Πάρκα νερού και θεματικά πάρκα της Οκλαχόμα

Ψάχνετε για διασκέδαση στην Οκλαχόμα; Το κράτος δεν έχει τόνο θεματικών πάρκων ή υδάτινων πάρκων, αλλά έχει λίγα σημεία για να κρυώσει, να πιάσει ένα κύμα και να πετάξει ένα ή δύο. Ας τα ελέγξουμε.

Πάρκα νερού της Οκλαχόμα

Μπορεί να πάρει έντονα ζεστό και υγρό το καλοκαίρι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπαίθρια πάρκα νερού μπορεί να είναι ευπρόσδεκτοι θέσεις για να βρείτε ανακούφιση Ας τρέξουμε τα πάρκα με αλφαβητική σειρά.

Το υδάτινο πάρκο του Andy Alligator
Νορμανδός
Το μικρό υπαίθριο υδάτινο πάρκο περιλαμβάνει το Paradise River 800 ποδιών (τεχνητό ποτάμι), το διαδραστικό κέντρο διαδραστικής υδροληψίας Cowabunga Cove, το slide racing Riptide Racer, το σωλήνα Banzai Pipeline και το Bubbler's Beach, ένα παιδότοπο για μικρά παιδιά.

Είναι μέρος του Fun Park του Andy Alligator (βλ. Παρακάτω θεματικά πάρκα).

Υδάτινο πάρκο Comanche Nation
Lawton
Τα αξιοθέατα στο μικρό υπαίθριο πάρκο νερού περιλαμβάνουν μια πισίνα με κύματα, διαφάνειες με σωλήνες, διαφάνεια ταχύτητας, τεχνητό ποτάμι, παιδική χαρά και μια στοά.

River Country
Muskogee
Το μικρό, υπαίθριο δημοτικό πάρκο προσφέρει δύο διαφάνειες, τον τεμπέλικο ποταμό Willow Creek, μια πισίνα εισόδου μηδενικού βάθους και τη διαδραστική παιδική περιοχή.

Το υδάτινο πάρκο H20 του Safari Joe
Tulsa
Το μεσογειακό υπαίθριο πάρκο νερού διαθέτει το μοναδικό state coaster Master Blaster, καθώς και ένα τεμπέλης ποταμό, μια πισίνα με κύματα, τις πλατφόρμες ταχύτητας Reptile Rush, μια παιδική χαρά, μια πισίνα δραστηριοτήτων και διαφανή νεροτσουλήθρα. Το πάρκο προσφέρει επίσης συναντήσεις ζωντανών ζώων στο κτίριο Reptile World.

Splash Zone
Enid
Το μικρό, υπαίθριο πάρκο νερού διαθέτει γλάστρες με τέντες και τέντες, διαφάνειες με σωλήνες, χαλαρωτικό ποτάμι, πισίνα για δραστηριότητες και παιδική χαρά Kiddie Cove.

Προσφέρει τιμές θεατών μειωμένης τιμής για όσους δεν ενδιαφέρονται για διαφάνειες και αξιοθέατα.

Water-Zoo
Κλίντον
Παρά το όνομά του, δεν υπάρχουν ζωντανά ζώα εδώ. Το ελεγχόμενο από το κλίμα εσωτερικό πάρκο νερού είναι ανοιχτό όλο το χρόνο (αν και κλείνει μέσα στην εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής) και προσφέρει πισίνα με κύματα, τεμπέληδες ποτάμι, διαφάνειες νερού, το κέντρο παιχνιδιού με έναν κάδο γεμιστήρα και το Cub's Cove, μια περιοχή παιχνιδιού νερού για μικρά παιδιά.

Υπάρχουν γειτονικά ξενοδοχεία, καθώς και ένα campground που έχουν πακέτα νερού πάρκο.

Λευκό Νερό Bay
Οκλαχόμα Σίτι
Το μεγάλο εξωτερικό πάρκο νερού έχει περισσότερα από 30 αξιοθέατα. Διαχειρίζεται η ίδια εταιρεία που εκτελεί την Frontier City (βλ. Παρακάτω), αλλά τα δύο πάρκα βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Θεματικά πάρκα της Οκλαχόμα και πάρκα ψυχαγωγίας

Το πάρκο διασκέδασης του Andy Alligator
Νορμανδός
Δεν είναι τόσο ένα πάρκο ψυχαγωγίας ως οικογενειακό κέντρο διασκέδασης. Τα αδιάβροχα εσωτερικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν ετικέτα λέιζερ, στοά, μίνι μπόουλινγκ και αυτοκίνητα προφυλακτήρα. Εξωτερικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν go-karts, μίνι γκολφ, έναν τοίχο αναρρίχησης και κλουβιά κτυπήματος. Τους ζεστούς μήνες, προσφέρει ένα υδάτινο πάρκο (βλ. Παραπάνω).

Το πάρκο ψυχαγωγίας Bell
Tulsa
Το μικρό πάρκο έκλεισε το 2006.

Frontier City
Οκλαχόμα Σίτι
Παραδοσιακό πάρκο ψυχαγωγίας. Τα καλαμάρια περιλαμβάνουν το ξύλινο καράβι Wildcat και το ατσάλινο ατσάλινο παζάρι Silver Bullet που κατασκευάζεται από την Schwarzkopf. Δεν υπάρχει θαλάσσιο πάρκο, αλλά το Wild West Water Works περιλαμβάνει ψεκαστήρες, μικρές νεροτσουλήθρες, κάδο ανατροπής και άλλους τρόπους ψύξης. Χρησιμοποιήθηκε για να ανήκει και να διαχειρίζεται η Six Flags.