Το Pink Fancy Hotel στο St Croix, ΗΠΑ νησί της Παρθένου

Παλιά πολυτελή και πολυτελή υπηρεσία στο ξενοδοχείο Pink Fancy Hotel St Croix, USVI

Ήταν μια στιγμή από τότε που έμενα για τελευταία φορά στο Pink Fancy Hotel στην Prince Street στο Christiansted. Ωστόσο, πρέπει να σας πω ότι δεν υπάρχει ένα μικρό ξενοδοχείο που να το προτείνω. Οι μοναδικές γοητείες αυτού του μοναδικού, θρυλικού πανδοχείου της Καραϊβικής, με πήγαν ακριβώς από την καρδιά. Καλαίσθητο, με μια απόλυτα χαλαρή ατμόσφαιρα, αυτός ο ιστορικός ξενώνας, που χτίστηκε το 1780, χρησιμοποιήθηκε κάποτε από τους κύριους που ταξίδευαν στην πόλη από φυτείες ζάχαρης για να συζητήσουν την τιμή του ρούμι.

Σήμερα η πισίνα της αυλής Pink Fancy είναι ο συμπαθητικός χώρος συγκέντρωσης για μια επιλεγμένη ομάδα ταξιδιωτών που αναζητούν μια εμπειρία που δεν βρίσκεται αλλού στο St Croix - και σπάνια βρίσκεται στις Δυτικές Ινδίες. Λατρεύω αυτό το μέρος. Μου αρέσει επίσης να περπατάω από το λόφο στην πόλη. Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό, το δροσερό αεράκι είναι ένας τονωτικός όπως κανένας άλλος.

Στον σημερινό κόσμο του "μεγάλου θέρετρου", και των απρόσωπων αλυσίδων ξενοδοχείων, οι innkeepers στο Pink Fancy είναι η αντίθεση εκείνου που θα περίμενε κανείς να βρει σχεδόν οπουδήποτε στην Καραϊβική αυτές τις μέρες. Καλωσορίζουν κάθε επισκέπτη ξεχωριστά στο μικρό, πολυτελές bed & breakfast inn του. ένα πανδοχείο που διακρίνεται από την καταχώρησή του στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και από την εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες του.

Κάθε ένα από τα 11 δωμάτια ονομάζεται για μια διαφορετική φυτεία ζάχαρης, όπως το "Mon Bijou" (το εξαίσιο μπιχλιμπίδι μου) ή το Lower Love, και όλα είναι άνετα, πολυτελή, ευάερα με ατμόσφαιρα του παλιού κόσμου, όπως του δεν μπορεί να κατασκευαστεί απλά. έρχεται μόνο με το χρόνο και μια βαθιά αγάπη και μια αίσθηση τόπου που χρονολογείται από τη Δανική εποχή.

Πέρα από το πανδοχείο βρίσκεται η αποικιακή πόλη Christiansted, μια άλλη πηγή ευχάριστων αναμνήσεων για μένα. Γνωστή για τον Εθνικό Ιστορικό Χώρο του - ένα πάρκο επτά στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης με πέντε ιστορικές κατασκευές για εξερεύνηση - οι σκιάσεις του Christiansted, του 18ου αιώνα, προσφέρουν μια πύλη σε μια πιο ευχάριστη εποχή, μια εποχή που η γνώση της θάλασσας κυριάρχησε πάνω από αυτά τα τρία μικροσκοπικά νησιά.

Σήμερα, οι περιπλανώμενες μέρες είναι μέρος της ιστορίας και οι στοές, που κάποτε γεμίζουν με κολοσσιαία σπίτια και άλλα μη ελκυστικά καταστήματα, γεμίζουν με μικροσκοπικά καταστήματα γεμάτα με έργα τέχνης, χειροποίητα κοσμήματα και τροπικούς θησαυρούς. Τα μικρά καφέ και τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές φαγητού από την έκδοση St. Croix του γρήγορου φαγητού σε κουζίνες παγκόσμιας κλάσης.

Έξω από τα όρια της πόλης Christiansted, το St. Croix, το μεγαλύτερο από τα νησιά των Ηνωμένων Πολιτειών - μήκους 28 μιλίων και επτά μιλίων - ο άγριος κόσμος της μεγάλης υπαίθριας περιπέτειας περιμένει: θαλάσσια σπορ παγκόσμιας κλάσης, γήπεδα γκολφ, λευκή σκόνη παραλίες και αξιόλογα ερείπια φυτεύσεων για να εξερευνήσετε. Αυτοί οι μικροί μύλοι ζάχαρης είναι τόσο φωτογενείς. κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν να δουλεύουν και πάλι.

Με τους σταθερούς εμπορικούς ανέμους και τις ετήσιες θερμοκρασίες στη ζεστή δεκαετία του '80, οι απολαύσεις του νησιού είναι σταθερά διαθέσιμες. Τιμές: Πολύ εύλογο από $ 120 ανά διανυκτέρευση σε $ 185, ανάλογα με την εποχή. Σημείωση: Αυτά ήταν τα ποσοστά κατά τη στιγμή της γραφής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις τρέχουσες τιμές.

Πού αλλού να μείνετε στο St. Croix:

Υπάρχουν, φυσικά, αρκετά άλλα ωραία θέρετρα στο St. Croix. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου:

Επικοινωνία:

Pink Fancy Hotel, 27 Prince Street, Christiansted, St. Croix, USVI 00820
Χωρίς χρέωση: 800-524-2045, Τηλ. 340-773-8460, Φαξ 340-773-6448,

Πώς να πάτε εκεί:

Δεν απαιτείται διαβατήριο για τους πολίτες των ΗΠΑ και το δολάριο στο τοπικό νόμισμα. Το αεροδρόμιο Henry E. Rohlsen είναι το μόνο αεροδρόμιο στο St. Croix, αλλά χειρίζεται τόσο τη διεθνή κίνηση όσο και τις πτήσεις που προέρχονται από άλλες περιοχές της Καραϊβικής. Η καλύτερη εξυπηρέτηση σε αυτό το αεροδρόμιο του St. Croix προσφέρεται από την American Airlines, η οποία έχει συνδέσεις μέσω του San Juan, Πουέρτο Ρίκο, τόσο από τη Νέα Υόρκη όσο και από το Newark, New Jersey. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 13 μίλια από την πόλη Christiansted, την πρωτεύουσα του νησιού, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη με ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο.

Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα.