί του παρόντος $ 5 ανά μήνα. Για να πάρετε ένα, απλά καλέστε (405) 739-1252 ή (405) 739-1254.

Τι γίνεται με μοσχεύματα χλόης, άκρα δέντρων ή χριστουγεννιάτικα δέντρα ;

Η Midwest City δεν έχει ειδική ημέρα παραλαβής για τέτοιου είδους απορρίμματα.

Ωστόσο, κάθε κάτοικος επιτρέπεται δωρεάν χώρος μέχρι 4 φορές το χρόνο στο σταθμό απορριμμάτων της πόλης (8730 SE 15), που ονομάζεται επίσης σταθμός μεταφοράς. Απλώς φέρετε έναν τρέχοντα λογαριασμό κοινής ωφελείας στη Midwest City και μια άδεια οδήγησης που δείχνει την απόδειξη διαμονής.

Εάν έχετε εξαντλήσει τις 4 ελεύθερες αποδράσεις σας, μπορείτε ακόμα να μεταφέρετε τα οικιακά απορρίμματα στο σταθμό μεταφοράς αλλά με επιπλέον χρέωση, ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου. Επίσης, ανατρέξτε στις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τα μαζικά στοιχεία.

Τι γίνεται με τα μαζικά αντικείμενα;

Θα χρειαστεί να ζητήσετε μια ειδική παραλαβή. Οι συνεδριάσεις αυτές πραγματοποιούνται την Τετάρτη και πρέπει να προγραμματιστούν στις 5 μ.μ. την Τρίτη. Υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση για την υπηρεσία αυτή, $ 55 ανά μισή ώρα από τα τέλη του 2014 και ο κώδικας της πόλης ορίζει ότι η "βούρτσα" περιορίζεται σε αυτά που μπορεί να χειριστεί ένα άτομο. Να γνωρίζετε ότι οι οικιακές συσκευές δεν είναι κατάλληλες για ειδική παραλαβή. Για να προγραμματίσετε, καλέστε την αποχέτευση Midwest City στο (405) 739-1370.

Εκτός από τα απόβλητα ναυπηγείων, υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να πετάξω;

Ναί. Με βάση τους κανονισμούς για την υγεία της περιοχής, είναι παράνομο να διαθέτουμε απόβλητα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κίνδυνο για την υγεία ή "δημόσια όχληση". Συγκεκριμένα, ο κώδικας Midwest City αναφέρει τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τις εύφλεκτες ουσίες, τις εκρηκτικές ουσίες και τα ισχυρά οξειδωτικά όπως τα χημικά της πισίνας.

Ο σταθμός απορριμμάτων της πόλης δεν θα δεχτεί αυτά τα αντικείμενα, ούτε μπορεί να εφοδιάζει ελαστικά καταλοίπων, συσκευές με συμπιεστές, μπαταρίες, χρώματα, διαλύτες ή λάδια κινητήρων.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνω με αυτά τα επικίνδυνα υλικά;

Μπορείτε να τα πάρετε δωρεάν στη μονάδα οικιακών επικίνδυνων αποβλήτων. Απλά προγραμματίζετε ένα drop-off καλώντας (405) 739-1049. Τα στοιχεία παραλαμβάνονται μόνο από Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 7:45 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Για να μάθετε τι μπορείτε και δεν μπορείτε να αποφύγετε, δείτε αυτό το ενημερωτικό δελτίο.

Η Midwest City παρέχει υπηρεσίες ανακύκλωσης;

Ναι, από τον Ιούλιο του 2013, η πόλη έχει υπηρεσίες ανακύκλωσης μέσω της Δημοκρατίας. Ισχύει ένα μικρό μηνιαίο τέλος. Η συλλογή γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και οι κάτοικοι δεν χρειάζεται να ταξινομούν τα ανακυκλώσιμα. Δείτε αυτή τη λίστα αποδεκτών υλικών. Για να ζητήσετε ένα καλάθι, καλέστε (405) 739-1063.

Επιπλέον, η πόλη διαθέτει κέντρο ανακύκλωσης και οι κάτοικοι μπορούν να το χρησιμοποιούν χωρίς χρέωση.

Το κέντρο βρίσκεται στο 8730 SE 15th St. και είναι ανοιχτό από το φως της ημέρας στο σκοτάδι, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αποδεκτές είναι πλαστικό, αλουμίνιο, εφημερίδες και γυαλί.

Επίσης, σημειώστε ότι οι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και περιοδικών βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης της Βιβλιοθήκης της Midwest City στη Λεωφόρο E. Reno 8143.